panserglas til Lenovo

Her hos PanzerScreen har du mulighed for at finde PanserGlas til din Lenovo. Lenovo er en kinesiskbaseret multiinternational virksomhed, der beskæftiger sig med at designe, udvikle, fremstille og producere teknologi og digitale enheder.

Nem skærmbeskyttelse til dig med Lenovo

Her på siden kan du finde vores sortiment af PanserGlas til de forskellige Lenovo-modeller. Vores PanserGlas er fremstillet i den absolut bedste kvalitet, så du er sikret et produkt der hjælper dig med at beskytte din telefon.

Vælg PanserGlas til din Lenovo telefon (PT udsolgt)

Mobilholder til telefon med PanserGlas

49,00 DKK149,00 DKK
149,00 DKK
249,00 DKK
99,00 DKK
189,00 DKK
119,00 DKK
Vis
Ikke på lager
149,00 DKK
Tilbage til oversigt med Lenovo PanserGlas

derfor skal du vælge kvalitetsglas

PanserGlas til Lenovo

Skræddersyet PanserGlas til Lenovo

Alle vores PanserGlas er skræddersyet og specialfremstillet til hver enkel model. Derfor er det vigtigt at du vælger det produkt der passer til din mobil. Et skræddersyet PanserGlas betyder at du får et produkt der giver sublim og optimal beskyttelse af telefonen, dens skærm og dens teknologi. Panserglasset er specialfremstillet til telefonens design, funktioner og udskæringer. Ved at have fokus på det unikke design ved hver model, får du et PanserGlas der tilgodeser de forskellige funktioner. Panserglasset vil således sidde perfekt og give optimal beskyttelse – det vi her kalder ‘perfect fit’. Panserglasset sidder således ikke i vejen for telefonens højtalere, kameraer eller eventuelle knapper. Du får et beskyttelsesglas der ikke sidder i vejen eller skygger for disse funktioner og som samtidig ikke påvirker touchskærmens sensitivitet. Du kan bruge din smarphone helt uden gener!

Det bedste PanserGlas til Lenovo

Der er ingen tvivl om at det ville være ærgerligt at smadre din nye skærm på din Lenovo. Skærmreparationer er ofte dyre og tager tid. Derfor vil vi her hos PanzerScreen gerne hjælpe dig med at beskytte din mobil mod hverdagens slitage, ridser og skrammer – og det kan du gøre med et PanserGlas.

Lenovo telefon PanserGlas

Ultimativ beskyttelse med PanserGlas

Beskyttelse til mobiler er ikke noget nyt. Dog er panserglasset steget i popularitet, efter vi har fået de moderne smartphones. Dette skyldes i høj grad telefonens design, med den store skærm. Skærmen er yderst følsom overfor ridser, slag og skrammer, og derfor kan du her hos PanzerScreen finde PanserGlas der er med til at beskytte din smartphone mod hverdagens slitage. Vi har gjort det til vores mission at beskytte danskernes digitale enheder. Det betyder at du kan finde PanserGlas, mobilcovers og andet tilbehør på vores webshop. Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe med at beskytte din Lenovo-enhed. Vi forhandler kun 9H skærmbeskyttelse. Dette PanserGlas er meget mere hårdfør end beskyttelsesfilm. PanserGlas til Lenovo er op til 9 gange hårdere end almindeligt glas. Det skyldes, at det ikke er helt normalt glas, men et særligt behandlet og tempereret glas, som gør, at det hærder langt ud over det, glas normalt gør. Herved opnår glasset en utrolig styrke og fleksibilitet. På den måde får du beskyttelse til mobil, der går ud over det sædvanlige. Find dit PanserGlas ti Lenovo i 9H skærmbeskyttelse her hos os.  

Lenovo PanserGlas er den ultimative beskyttelse

Vores PanserGlas måler kun 0,33 mm i “tykkelse”. Normalt glas vil i den tykkelse knække med blot et let tryk. Det gør vores PanserGlas til LG ikke – tværtimod. Vores panserglas til Lenovo har en brudstyrke, der er op mod 200 gange højere end normalt glas i forhold til ridser. Vores 9H skærmbeskyttelse er altså langt stærkere end almindeligt glas. Hos PanzerScreen sælger vi muligvis verdens bedste PanserGlas, så du får med garanti et produkt der beskytter din skærm. Al vores PanserGlas er specialfremstiller og skræddersyet til de forskellige modeller. Det betyder at du får et produkt der beskytter din mobil mod slag og ridser. Det er vigtigt at du vælger et beskyttelsesglas der passer til din enhed. Panserglasset tilgodeser nemlig telefonens design og funktioner. På den måde får du et PanserGlas der passer perfekt med din telefon. Glasset sidder ikke i vejen eller skygger for frontkamera, højtalere eller eventuelle knapper. Du kan bruge telefonens funktioner uden gener. Derudover påvirker panserglasset ikke tocuhskærmens sensitivitet.  

Lenovo PanserGlas og meget mere

Hos PanzerScreen kan du ikke kun finde PanserGlas til Lenovo. Da vi har svoret at levere den bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder, har du mulighed for at finde meget mere end bare PanserGlas her på siden. Du har også mulighed for at finde et stort og bredt udvalg af forskellige mobilcovers. Vi tror på at et godt mobilcover er et absolut must-have, da det giver ekstra god beskyttelse. Vi har både TPU covers og flip-sovers, så du kan finde det der passer bedst til din mobil – og dine behov. Hos PanzerScreen har du også mulighed for at finde en masse tilbehør til din Lenovo, som med garanti kan give dig meget mere glæde med din mobil. Find det hele når du shopper efter Lenovo.