panserglas til HTC

PanserGlas til HTC – På denne side kan du finde vores udvalg af panserglas til din HTC-telefon. HTC laver nogle af markedets flotteste telefoner, og mange af deres modeller ligger da også i den dyre ende af skalaen.

Nem skærmbeskyttelse til dig med HTC

Hos Panzerscreen har vi set mange telefoner, som har fået ødelagt deres skærme af ridser og slag. Mange glemmer at tænke på skærmbeskyttelse, når de køber covers eller anden beskyttelse til deres telefon. Men faktisk er skærmen noget af det vigtigste på telefonen.
Hos PanzerScreen har vi verdens måske bedste PanserGlas.

Vælg PanserGlas til din HTC telefon

HTC U 11 PanserGlas

-70%
249,00 DKK 74,70 DKK
Tilbage til oversigt med HTC PanserGlas

HTC U12 PanserGlas

-25%
249,00 DKK 186,75 DKK
Tilbage til oversigt med HTC PanserGlas

HTC U Play PanserGlas

-70%
249,00 DKK 74,70 DKK
Tilbage til oversigt med HTC PanserGlas

HTC U Ultra PanserGlas

-70%
249,00 DKK 74,70 DKK
Tilbage til oversigt med HTC PanserGlas

derfor skal du vælge kvalitetsglas

HTC U Play PanserGlas

Få det bedste PanserGlas til din HTC

Et PanserGlas giver din telefon nogle helt andre forudsætninger for at klare sig mod ridser og slag. Hos PanzerScreen går vi højt op i beskyttelse mod ridser til telefoner. Derfor kan du her på siden finde vores udvalg Panserglas der passer til HTC modellerne. Disse panserglas er designet til at passe til formerne på netop din HTC telefon. Find blot din model herunder og læs vejledningen om, hvordan glasset monteres. Så har du nemt og hurtigt givet din telefon en stor opgradering.

Find din næste beskyttelsesskærm her på siden – så er din telefon bedre fremtidssikret.

HTC U12 Plus PanserGlas

Beskyttelse mod ridser og slag

PanserGlas til HTC er skærmbeskyttelse på kun 0,33 mm. i tykkelse. Det gør det svært at se, at det er et ekstra glas på telefonen. Alligevel har denne beskyttelse mod ridser en styrke, som overrasker de fleste. Første gang, man kører en skarp nøgle over, tvivler man også på produktet. Du vil dog hurtigt opleve, at nøgle, kniv eller saks blot glider over glasset og slet ikke får fat. Du vil ikke kunne se antydningen af behandlingen bagefter, og telefonen står flot som ny.   Find dit nye PanserGlas til HTC hos Panzerscreen og få beskyttelse mod ridser, der holder.

PanserGlas til HTC giver den ultimative skærmbeskyttelse

Der findes flere produkter på markedet, som yder skærmbeskyttelse mod slag og ridser. Det er dog bestemt ikke alle, der gør det lige godt. Vi oplever tit at snakke med folk, der har investeret i beskyttelse mod ridser og slag, som ikke har kunne holde løftet. PanserGlas er det materiale til skærmbeskyttelse, som har den længste holdbarhed og kan klare selv de skarpeste genstande. Det er vi stolte af at forhandle hos PanzerScreen. Derfor står vi 100% inde for vores produkter. Vores PanserGlas til HTC er trods alt en beskyttelse mod ridser, der er 9 gange stærkere end almindeligt glas. Alle PanserGlas til HTC er formet præcist efter den model, de skal beskytte. Derved kan du nemt finde din telefonmodel herunder og det skærmbeskyttelse, der passer til. Det tager ikke lang tid at montere panserskærmen, og så er du beskyttet mod diverse ridser og skrammer.