PanserGlas og Covers

PanserGlas og Covers til de fleste telefoner –Vores PanserGlas og Covers giver dig den ultimative beskyttelse af din telefon, og beskytter den mod ridser, slag og tab. Vores produkter er nogle af markedets bedste og går ikke på kompromis med design og kvalitet! Vi tilbyder altid Gratis Fragt på alle ordre over hundrede kroner. Vi tilbyder hurtig levering med DAO og GLS på 1-3 dage.

-7%
1.399,00 Kr. 1.299,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

360 Beskyttelses cover

OnePlus 6T 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

360 Beskyttelses cover

iPhone XS 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

360 Beskyttelses cover

iPhone XR 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

360 Beskyttelses cover

iPhone 6 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

360 Beskyttelses cover

iPhone 6s 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

360 Beskyttelses cover

iPhone 7 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

360 Beskyttelses cover

Huawei P20 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

360 Beskyttelses cover

OnePlus 6 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

360 Beskyttelses cover

iPhone 8 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

360 Beskyttelses cover

iPhone X 360 beskyttelsescover

149,00 Kr.
TILFØJ TIL KURV

Beskyttende PanserGlas og Covers til din mobil

PanserGlas og Covers – Vi fører produkter med de højeste standarder indenfor beskyttende PanserGlas og covers, og du kan finde det, som passer netop din telefon ved at bruge oversigtsmenuen. Vores PanserGlas er 9 gange hårdere end normalt glas og vores covers er af arten TPU, som giver optimal beskyttelse.Det kan være super afgørende at have beskyttelse til din smartphone. I hvert fald, hvis det er vigtigt for dig, at den får den længest mulige levetid. For at få mest mulig glæde af din smartphone, bør du også beskytte den mod ridser, og gøre hvad du kan, for at forhindre at skærmen smadres.

Flipcover – Flip Cover

Vi har hos Panzerscreen.dk flere varianter af beskyttelse til smartphones. Med et Flip Cover, får du et stilrent cover i læderlook. Vores flip covers er fremstillet i det materiale der hedder PU-læder. Det er kunstlæder, der umiddelbart ligner ægte læder. En af de store forskelle på PU-læder og rigtigt læder er, at PU-læder er behandlet således, at det ikke kan optage fedt eller nogle væskeformer, der derved kan lave blivende pletter. PU-Læder vil altså ikke få patina som man kender det fra læder. Du får altså, med vores flip covers fra Panzerscreen.dk, et cover der bibeholder sit ’pæne’ look.Flip Covers sidder fast på bagsiden af telefonen, som et traditionelt cover. Men har derudover en forside, der ved brug af telefonen klappes op, så skærmen er tilgængelig. Det er super smart at telefonen er dækket af coveret på alle lede på kanter, når telefonen ligger i lommer eller tasker. På den måde er du fri for at få et sug i maven, når du kommer i tanke om eksempelvis alle de nøgler, der også ligger i tasken, hvori du lige har placeret din telefon.Lukkemekanismen, der holder coveret lukket omkring telefonen, er en magnet, der sidder hæftet på coverets forside, der når sammen med en magnet bag på. Alle vores flipcovers er indrettet med plads til flere kreditkort. På den måde Får du en 2 i 1 løsning, når du køber et flipcover på Panzerscreen.dk. Du behøver ikke både at bærer pung og telefon i lommen eller i tasken.Vi Har Flip Covers til flere varianter af smartphones, både Apple og Android.

TPU-cover – TPU Covers

Et TPU-cover er et mere neutralt svar på et cover. Det er lille og sidder kort sagt blot som et lille ekstra beskyttende lag på bagsiden af din smartphone. Men trods størrelsen, skal man ikke undervurdere betydningen af den beskyttelse, et TPU-cover kan give din smartphone. TPU-covers har nemlig, grundet materialet, en perfekt modstandsdygtighed overfor de hændelser en smartphones typisk ødelægges ved. Et TPU-cover dækker hele bagsiden, og runder også alle fire hjørner på din smartphone. Det betyder for det første at hele bagsiden af den telefon holdes fri for ridser. Derudover vil coveret også sørge for at din telefonskærm har langt større sandsynlighed for, at forblive intakt, selv ved tab af telefonen. Det forholder sig nemlig sådan, at de fleste smadrede skærme, er flækket ved, at telefonen er landet på et af hjørnerne ved faldet. Med TPU-coveret stødabsorberende effekt, vil din telefon have en langt større robusthed, der i mange tilfælde, vil kunne redde din skærm fra brud.’TPU’ er en forkortelse for det materiale, coveret er lavet i. Det hedder på engelsk ”Thermoplastic polyuretane”, og er på dansk en blanding af gummi silikone og plastisk. Man har brugt de bedste egenskaber fra de tre grundelementer, og har formået at frembringe et produkt, der er fleksibelt og ufatteligt slidstærkt. TPU-coverets let elastiske effekt gør, at det er let at tage af og på, uden nogen risiko for, at det kan falde af ad sig selv. Coveret vil heller ikke efterlade småridser eller andre mærker efter brugen af det.Vi har TPU-covers til Apple Iphones og også flere forskellige Android smartphones.

PanserGlas – Panser Glas

Er du ude efter den mindst synlige beskyttelse til din smartphone, har Panzerscreen.dk også løsningen til dig. Et beskyttelsesglas, PanserGlas er det nyeste indenfor skærmbeskyttelse. Vi Kender til beskyttelsesfilm. Det er det tynde lag film, du helt ugeneret kan lægge hen over telefonskærmen. Det skærmer mod småridser, og kan få din skærm til at se ny ud, et lille stykke tid længere, end hvis det ikke havde været benyttet. Der findes også det, der hedder et beskyttelsesetui. Det er som navnet indikerer, et etui man ”spænder om”/ monterer omkring sin smartphone. Det gør så simpelt som det lyder, at telefonen er skærpet, fra det der nu kunne skade den. Det giver naturligvis beskyttelse, men giver også din telefon et væsentligt større overfladeareal, og et klodset udseende.Et PanserGlas kan man sige, er en mellemting mellem de to førnævnte løsninger. Et PanserGlas er et beskyttelsesglas, man monterer på fronten af telefonen, ovenpå skærmen. Det vil, ligesom beskyttelsesfilmen, sørge for, at din skærm er beskyttet mod sand og snavs, der kan lave ridser i skærmen. Men PanserGlas fungerer også Stødabsorberende, så det derved også beskytter mod hårde stød, der kan føre til brud og flænger i skærmen.Her hos Panzerscreen.dk er vores egenudviklede PanserGlas fremstillet med fokus på stødabsorbering. De er kemisk fremstillet af hærdet glas i flere lag. Det sikrer, at netop stødabsorberingen og robustheden er i top. Faktisk er PanserGlasset blevet så robust, at det er 9 gange stærkere end glasset på telefonskærme. Så det er uden tvivl en god investering at købe et PanserGlas, som beskyttelsesglas til din telefon. Og vent da ikke til skærmen er smadret.PanserGlas er let at monterer. Er du ikke kendt med dette, findes der en let udførlig guide på vores hjemmeside Panzerscreen.dk. Du skal ikke bekymre dig om støv eller luftbobler under PanserGlasset. Glasset er nemlig udstyret med en særdeles tynd silikonebelægning, på den ene side, der automatisk vil klæbe sig til skærmen på din telefon. Det sikrer både, at der ikke kan trænge støv ind under. Men sikrer også, at PanserGlasset kommer til at sidde helt perfekt.

PanserGlas & Covers

Vi har PanserGlas & Covers til stortset alle mobiler på det danske marked & vores produkter er lavet ud fra en høj passion for PanserGlas & Covers i en ultimativ kvalitet og til en skarp pris – Køb derfor dit PanserGlas & Covers hos PanzerScreen.dk – Det vil du ikke fortryde…Hos www.Panzerscreen.dk har vi PanserGlas til alle smartphones, både Androids og Apple Iphones. Vi tilbyder lynhurtig levering og den bedste service. Hvis du har spørgsmål til monteringen eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vores personale er altid klar til at hjælpe.