PanserGlas til Samsung Galaxy S7 edge

Den nye smarte Samsung Galaxy S7 Edge kommer med en rigtig nydelig og smart skærm med buede kanter. Det har du som ejer nok forelsket dig i ved købet af telefonen. Den buede skærm er dog ekstrem dyr at få udskiftet hvis, at uheldet skulle være ude!

Taber du telefonen og skærmen går i stykker eller bliver ridset koster en skærmudskiftning flere tusinde kroner. Det vil du som ejer af den fine telefon nok gerne helst undgår! Derfor anbefaler vi hos www.PanzerScreen.dk , at du beskytter din skærm med et skræddersyet PanserGlas, som beskytter og dækker hele skærmen uden, at gå på kompromis med det lækre design din Samsung Galaxy S7 Edge er født med.

Vores PanserGlas dækker hele skærmen!

Vores PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Egde dækker og beskytter hele skærmen. Det kan lade sig gøre, da vores PanserGlas er buet i kanterne og kan derfor omfavne hele den unikke skærm. Herudover er vores PanserGlas forstærket i siderne med et ekstra silikonelag der gør, at PanserGlasset monteres utroligt nemt, og sidder ekstremt godt fast!

Er vores PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge det bedste?

Vores PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge er blandt markeds bedste, hvis ikke det er det bedste du som forbruger kan anskaffe! Problemet med mange af udbyderne af PanserGlas til S7 Edge er, at det ikke har silikone i kanterne, hvilket resulterer i, at det ikke er nemt at montere, og hvis det lykkes sidder det ofte ikke særligt godt fast. Det har vi sikret os mod, og støbt en ekstra forstærket silikone kant i PanserGlasset, og hermed sidder det ekstremt godt fast på din smart telefon.

Vores PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge er 0.33mm tykt, hvilket sikre en utrolig modstandsdygtighed mod slag, ridser og tab, herudover er det i 3 dimensioner, der sikre det slutter total tæt med den originale skærm. Herved får du det ubetinget stærkeste PanserGlas og skærmbeskyttelse!

Køb dit PanserGlas her, før det er for sent!

Vores PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge som dækker hele skærmen, og er gennemsigtigt
Vores PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge som dækker hele skærmen, og er gennemsigtigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *