PanserGlas til iPhone 7 og iPhone 7+

PanzerScreen er de først på det danske marked som kan levere højkvalitets PanserGlas til den helt nye iPhone 7 og iPhone 7+. Vores PanserGlas til iPhone 7-serien er fullscreen hvilket vil sige, at den går kant – kant 100% som den originale skærm, herfor kan man ikke se der er PanserGlas monteret på telefonen.

PanserGlas til iPhone 7 og iPhone 7+ kan købes før telefonen udgives

PanserGlas til den helt nye iPhone 7 og iPhone 7+ kan nu købes hos PanzerScreen.dk inden telefonen er udgivet officielt. Det kan vi gøre, da fabrikationsmål til accessories og tilbehør udgives en tid før telefonerne. Herfor kan vi hos PanzerScreen.dk som de første i Danmark tilbyde vores ærede kunder PanserGlas til iPhones 7 serien.

iPhone 7 vs iPhone 6s

De 2 telefoner ligner hinanden som tidligere udgivelser såsom iPhone 6 og iPhone 6s. De væsentlige forskelle udgør dig i forbedringer i hardwaren såsom batteri, kamera og performance. Skærmen til en iPhone 7 er meget forskellig fra 6-serien. En ny skærm kan snilt koste 2000 kr. + i de første par måneder efter udgivelsen af telefonen. Derfor bør man som heldig ejer af en ny telefon fra iPhone 7-serien beskytte sin skærm med det ultimative skærmbeskyttelse fra PanzerScreen. Vi sikre din skærm, og forlænger dens levetid.

Køb det før det er for sent!

 

Se vores glas til alle iPhone 7 og 7+ HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *