PanserGlas til Samsung Galaxy S9 Plus

PanserGlas til Samsung Galaxy S9 Plus giver den bedste skærmbeskyttelse

Der findes flere varianter af skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S9 Plus. Vælger du et PanserGlas Samsung Galaxy S9 Plus frem for et beskyttelsesfilm, til din telefonskærm, får du langt bedre beskyttelse. PanserGlassets robusthed betyder nemlig, at det ikke, som beskyttelsesfilmen, kun beskytter mod ridser. Nej PanserGlasset er grundet materialet og fremstillingsmetoden, meget mere robust.

Vi konkurrerer på kvalitet

PanserGlas til Samsung Galaxy S9 Plus er uden sammenligningen det bedste alg i forhold til eksempelvis skærmbeskyttelse i form af beskyttelsesfilm. Men der findes forskellige former for PanserGlas, så vær ikke naiv. Vores PanserGlas til Samsung Galaxy S9 Plus er fremstillet i tempereret hærdet glas i flere lag. Det betyder at robustheden bliver maximal. Derudover giver de mange lag glas og en stødabsorberende effekt, der i mange tilfælde forhindrer din telefonskærm i at flække, hvis du skulle være så uheldig at tabe den.
Udover selve det robuste glas, består vores PanserGlas til Samsung Galaxy S9 Plus også af en meget tynd og fin silikonehinde. Den befinder sig på siden, der ved monteringen af PanserGlasset, vender ned mod telefonens skærm. Den ultra tynde silikonehinde har flere funktioner. Den sikrer at PanserGlasset automatisk klæber sig telefonens skærm. Derudover er det også den, der skaber det rigtige vakuum, så PanserGlasset ikke falder af eller løsner sig.

Sådan monterer du Samsung Galaxy S9 Plus PanserGlas

Netop den tynde silikonehinde og dens funktion, er noget der er super vigtigt at være opmærksom på under monteringen af PanserGlasset. Under monteringen kan man nemlig godt være fristet til at presse PanserGlasset ned på telefonens skærm. Men undertryk intuitionen, og lad værre. For silikonehinden er specielt designet til automatisk at få PanserGlasset til at klæbe til telefonens skærm. Forstyrrer du processen kan det have en synlig konsekvens, da silikonehindes opgave er at forhindre luftbobler under PanserGlasset.
Alt hvad du skal bruge til at monterer dit nye Samsung Galaxy S9 Plus PanserGlas, medfølger med køb af PanserGlas på panzerscreen.dk.

Se også vores mobilcovers til Samsung Galaxy S9 Plus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.