PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge

Den nye smarte Samsung Galaxy S7 Edge kommer med en rigtig nydelig og smart skærm med buede kanter. Det har du som ejer nok forelsket dig i ved købet af telefonen. Den buede skærm er dog ekstrem dyr at få udskiftet, hvis uheldet skulle være ude. Bestil et PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge allerede i dag, og vær i forkøbet mod uheldene. Med et PanserGlas mærker du stort set ikke forskellen på, om du har beskyttelse på eller ej. Den eneste forskel, du kommer til at mærke, er den dag, du ved et uheld kommer til at tabe din telefon. Her kommer der til at være en markant forskel på, om du trækker på skuldrene, eller om dit hjerte dunker afsted. Denne forskel kan nemlig nemt komme til at koste dig en mindre formue.

Taber du telefonen, og skærmen går i stykker eller bliver ridset, koster en skærmudskiftning flere tusinde kroner. Det er super kedelige penge at skulle af med. Det vil du som ejer af den fine telefon nok gerne helst undgå, kunne vi forestille os. Derfor anbefaler vi hos PanzerScreen, at du beskytter din skærm med et skræddersyet PanserGlas. Det beskytter og dækker nemlig hele skærmen uden at gå på kompromis med det lækre design din nye telefon er født med.

Vores PanserGlas dækker hele skærmen

Vores PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Egde dækker og beskytter hele skærmen. Det kan faktisk lade sig gøre. Vores PanserGlas er nemlig buet i kanterne og kan derfor omfavne hele den unikke skærm. Du får altså et PanserGlas, der er nøje specialdesignet efter netop denne telefons former og særegenheder. Herudover er vores PanserGlas forstærket i siderne med et ekstra silikonelag, der gør, at PanserGlasset monteres utroligt nemt og sidder ekstremt godt fast!

-20%
249,00 DKK 199,00 DKK
249,00 DKK
-20%
249,00 DKK 199,00 DKK
249,00 DKK

Er vores PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge det bedste?

Vores PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge er blandt markeds bedste, hvis ikke det er det bedste, du som forbruger kan anskaffe. Problemet med mange af udbyderne af PanserGlas til S7 Edge er, at det ikke har silikone i kanterne. Denne forskel resulterer i, at det ikke er nemt at montere. Hvis det endelig lykkes, sidder det ofte ikke særligt godt fast. Det har vi sikret os mod ved at støb en ekstra forstærket silikone kant i PanserGlasset. Hermed sikrer vi, at det sidder ekstremt godt fast på din telefon.

Vores PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge er 0.33mm tykt, hvilket sikre en utrolig modstandsdygtighed mod slag, ridser og tab. Herudover er det i 3 dimensioner, der sikrer, at det slutter total tæt med den originale skærm. Herved får du det ubetinget stærkeste PanserGlas og skærmbeskyttelse!

PanserGlas til Samsung Galaxy S7 Edge
PanserGlas til samsung galaxy s7 edge

Kombiner Dit PanserGlas med et Flipcover 

Et PanserGlas fra PanzerScreen sørger for at skærmen på din Samsung Galaxy S7 edge er beskyttet til det maksimale. Ønsker du også at få beskyttet bagsiden af din telefon, så anbefaler vi et Samsung Galaxy S7 edge Flipcover. Med dette cover vil din Samsung telefon få den ultimative beskyttelse. Foruden en maksimal beskyttelse, har et flipcover også den unikke mulighed for at opbevare dine kort. Du vil herfor både have telefon og kort samlet ét sted – i dit mobilcover.