PanserGlas til Samsung Galaxy S9 Plus

PanserGlas til Samsung Galaxy S9 Plus giver den bedste skærmbeskyttelse. Der findes flere varianter af skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus. Vælger du et PanserGlas Samsung Galaxy S9 Plus frem for et beskyttelsesfilm til din telefonskærm, får du langt bedre beskyttelse. PanserGlassets robusthed betyder nemlig, at det ikke, i modsætning til beskyttelsesfilmen, kun beskytter mod ridser. Nej, PanserGlasset er grundet materialet og fremstillingsmetoden meget mere robust.

Vi konkurrerer på kvalitet

PanserGlas til Samsung Galaxy S9 Plus er uden sammenligningen det bedste valg i forhold til eksempelvis skærmbeskyttelse i form af beskyttelsesfilm. Men der findes forskellige former for PanserGlas, så vær ikke naiv. Vores PanserGlas til Samsung Galaxy S9 Plus er fremstillet i tempereret hærdet glas i flere lag. Det betyder at robustheden bliver maximal. Derudover giver de mange lag glas og en stødabsorberende effekt, der i mange tilfælde forhindrer din telefonskærm i at flække, hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Gennem flere forskellige opvarmningsfaser bliver glasset her varmet op til forskellige grader i adskillige timer. Det er blandt andet opvarmningsfaserne i produktionen, der giver PanserGlasset sin hærdede overflade.

panserglas til samsung galaxy s plus

Sådan monterer du Samsung Galaxy S9 Plus PanserGlas

PanserGlas kan være en kende udfordrende at montere, hvis det er første gang, du prøver det. Har du derimod prøvet at montere beskyttelsesfilm eller lignende før, vil du kunne mærke en del ligheder. Har du ikke prøvet at montere et PanserGlas før? Så læs vores monteringsguide. Her får du en visuel guide i, hvordan du bedst monterer dit beskyttelsesglas. 

Full coating PanserGlas

Udover selve det robuste glas, består vores PanserGlas til Samsung Galaxy S9 Plus også af en meget tynd og fin silikonehinde. Den befinder sig på siden, der ved monteringen af PanserGlasset vender ned mod telefonens skærm. Den ultra tynde silikonehinde har flere funktioner. Den sikrer for det første, at PanserGlasset automatisk klæber sig telefonens skærm. For det andet er det også den, der skaber det rigtige vakuum, så PanserGlasset ikke falder af eller løsner sig.

Netop den tynde silikonehinde og dens funktion er noget, der er super vigtig at være opmærksom på under monteringen af PanserGlasset. Under monteringen kan man nemlig godt være fristet til at presse PanserGlasset ned på telefonens skærm. Men undertryk intuitionen og lad være. For silikonehinden er specielt designet til automatisk at få PanserGlasset til at klæbe til telefonens skærm. Forstyrrer du processen, kan det have en synlig konsekvens, da silikonehindes opgave er at forhindre luftbobler under PanserGlasset.

Alle vores PanserGlas har en full-coating der bevirker til en lettere montering af PanserGlasset hvor denne full-coating er med til kraftigt at reducere risikoen for luftbobler.

Alt, hvad du skal bruge til at monterer dit nye Samsung Galaxy S9 Plus PanserGlas, medfølger med køb af PanserGlas på panzerscreen.dk.

Se også vores mobilcovers til Samsung Galaxy S9 Plus