PanserGlas iPhone 7

panserglas til iphone og iphone

En iPhone 7 fortjener den bedste beskyttelse, der er at finde på markedet. Men hvad er den bedste beskyttelse for en størrelse, og hvad kan den overhovedet beskytte min iPhone 7 imod? Med et PanserGlas iPhone 7 vil din flotte ubeskadiget iPhone 7 fortsat være ubeskadiget fra ridser i skærmen, og i værste fald, en ødelagt skærm, der kan være ødelæggende for hele touch funktionen på din iPhone 7. Er du ejer af en iPhone 7, benytter du den garanteret så meget som muligt, hvilket er fuldt forståeligt. Men derfor er det også super vigtigt, at du får den beskyttet imod dagligdagens brugsskader som ridser, eller en ødelagt skærm ved blot ét uheldigt tab. Så ønsker du at få det maksimale ud af din iPhone 7, skal du få investeret i et Apple iPhone 7 PanserGlas.

PanserGlas iPhone 7 – Hvad er det egentlig?

Et PanserGlas iPhone 7 er hele 9 gange stærkere end almindeligt glas. Dette siger en del om, hvor meget ekstra sikkerhed et PanserGlas til din iPhone 7 kan tilføje. Hele skærmen på din iPhone 7 vil være maksimalt beskyttet, med et PanserGlas iPhone 7 der dækker fra kant til kant, med 100% præcise udskæringer til sensor, højtaler og mikrofon. Udover en fantastisk beskyttelse af skærmen på din iPhone 7, vil du også få et PanserGlas til iPhone 7, der har en behandlet overflade, der kraftigt reducerer fedtede fingeraftryk.

Du vil med et PanserGlas iPhone 7 kunne have din mobil med dig over alt, benytte den på farten, og ikke være nervøs for, om du skulle være uheldig at støde din telefon ind i noget, eller tabe den. Et PanserGlas iPhone 7 vil give dig tryghed, og yde fantastisk beskyttelse til din iPhone 7. Din telefon vil kunne fremstå splinterny og flot hele tiden uden ridser.

En investering i et PanserGlas er fantastisk – især hvis du kombinerer det med et iPhone 7 TPU Cover eller iPhone 7 360 beskyttelsescover som du kan se mere til nedenunder! Sørg for at din iPhone 7 får den maksimale beskyttelse, så den holder sig ny og flot, så længe som muligt med et PanserGlas og et Mobilcover. Vi har altid hurtig levering, så din iPhone 7 kan være beskyttet allerede indenfor de næste dage, hvis du bestiller i dag.