Samsung Galaxy S8 Plus PanzerScreen

249,00 DKK

✓ Skræddersyet – skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S8 Plus
✓ Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
✓ Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
 Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Samsung Galaxy S8 Plus PanzerScreen

Køb vores fantastiske Samsung Galaxy S8 Plus PanzerScreen lige her på siden. Mange mennesker investerer hvert år mange penge i en spritny telefon til mange tusinde kroner uden at tænke på, at det er en rigtig god ide at beskytte den mod stød og tab. Dette gælder måske også for dig, der er den lykkelige ejer af en spritny Samsung Galaxy S8 Plus – en af markedets bedste telefoner med en skærm, der må siges at være i verdensklasse! Sådan skal skærmen dog helst forblive, hvilket du kun kan sikre ved at købe et skærmbeskyttelse til din telefon. Dermed får du den beskyttelse, som Samsungs skærme nok burde have haft fra starten af samtidig med, at du beskytter din dyre investering endnu bedre!

Med et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen.dk er din telefonskærm i gode hænder!

Her hos PanzerScreen.dk deler vi alle glæden ved en god og ren skærm, der får lov til at blomstre på lige nøjagtig den måde, som designerne har tænkt sig. Dette får man i en ny telefon – men det kan desværre forsvinde efter blot ét enkelt uheld!

Af netop denne grund har vi fået fremstillet markedets bedste skærmbeskyttelse, der ikke blot beskytter din værdifulde skærm til UG, men heller ikke ændrer markant på telefonens perfekte design! Med et Samsung Galaxy S8 Plus PanzerScreen fra PanzerScreen.dk får du markedets tyndeste skærmbeskyttelse, der er blot 0,33 mm tykt. Dette lyder ikke som en god ting for et glas, der skal beskytte dit kæreste eje, men faktum er dog, at vores skærmbeskyttelse er mindst ligeså holdbare som alle andre skærmbeskyttelse på markedet!

skærmbeskyttelse der ikke ødelægger designet

Vi ønsker dog ikke, at din fantastiske Samsung Galaxy S8 Plus skal have ændret sit perfekte design, hvorfor vi fik designet dette unikke, ultra tynde og særdeles holdbare skærmbeskyttelse til dig! Alle vores skærmbeskyttelse lever fuldt ud op til alle de standarder, som forventes af dem, og de beskytter din dyrebare skærm mod alt fra stød og slag til tab og ridser fra nøgler eller mønter i din lomme. Vi har det ultimative Samsung Galaxy S8 Plus PanzerScreen her hos PanzerScreen.dk!

 

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

 

Se også vores mobiltilbehør til Samsung

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Samsung-galaxy-s8-plus-skærmbeskyttelse
Samsung Galaxy S8 Plus PanzerScreen
249,00 DKKTilføj til kurv