PanserGlas vs Beskyttelsesfilm

PanserGlas vs Beskyttelsesfilm – Vi får ofte spørgsmålet om PanserGlas vitterligt er bedre end beskyttelsesglas. Det kommer selvfølgelig fra kunder, der gerne vil give den bedste beskyttelse til deres telefon. Det er trods alt meningen, at skærmbeskyttelsen skal sætte ind, hvis uheldet er ude.

Vores korteste svar er: Ja. Ja, PanserGlas er bedre end beskyttelsesfilm. Og nej, PanserGlas er ikke bare et fancy ord for beskyttelsesfilm. Det er helt reelt et beskyttelsesglas. Vi kender selvfølgelig til de mange faldgruber, man kan falde i som kunde. Sælgere, der spiller på kundernes frygt og lokker med verdens bedste løsninger. Skuffelsen bliver stor, når kunderne så finder ud af, at de har købt katten i sækken eller nøjagtigt det samme produkt for en langt større sum.

Hos PanzerScreen vil vi gerne gøre det enkelt for vores kunder. Derfor har vi på forhånd sorteret og fundet kvalitetsprodukterne frem til dig. Derfor vil du nok også opdage, at vi ikke fører beskyttelsesfilm på PanzerScreen.dk.

249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
-29%
698,00 DKK 499,00 DKK
249,00 DKK

Den afgørende forskel mellem PanserGlas og beskyttelsesfilm – PanserGlas vs Beskyttelsesfilm

Vi vil gerne sikre den bedste beskyttelse til telefon for dig. Derfor har vi været igennem en række forskellige produkter inden for skærmbeskyttelse. Vi må bare konstatere, at PanserGlas klarer sig langt bedre i diverse tests om skærmbeskyttelse, end beskyttelsesfilm gør.

En af de afgørende forskelle mellem PanserGlas og beskyttelsesfilm er, at PanserGlas er lavet af glas. Beskyttelsesfilm er oftest blot lavet i blødt plast. Beskyttelsesfilm er derved fint til at beskytte telefonen mod skrammer og ridser. Men er der mere tryk på, er det ikke en solid nok skærmbeskyttelse. Beskyttelsesglas er lavet i hærdet glas, der er 9 gange hårdere end almindeligt glas. Det er altså utroligt hårdført.

I den kemiske proces, som denne skærmbeskyttelse gennemgår, bliver det til en virkelig stærk beskyttelse til telefon. Dette beskyttelsesglas er dermed langt mere robust og hårdfør end almindelig beskyttelsesfilm.

Så kan PanserGlas ikke gå i stykker?

Endnu en gang lægger vi ud med det korte svar: Jo. Skærmbeskyttelse er lavet først og fremmest som beskyttelse til telefon. Men samtidig skal den energi, der ligger bag et potentielt meget hårdt slag, ikke gives videre til telefonen. Derfor bliver den energi nødt til at forblive i dit beskyttelsesglas for at yde den optimale beskyttelse til telefon. Derfor vil PanserGlas i enkelte tilfælde ved meget hårde slag kunne gå i stykker. Men husk på, at det er derfor, du køber skærmbeskyttelse: for at beskyttelsen går i stykker, ikke din telefon.

panserglas vs beskyttelsesglas

PanserGlas

PanserGlas er det nye indenfor skærmbeskyttelse. Med et PanserGlas får du en mere hårdfør beskyttelse end eksempelvis beskyttelsesfilm kan give. Du kender i forvejen beskyttelsesetui, som også indgår i kategorien skærmbeskyttelse til smartphones. Med et beskyttelsesetui, få du helt sikkert også beskyttelse, der dækker mere end blot småridser.

Et beskyttelsesetui minder dog mere om en form for klods om din smartphone. Derudover er telefonen jo kun beskyttet, så længe den er i etuiet. Så snart den er ude, er al beskyttelse også væk. Vil du gerne have fuld skærmbeskyttelse til hver en tid? Så læs mere om PanserGlas.

Med et PanserGlas, får du den stødabsorberende effekt, vi kender fra beskyttelsesetuiet. Det er på trods af, at det trods alt blot ligner og har tykkelse som et beskyttelsesfilm.

PanserGlas er et nyt produkt på mobilmarkedet, der er kemisk fremstillet af tempereret hærdet glas i op til 4 lag. Der har været fokus på at opnå den mest stødabsorberende effekt på produktet under hele proceduren. Det har givet PanserGlasset en fantastisk robusthed og gjort det hele 9 gange stærkere end almindeligt glas. PanserGlas beskytter telefonens skærm mod stød og skarpe genstande, der kan føre til ridser og brud på skærmen.

Nem montering uden gener

På PanserGlassets ene side finder du en ganske tynd silikonebelægning. Den har til formål at klæbe sig til telefonens LCD-skærm. Denne belægning har gjort det super simpelt at montere PanserGlasset. Du skal blot rense din telefonskærm grundigt og påsætte PanserGlasset. Har du udfordringer med at påføre det, prøver du blot igen ved forsigtigt at fjerne PanserGlasset igen. Det skader hverken telefon eller PanserGlas.

Med et PanserGlas som skærmbeskyttelse på din smartphone får du et lille ekstra lag på din skærm. Men det er meget mere end blot det. PanserGlas er en super robust og stødabsorberende skærmbeskyttelse, der ikke foringer brugbarheden på din telefon på nogen måde. På ingen tid vil glasset føles som en naturlig forlængelse af din telefon.

panserglas vs beskyttelsesglas

Vi har PanserGlas, der passer til alle varianter af smartphones, så PanserGlasset kommer til at sidde helt perfekt. PanserGlassets evne til automatisk at klæbe til telefonskærmen gør at LCD-skærmens touch-følsomhed ikke forringes ved brug af PanserGlas på din telefon. Den fuldkomne klarhed og den beskedne tykkelse på ned til 0,33 mm på de tyndeste slags gør, at PanserGlasset heller ikke vil påvirke billedkvaliteten.

PanserGlas på din smartphone fungerer som et skjold mod ridser, absorbere stødet fra et fald, så skærmen i mange tilfælde vil forblive intakt, og har derudover også en fedtafvisende overflade, så du undgår aftryk fra fedtede fingre på skærmen.

Alle vores PanserGlas er full-screen og dækker kant til kant på enhver telefonmodel. PanzerScreen PanserGlas er foruden designet, fremstillet i en materialesammensætning der er op til 200% stærkere end regulært PanserGlas. Du får altså den ultimative beskyttelse til din telefon med PanzerScreen PanserGlas.