PanserGlas i mange varianter…

Hos PanzerScreen sælger vi PanserGlas til alle kommercielle mobilmærker, og niche mærker som glas til Oneplus one, Oneplus 2 og Oneplus X, samt til Apple Watch.

Vælg det rigtige PanserGlas!

Vores PanserGlas er 0.33mm tykt, hvilket gør at det er tilpas tyndt til, at man ikke bemærker det, og utroligt stærkt! Mange PanserGlas varianter i 0.15mm eller 0.24mm er ofte billigere, men også af utrolig ringe kvalitet. Glas på under 0.30mm er ikke særligt holdbart, og er ofte ikke tempereret glas, men pulverglas. Pulverglas er som navnet antyder pulveriseret glas, hvilket også gør, at det ikke er særligt holdbart og sker en lille revne går resten af PanserGlasset hurtigt i stykker, hvorimod man med rigtigt PanserGlas er sikret, at resten af PanserGlasset ikke går itu af sig selv.

Derfor bør du som forbruger altid sikre dig kvaliteten på dit glas, og i nogle tilfælde overveje, at betale lidt ekstra for en bedre kvalitet.

Alle vores produkter fra PanzerScreen hører til markeds bedste. Vi sælger kun rigtigt tempereret glas i 0.33mm tykkelse.

Vælg derfor altid panser glas fra PanzerScreen.dk, så er du og din telefon i de bedste hænder…!

Hvordan beskytter Jeres Glas?

PanserGlasset beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab. PanserGlas er derfor en god foranstaltning hvis, at du vil formindske mulighederne for en smadret telefonskærm. Glasset er “hærdet” glas, som ofte omtales tempereret glas. Vores glas er 0.33 tykt, hvilket gør din telefon stadig ser super smart ud, og de fleste vil slet ikke bemærke, at der er monteret et ekstra glas på telefonen.

Ægte PanserGlas er 9x stærkere end almindeligt glas, og gør det derfor til markedets bedste beskyttelse på nuværende tidspunkt, hvor at du også bibeholder telefonens design. Et panser glas er derfor et must for dem, som vil passe på deres telefoner, og sikre en lækker og funktionsdygtig skærm.

Skærmen kan dog godt ødelægges med et PanserGlas monteret – men dette hører til fåtallet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *