PanserGlas til iPhone 7 og iPhone 7+

PanzerScreen er de første på det danske marked som kan levere højkvalitets PanserGlas til iPhone 7 og iPhone 7+. Vores PanserGlas til iPhone 7-serien er full-screen, hvilket vil sige, at den går 100% kant til kant. Derved følger den altså den originale skærm, således at man ikke kan se, at der er PanserGlas monteret på telefonen. Vi arbejder hele tide på at produktudvikle, og vi har altd fokus på at skabe den maksimale sikkerhed til din telefon, foruden et flot design.

Med fokus på helhedsoplevelsen har er alle vores PanserGlas med full-coating der sørger for at du får en let montering, imens at PanserGlasset klæber godt til din telefonskærm. 

PanserGlas til iPhone 7 og iPhone 7+

PanserGlas til iPhone 7 og iPhone 7+ kan købes før telefonen udgives

PanserGlas til den helt nye iPhone 7 og iPhone 7+ kan nu købes hos PanzerScreen.dk, inden telefonen er udgivet officielt. Det kan vi gøre, da fabrikationsmål til accessories og tilbehør udgives en tid før telefonerne. Således kan vi hos PanzerScreen.dk som de første i Danmark tilbyde vores kunder PanserGlas til iPhones 7 serien.

Hos PanzerScreen går vi højt op i telefoner og tilbehør dertil. Det gør vi, fordi vi selv elsker vores telefoner og alle de funktioner, de bringer ind i vores liv. i følger derfor også altid med i den nyeste teknologi. Det gør vi for det første, fordi vi er helt pjattet med de nyeste nyheder og den spændende udvikling vi i dag ser i denne branche. Vi glæder os jo helt vildt til det næste lækre gear kommer, så vi kan teste og afprøve det på kontoret!

Derudover brænder vi naturligvis også for at levere den bedste service til vores kunder. Hvilken bedre brug af vores viden kan vi gøre, end at give den videre til jer? Derfor finder vi altid de bedste løsninger til skærmbeskyttelse covers til vores kunders telefoner. Vi fører derfor en række forskellige covers til alle nyere mobilmodeller inden for de mest populære mobilmærker. Vi ved, at vores kunder elsker kræs. Derfor sørger vi for at have covers og telefonbeskyttelse i lækre designs og i fremragende kvalitet.

PanserGlas: Hærdet skærmbeskyttelse

PanserGlas kan noget helt særligt, som anden skærmbeskyttelse ikke kan. Med sin totalt hærdede overflade kan de klare stød, der langt overgår almindeligt glas. PanserGlas er nemlig svarende til 9 gange almindeligt glas. Derfor er det også 9 gange mere resistent overfor ridser, slag og skrammer. Køber du PanserGlas hos PanzerScreen, er du sikker på at få beskyttelsesglas i høj kvalitet. Alle PanzerScreen PanserGlas er fremstillet i silicate glass der er op til hele 200% stærkere end regulært PanserGlas. 

iPhone 7 vs iPhone 6s

De to telefoner ligner hinanden. Det gør de nøjagtig som tidligere udgivelser såsom iPhone 6 og iPhone 6s. De væsentlige forskelle udgør sig i forbedringer i hardwaren såsom batteri, kamera og performance. Skærmen til en iPhone 7 er desuden også meget forskellig fra 6-serien.

En ny skærm kan snildt koste 2000 kr. eller mere i de første par måneder efter udgivelsen af telefonen. Derfor bør man som den heldigeejer af en ny telefon fra iPhone 7-serien beskytte sin skærm med det ultimative skærmbeskyttelse fra PanzerScreen. Vi sikrer din skærm og forlænger dens levetid med PanserGlas til iPhone 7 og iPhone 7+.

PanserGlas til iPhone 7 og iPhone 7+