Samsung Galaxy j5 2017 PanzerScreen

249,00 DKK

En ny telefon med en flot skærm helt uden ridser – Vi vil så gerne passe på vores nye telefon, og især skærmen er et ømt punkt for mange. Undgår dyre skærm reparationer og beskyt din Samsung Galaxy j5 2017.

  • Gennemsigtigt og tyndt
  • Kun 0,33mm tykt
  • Utroligt nemt at montere

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

 Samsung Galaxy j5 2017 PanzerScreen

Her kan du finde dit nye Samsung Galaxy j5 2017 PanzerScreen. Hos Panzerscreen har vi købt markedets bedste skærmbeskyttelse, der yder 100% beskyttelse til din smartphone, til priser alle kan være med på. Vores Samsung Galaxy j5 2017 PanzerScreen er tyndt, gennemsigtigt og kommer i et flot og let design, som hverken går på kompromis med kvalitet, pris eller design.

Samsung Galaxy j5 2017 PanzerScreen passer perfekt til din skærm og yder derfor også optimal beskyttelse, da skærmbeskyttelseset afstiver konstruktionen og sikrer din telefon mod hårde slag og stød. skærmbeskyttelseset er samtidig utrolig nemt at montere, fordi det passer perfekt til din nye Samsung Galaxy j5. Med et Samsung Galaxy j5 2017 PanzerScreen undgår du dyre reparationer af din telefon, og du får samtidig et flot skærmbeskyttelse, der hverken føles eller ser anderledes ud end den oprindelige skærm.

100% beskyttelse og touch-følsomt skærmbeskyttelse

EtSamsung Galaxy j5 2017 PanzerScreen yder 100% beskyttelse af din telefon, fordi glasset er ekstra hærdet og udført ved hjælp af den såkaldte 4-lags-teknologi. skærmbeskyttelseset er belagt med både et fingeraftryksafvisende og olieskyende lang, så din skærm altid fremstår ultra skarp og ren. Med et Samsung Galaxy j5 2017 PanzerScreen får du det bedste skærmbeskyttelse på markedet uden hverken at gå på kompromis med udseende, pris eller kvalitet. Samsung Galaxy j5 2017 PanzerScreener en 2.5D tempereret glasbeskytter, som dækker 100 % af LCD skærmen og yder derfor 100 % beskyttelse af din nye Samsung Galaxy j5.

Undgå dyre reparationer med skærmbeskyttelse

Hos Panzerscreen har vi gjort det til en mærkesag at tilbyde vores kunder de bedste reservedele til deres telefoner, så de undgår dyre regninger på reparationer eller udskiftninger. Med et Samsung Galaxy j5 2017 PanzerScreen undgår du at din skærm ridser eller går i stykker, og du får samtidig et skærmbeskyttelse i høj kvalitet og med 100% touch-følsomhed.  Med et skærmbeskyttelse fra Panzserscreen får du optimal og flot beskyttelse af din skærm, der samtidig er nemt at montere, til en pris alle kan være med på.

Se også vores store udvalg af mobiltilbehør til Samsung

Se også vores store udvalg af covers til Samsung

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Samsung-galaxy-j5-2017-skærmbeskyttelse
Samsung Galaxy j5 2017 PanzerScreen
249,00 DKKTilføj til kurv