Hvordan monterer jeg mit PanserGlas?

Hvordan monterer jeg mit PanserGlas?

PanserGlas er en nem og enkel måde at beskytte din telefon på. Det går ikke ud over designet på din telefon, og du beskytter den samtidig mod slag og ridser.

Det ser dog bedst ud, hvis du sætter dit PanserGlas korrekt på. I modsætning til beskyttelsesfilm er PanserGlas ikke bøjeligt. Derfor er det også meget vigtigt, at det sættes korrekt på. Når PanserGlasset er monteret korrekt, er det til gengæld meget stærkere end beskyttelsesfilm. Faktisk er det endda op til 9 gange hårdere end almindeligt glas. Der er altså meget at hente ved PanserGlas, især hvis du vælger PanserGlas fra PanzerScreen der er op til 200% stærkere end det regulære PanserGlas du finder på markedet.

Proceduren for at sætte et PanserGlas på er mere eller mindre den samme som at sætte beskyttelsesfilm på. Har du altså prøvet at tage beskyttelsesfilm på, er du rimeligt godt med.

Forberedelse – Montering af PanserGlas

Først og fremmest er det en god idé at forberede dig på monteringen. Vi plejer at anbefale at man montere sit PanserGlas på en slukket telefon. Det er vigtigt at skærmen er helt sort. Så har du nemlig lettere ved at se overskydende støv, snavs og smuds.

Proceduren er meget simpel, men det gode resultat afhænger meget af renlighed. Derfor er det en rigtig god idé, at vaske hænder inden du går i gang. Vask også gerne det bord du sidder ved, så du ikke ved et uheld får krummer eller anden snavs på telefonens skærm.

Sådan monterer du dit PanserGlas »
1.
Rengør din skærm med den medfølgende rengøringsklud og tør den derefter grundigt af med den dertilhørende mikrofiberklud – Kontroller at skærmen er tør og helt ren for snavs.
 
 
Sådan monterer du dit PanserGlas »
2.
Afriv forsigtigt beskyttelses folien af PanserGlasset. Undgå at sætte fingre på den side af glasset, såvel som skærmen.
 
 
Sådan monterer du dit PanserGlas »
3.
Placér PanserGlasset på skærmen. En nem måde at få det til at sidde perfekt, er at få glassets udskæringer til at passe med fx. Homeknap eller højtaleren på telefonens skærm.
 
 
Sådan monterer du dit PanserGlas »
4.
Tryk forsigtigt på skærmen, og glassets hærdning vil begynde. Er der luftbobler fjernes de let ved at presse dem ud mod kanten af telefonens skærm.
OBS: Ved køb af Full-screen 3D PanserGlas

Full-screen 3D PanserGlas har en silikonekant som klæber PanserGlasset til skærmen. Vær derfor opmærksom på denne ved afmontering af beskyttelses foliet, således den ikke bliver afrevet sammen med foliet – Dette vil resultere i, at PanserGlasset ikke kan monteres korrekt.
For optimal montering bør 3D PanserGlasset hærde 1-2 timer efter montering, – og gerne med et let pres over sig ( fx. en tung bog eller lign.) Efter 24 timer er PanserGlassets coating fuldt hærdet.

Hvordan monterer jeg 3D PanserGlas?

3D PanserGlas har en speciel silikone coating i kanterne som skal hærde 1-2 timer efter montering, derefter bliver den tynde silikone kant ekstrem hærdet. Ellers monteres det blot som normalt 2.5D PanserGlas. Efter 24 timer er PanserGlassets coating fuldt hærdet.