Samsung Galaxy S6 Edge Full-Screen PanzerScreen

249,00 DKK

Samsung Galaxy S6 Edge skærmbeskyttelse

✔ En let montering, der betyder ingen luftbobler eller andre gener
✔ Glasset er full-screen og dækker dermed hele skærmen og kanterne!
✔ En vished om, at din telefon er ligeså sexet, som den altid har været.

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Samsung Galaxy S6 Edge Full-Screen PanzerScreen

Samsung Galaxy S6 Edge Full-Screen PanzerScreen – Med vores skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S6 Edge tager vi skridtet, for at beskytte din telefon i mod slag og ridser, et skridt længere. Med vores screen front beskyttelse er det ikke kun skærmen, der er beskyttet, men derimod hele fronten af telefonen. Også kanterne. På den måde kan vi yde eminent beskyttelse til din telefon, uden at gå på kompromis med designet af telefonen.

Køb et Samsung Galaxy S6 Edge skærmbeskyttelse her på PanzerScreen.dk. Vi garanterer super kvalitet og let montering. Alt du skal bruge til at monterer dit nye skærmbeskyttelse medfølger ved køb af skærmbeskyttelse på PanzerScreen.dk. Markedets bedste kvalitet kan vi garantere dig, da vores skærmbeskyttelse er produceret af de bedste materialer.

skærmbeskyttelse Samsung Galaxy S6 Edge

Vores Galaxy S6 Edge skærmbeskyttelse er fremstillet af ægte glas, der er tempereret og hærdet under fremstillingen, så det er 9 gange stærkere end telefonens skærm. Det giver skærmbeskyttelseset mest mulig stødabsorberende effekt og giver dig den bedste kvalitet på det skærmbeskyttelse, der skal beskytte din smartphone. Udover den primære del af skærmbeskyttelseset, nemlig tempereret hærdet glas, består vores skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S6 også af en tynd silikonebelægning.

Den ultratynde silikonebelægning er særligt designet til at klæbe sig til din telefonskærm. Det betyder, det er let at undgå luftbobler under skærmbeskyttelseset under monteringen af skærmbeskyttelseset. Når Samsung Galaxy S6 Edge Full-Screen PanzerScreen er korrekt monteret, vil det altså med garanti ikke have effekt på touchskærmens følsomhed eller billedkvaliteten på den skarpe LCD-skærm.

Montering af Samsung Galaxy S6 Edge skærmbeskyttelse

På vores hjemmeside PanzerScreen.dk har vi en let udførlig guide til dig, der er ny i montering af skærmbeskyttelse. Klik på linket og se guiden. Ved køb af skærmbeskyttelse på PanzerScreen.dk får du alt du skal bruge. Brug alkohol renseservietten til at fjerne fedt fra skærmen. Det sikrer, at silikonelaget kan klæbe til din silikoneskærm på bedste vis. Fjern derefter det sidste rester af støv, med mikrofiberkluden og dernæst rensefilmen, inden du påsætter skærmbeskyttelseset. så let er det.

Vi er Hos PanzerScreen.dk eksperter i beskyttelse til smartphones. Ønsker du at beskytte en af de ting, du benytter dig mest af i din hverdag, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har skærmbeskyttelse og beskyttelsescovers i flere varianter til alle smartphones. Har du spørgsmål til montering eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi prioriterer nemlig at yde den bedste service til vores kunder.

Læs meget mere omkring, hvorfor du får den bedste skærmbeskyttelse hos PanzerScreen.dk i vores blogindlæg omkring skærmbeskyttelse.

Pakken indeholder:
1x Samsung Galaxy S6 Edge skærmbeskyttelse
1x Mikrofiber klud
1x Renseserviet
1x Rensefilm for støv

Se også vores store udvalg af mobiltilbehør til Samsung

 

Yderligere information

Farve

Hvid, Sort, Guld, Gennemsigtigt

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

samsung galaxy s edge full screen skærmbeskyttelse
Samsung Galaxy S6 Edge Full-Screen PanzerScreen
249,00 DKKTilføj til kurv