oktober 8th, 2018

PanserGlas vs Beskyttelsesfilm

PanserGlas vs Beskyttelsesfilm – Vi får ofte spørgsmålet om PanserGlas vitterligt er bedre end beskyttelsesglas. Det kommer selvfølgelig fra kunder, der gerne vil give den bedste beskyttelse til deres telefon. Det er trods alt meningen, at skærmbeskyttelsen skal sætte ind, hvis uheldet er ude.

Vores korteste svar er: Ja. Ja, PanserGlas er bedre end beskyttelsesfilm. Og nej, PanserGlas er ikke bare et fancy ord for beskyttelsesfilm. Det er helt reelt et beskyttelsesglas. Vi kender selvfølgelig til de mange faldgruber, man kan falde i som kunde. Sælgere, der spiller på kundernes frygt og lokker med verdens bedste løsninger. Skuffelsen bliver stor, når kunderne så finder ud af, at de har købt katten i sækken eller nøjagtigt det samme produkt for en langt større sum.

Hos PanzerScreen vil vi gerne gøre det enkelt for vores kunder. Derfor har vi på forhånd sorteret og fundet kvalitetsprodukterne frem til dig. Derfor vil du nok også opdage, at vi ikke fører beskyttelsesfilm på PanzerScreen.dk.

Populære Produkter!

Den afgørende forskel mellem PanserGlas og beskyttelsesfilm – PanserGlas vs Beskyttelsesfilm

Vi vil gerne sikre den bedste beskyttelse til telefon for dig. Derfor har vi været igennem en række forskellige produkter inden for skærmbeskyttelse. Vi må bare konstatere, at PanserGlas klarer sig langt bedre i diverse tests om skærmbeskyttelse, end beskyttelsesfilm gør.

En af de afgørende forskelle mellem PanserGlas og beskyttelsesfilm er, at PanserGlas er lavet af glas. Beskyttelsesfilm er oftest blot lavet i blødt plast. Beskyttelsesfilm er derved fint til at beskytte telefonen mod skrammer og ridser. Men er der mere tryk på, er det ikke en solid nok skærmbeskyttelse. Beskyttelsesglas er lavet i hærdet glas, der er 9 gange hårdere end almindeligt glas. Det er altså utroligt hårdført.

I den kemiske proces, som denne skærmbeskyttelse gennemgår, bliver det til en virkelig stærk beskyttelse til telefon. Dette beskyttelsesglas er dermed langt mere robust og hårdført end almindelig beskyttelsesfilm.

Så kan PanserGlas ikke gå i stykker?

Endnu en gang lægger vi ud med det korte svar: Jo. Skærmbeskyttelse er lavet først og fremmest som beskyttelse til telefon. Men samtidig skal den energi, der ligger bag et potentielt meget hårdt slag, ikke gives videre til telefonen. Derfor bliver den energi nødt til at forblive i dit beskyttelsesglas for at yde den optimale beskyttelse til telefon. Derfor vil PanserGlas i enkelte tilfælde ved meget hårde slag kunne gå i stykker. Men husk på, at det er derfor, du køber skærmbeskyttelse: for at beskyttelsen går i stykker, ikke din telefon.

Se vores udvalg af PanserGlas til din telefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.