Hvordan monterer jeg mit PanserGlas?

Hvordan monterer jeg mit PanserGlas?

PanserGlas er en nem og enkel måde at beskytte din telefon på. Det går ikke ud over designet på din telefon, og du beskytter den samtidig mod slag og ridser.

Det ser dog bedst ud, hvis du sætter dit PanserGlas korrekt på. I modsætning til beskyttelsesfilm er PanserGlas ikke bøjeligt. Derfor er det også meget vigtigt, det sættes rigtigt på. Når det sidder rigtigt på, er det til gengæld meget stærkere end beskyttelsesfilm. Faktisk er det endda op til 9 gange hårdere end almindeligt glas. Der er altså meget at hente ved PanserGlas.

Proceduren for at sætte et PanserGlas på er mere eller mindre den samme for at sætte beskyttelsesfilm på. Har du altså prøvet at tage beskyttelsesfilm på, er du altså rimeligt godt med. Når du får leveret dit PanserGlas følger der som regel en god guide med i pakken.

Skulle du nu have smidt den væk, eller fulgte den undtagelsesvist ikke med i den pakke, du modtog, kan du læse proceduren her. Den gælder godt og vel for alle PanserGlas til alle modeller.

Forberedelse

Først og fremmest er det en god ide at forberede dig på monteringen. Læser du med her, er du allerede godt på vej. Vi plejer at anbefale at slukke telefonen. Så vil skærmen forblive slukket, og ikke komme til at tændes ved et uheld. Det er vigtigt, at skærmen er helt sort. Så har du nemlig nemmere ved at se overskydende støv, snavs og smuds.

Proceduren er super simpel, men det gode resultat afhænger meget af renlighed. Derfor er det en rigtig god ide at vaske hænder, inden du går i gang. Vask også gerne det bord, du sidder ved, så du ikke ved et uheld får krummer eller anden snavs med. Hav gerne køkkenrulle, en våd klud og en blid sæbe ved din side. Så kan du være sikker på at få renset din telefon fuldstændigt.

1
Rengør din skærm med den medfølgende spritklud og tør den derefter grundigt af med den dertilhørende mikrofiberklud – Kontrollere at skærmen er helt ren for snavs og tør.
2
Afriv forsigtigt beskyttelses folien af PanserGlasset, undgå at sætte finger på den side af glasset, såvel som skærmen.
3
Placér PanserGlasset på skærmen, en nem måde at få det til at sidde perfekt, er at få glassets udskæringer til at passe med fx. Homeknap eller højtaleren på telefonens skærm.
4
Tryk forsigtigt på skærmen, og glassets hærdning vil begynde. Er der luftbobler fjernes de let ved presse dem ud mod kanten af telefonens skærm.
OBS: Ved køb af Full-screen 3D PanserGlas

Full-screen 3D PanserGlas har en silikonekant, som klæber PanserGlasset til skærmen. Vær derfor opmærksom på denne ved afmontering af beskyttelses foliet, således den ikke bliver afrevet sammen med foliet – Dette vil resultere i, at PanserGlasset ikke kan monteres korrekt.
For optimal montering bør 3D PanserGlasset hærde 1-2 timer efter montering, – og gerne med et let pres over sig ( ex. en tung bog eller lign. )

Hvordan monterer jeg 3D PanserGlas?

3D PanserGlas har en speciel silikone coating i kanterne, som skal hærde 30 min – 1 time efter montering, derefter bliver den tynde silikone kant ekstrem hærdet. Ellers monteres det blot som normalt 2.5D PanserGlas.