PanserGlas i mange varianter

Hos PanzerScreen.dk sælger vi PanserGlas til alle kommercielle mobilmærker, såsom OnePlus One, OnePlus 2 og OnePlus X, samt til Apple Watch. Vi sælger PanserGlas til superskarpe priser i høj kvalitet. Det gør vi, fordi vi mener, at alle skal have råd til lækker beskyttelse til telefonen. Det skal trods alt være langt billigere at forebygge skader end at udrede dem. Et skærmskift kan nemt koste mellem 1.500,- og 2.000,-. Så bestil PanserGlas til din telefon allerede i dag, før skaden er sket. Det kan altså lynhurtigt både være meget rentabelt at beskytte sin telefon.

panserglas i mange varianter

Foruden det økonomiske incitament undgår du også en irriterende ventetid på at din telefonskærm skal reparares. Alle vores PanserGlas er ultra tynde med og passer 100% til den enkelte telefonmodel. De dækker kant til kant og er derfor ikke videre synlig på din telefon. Du kan altså derfor få en maksimal beskyttelse til din telefons skærm der både bibeholder telefonens flotte design, foruden mindsker risikoen for en ødelagt skærm og en dyr ekstra regning.

Vælg det rigtige PanserGlas

Vores PanserGlas er blot 0,33 mm tykt. Det betyder at glasset er tilpas tyndt nok til, at man ikke bemærker det. Men undervurder ikke styrken af dette tynde glas. Det er nemlig langt stærkere, end man skulle tro. Mange varianter af beskyttelsesglas i 0.15 mm eller 0.24 mm er ofte billigere. Desværre er mange af dem også i en utrolig ringe kvalitet. Glas på under 0.30 mm er ikke særligt holdbart. Det skyldes, at de oftest ikke er lavet af hærdet, tempereret glas, men pulverglas i stedet.

Pulverglas er som navnet antyder pulveriseret glas. Det medvirker, at det ikke er særligt holdbart. Får du en lille revne i dette glas, går resten af glasset hurtigt i stykker. Med rigtigt PanserGlas er du derimod sikret, at resten af PanserGlasset ikke går itu af sig selv. PanserGlasset er nemlig overfladebehandlet med en anti-shatter effekt. Det betyder, at glasset ikke knuses ved blot et enkelt slag.

Forskellen på PanserGlas

Som forbruger bør du altid sikre dig kvaliteten på dit glas, og i nogle tilfælde overveje, at betale lidt ekstra for en bedre kvalitet. Det kan nemlig gøre hele forskellen fra, om du skal betale for en ny skærm, fordi glasset ikke alligevel kunne holde til det. Det kan derfro være farligt at benytte et PanserGlas i for ringe kvalitet, da det efter vores mening kan anses som en falsk tryghed. Du kan finde PanserGlas på markedet til en meget lav pris, men disse beskyttelsesglas er oftest også af en så ringe kvalitet, at de mere eller mindre slet ikke beskytter skærmen på din telefon.

Du kan endda være så uheldig at få fat i et så ringe PanserGlas der slet ikke har nogen stødabsorbering, og din telefon derfor ved slag eller tab får ødelagt sin skærm, da PanserGlasset ikke taget noget absorbering af slaget. Det er derfor vigtigt at gøre op med sig selv om man ønsker at betale få kroner for et PanserGlas, der så også er herefter og næsten ikke beskytter skærmen. Eller investere lidt flere penge i markedets bedste kvalitet, der kraftigt mindsker risikoen for en ødelagt telefonskærm.

panserglas i mange varianter

Alle vores produkter fra PanzerScreen.dk hører til markedets bedste. Alle vores PanserGlas er fremstillet i silicate glass der er op til 200% stærkere end regulært PanserGlas. Vælg derfor altid PanserGlas fra PanzerScreen.dk. Så er du og din telefon i de bedste hænder. Vi har udviklet vores PanserGlas med fokus på den maksimale beskyttelse og en god brugervnelighed med hensyn til synligheden og monteringen af PanserGlas. Alle PanserGlas har en full-coating der kraftigt reducerer luftbobler ved montering, der foruden øger klæbeffekten imellem PanserGlas og telefonens skærm.

Hvordan beskytter du din skærm?

PanserGlasset beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab. PanserGlas er derfor en god foranstaltning til dig, der vil formindske mulighederne for en smadret telefonskærm. Glasset er hærdet glas, som ofte omtales tempereret glas. Vores glas er 0.33 tykt, hvilket gør, at din telefon stadig ser super smart ud, og de fleste vil slet ikke bemærke, at der er monteret et ekstra glas på telefonen.

Ægte PanserGlas er 9 gange stærkere end almindeligt glas, og gør det derfor til markedets bedste beskyttelse på nuværende tidspunkt, hvor du samtidig bibeholder telefonens design. Et PanserGlas er derfor et must for dem, som vil passe på deres telefoner og sikre en lækker og funktionsdygtig skærm.

Husk dog, at et beskyttelsesglas aldrig kan beskytte din telefon 100% mod ødelagte skærme. Men med PanserGlas er du sikker på, at din telefon holder stand mod langt de fleste ridser og slag.

PanserGlas i mange varianter – Men hos PanzerScreen.dk får du ikke PanserGlas i mange varianter, men kun den bedste!

Læs også: Dette kan vi forvente af mobiltelefoner i 2019