LENOVO

Lenovo er en kinesiskbaseret multiinternational teknologi-virksomhed, der designer, udvikler, producerer og sælger digitale enheder. Virksomheden er især kendt for at fremstille deres meget populære ThinkPad-computere. De designer og producerer også smartphones.

Hoa PanzerScreen vil vi meget gerne hjælpe dig med at beskytte dine enheder fra Lenovo. Derfor kan du her på siden finde både PanserGlas og mobilcovers til din smartphone.

Vi har også samlet et bredt udvalg af forskelligt tilbehør til dine digitale enheder, så du kan får en meget bedre oplevelse med din telefon. Du kan bl.a. finde høretelefoner, højtalere, powerbanks og meget andet. På den måde kan du hurtigt finde frem til de produkter der kan optimere din oplevelse med din mobil.

Lenovo tilbehør er en must-have, hvis du vil have den fulde oplevelse med din mobil.

lenovo mobilcover
-73%
698,00 DKK 189,00 DKK
-73%
698,00 DKK 189,00 DKK
-48%
1.249,00 DKK 649,00 DKK
49,00 DKK149,00 DKK
89,00 DKK
-29%
698,00 DKK 499,00 DKK
89,00 DKK
-29%
699,00 DKK 499,00 DKK
99,00 DKK
149,00 DKK
299,00 DKK
149,00 DKK
199,00 DKK
299,00 DKK
89,00 DKK
79,00 DKK
298,00 DKK
-23%
649,00 DKK 499,00 DKK
179,00 DKK
149,00 DKK
-75%
199,00 DKK 49,00 DKK
-70%
399,00 DKK 119,00 DKK
89,00 DKK
lenovo panserglas

Lenovo tilbehør

Hos PanzerScreen har du mulighed for at finde forskellige tilbehør, der er kompatibelt med din smartphone. Hos PanzerScreen tror vi at det rette tilbehør kan være med til at optimere din oplevelse med din mobil. Vi tror på at det rigtige headset kan give en bedre lydoplevelse, den rigtige powerbank kan gøre hjælpe dig på farten og at de rette kabler kan effektivisere opladningen. Vores sortiment af forskellige tilbehør til Lenovo er utroligt bredt, så du kan finde det der passer til dine behov og din mobil.

Her på siden har du bl.a. mulighed for at finde en række effektive og praktiske powerbanks. En powerbank er et must-have, hvis du altid er på farten (og dermed ofte væk fra en stikkontakt). Nyder du lange gåture eller PokémonGo-jagte, så kan det være en klar fordel at have en powerbank med. På den måde kan du hurtigt og effektivt lade din mobil op på farten – uden at skulle spilde tiden på at finde en stikkontakt. Vores powerbanks kommer i mange størrelser, så du har opladniningsmuligheder der passer til dine behov. Vores tilbehør inkluderer også headsets og højtalere. Vi tror nemlig på at du med vores produkter kan få en meget bedre lysoplevelse – og dermed også mere glæde med din smartphone. Uanset om du streamer, lytter meget til musik, eller har brug for et headset når du taler, så kan du med garanti finde det her på siden.

Vi har trådløse headsets som sørger for at du har hænderne fri, imens du lytter til musik eller snakker i telefon. Vores høretelefoner vil med garanti give dig en fantastisk lydoplevelse, så du kan høre musik på farten, i utrolig kvalitet. Vores højtalere vil med sikkerhed også sætte godt gang i festen, eller gøre rengøringen lidt sjovere.

panserglas til lenovo

PanserGlas til Lenovo

På denne side har du også mulighed for at finde vores udvalg af forskelligt PanserGlas til din Lenovo. Vores PanserGlas beskytter din mobil mod hverdagens slitage, så du ikke skal bekymre dig om ridser og skrammer. Vores PanserGlas er skræddersyet til de forskellige modeller. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at du vælger en model der passer perfekt til din mobil. Vores modeller er specialfremstillede, så de tilgodeser telefonens design og funktioner.

Det betyder at vores PanserGlas sidder perfekt på din mobil og lader dig bruge alle funktioner og knapper – helt uden gener. Derudover påvirker vores PanserGlas ikke touchskærmens sensitivitet. Et PanserGlas er et must-have til din telefon. Det er uden tvivl det vigtigste Lenovo tilbehør, du kan anskaffe dig. Det beskytter mod ridser, skrammer og faktisk også slag og stød. Udover at beskytte skærmen kan PanserGlasset også absorbere stød og dermed beskytte telefonens indre teknologi. Et PanserGlas kan dermed spare dig for dyre reparationer od udskiftning af telefoner.

Lenovo Mobilcovers

Et andet vigtigt tilbehør til din Lenovo, er et mobilcover. Et cover kan nemlig også beskytte din mobil mod ridser, slag og stød. Derudover kan coveret også give telefonen et mere personligt præg. Vores mobilcovers er fremstillet i den absolut bedste kvalitet, så du er garanteret et produkt der beskytter din mobil. På siden kan du vælge mellem TPU covers eller de klassiske flip-covers. Et TPU cover er perfekt til dig der gerne vil bevare telefonens originale design, men samtidig beskytte den.

Vores TPU covers er gennemsigtige, så du kan fremvise designet i fuld pragt. Materialet er fremstille af en blanding af gummi, silikone og plastik. Dette materiale er forholdsvis blødt og stødabsorberende. Samtidig bevarer det faconen og beskytter telefonen mod ridser også. Læs meget mere om vores TPU covers her. Vores flip-covers kommer i flotte, klassiske designs. Flip-coveret er kendt for at beskytte din mobil, både foran og bagved. Derudover komme mange af modellerne med små detaljer, der gør at du kan have et dankort eller andet med deri. Flip-coverne er lavet i et utroligt holdbart materiale, samtidig med at de har et flot design der komplimenterer din smartphone.

Du kan læse meget mere om flip-covers på denne side. Uanset hvilket Lenovo tilbehør du er på udkig efter, så kan du finde et bredt sortiment her hos PanzerScreen.