Skærmbeskyttelse bedst i test

Bedst i test

Vi laver hele tiden løbende tests af vores produkter, så vi sikre, at du altid har den bedste kvalitet, når du handler hos os. Dit skærmbeskyttelse har til formål at beskytte din telefon, så det skal være så stærkt som overhovedet muligt. Nå uheldet så er ude, og du tror din skærm er ødelagt, bør du så blot kunne fjerne det ødelagte skærmbeskyttelse og således stå med en uskadt skærm. På siden her kan du se nogle af vores tests af både skærmbeskyttelse samt Mobilcovers.

Se test af Nortagg skærmbeskyttelse

Se en test af det danske brand Nortagg Skærmbeskyttelse og dets styrke. Du kan se, hvordan det gik her.

https://www.youtube.com/watch?v=oSdjix3hdHE

Den bedste kvalitet af skærmbeskyttelse på markedet!

Skærmbeskyttelse fra NORTAGG er 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse. Vi er bedst i test, og vi sælger den bedste kvalitet, som forlænger levetiden af din telefon. Det er vi stolte af, og vi ønsker blot det bedste i skærmbeskyttelse, Mobilcovers samt Mobil- og Tablettilbehør til dig. En ny skærm er en meget kostbar affære. Derfor er en investering i et skærmbeskyttelse af kvalitet pengene værd. For at få den optimale beskyttelse, bør du kombinere dit skærmbeskyttelse med et Mobilcover. På denne måde er din telefon beskyttet hele vejen rundt mod hverdagens ridser, skrammer og slag.

Skærmbeskyttelse iPhone 6 Test – skærmbeskyttelse Test

Denne test er foretaget ud fra følgende forudsætninger:

1) Der benyttes en drop-test maskine med en metalkugle på 35 gram, som droppes fra 80cm højde. Maskinen fungerer således, at metalkuglen påsættes maskinen som er indstillet til en højde på 80 cm. Herefter trykkes der på en udløser, således at kuglen droppes af maskinen.

2) Der er blevet lavet optegninger således at telefonen ligger centreret fra da testen er startet, og metalkuglen rammer samme sted hver gang.

NORTAGG skærmbeskyttelse er igennem egne test blevet vurderet op imod flere af de andre udbydere på det danske marked ud fra drop test, ridser, slag og tab. Resultaterne har vist, at vores skærmbeskyttelse er det ubetinget mest holdbare produkt, af de skærmbeskyttelse som har indgået i vores test og under de opstillede forudsætninger.

Husker du at følge vejledningen?

Skærmbeskyttelse-emballager fra os indeholder alt, hvad du skal bruge for at dit produktet sidder perfekt og bliver siddende. Hvis du er i tvivl om, hvordan du monterer dit skærmbeskyttelse, kan du se vores vejledning. Denne viser nemlig processen med at påmontere skærmbeskyttelseset efter de medsendte anvisninger. En vigtigt ting ved påmonteringen er at undgå luftboblerne. Hvis ikke luftboblerne bliver fjernet ved montering, vil skærmbeskyttelseset ikke sidde optimalt. Dette går ud over dets funktionalitet, hvilket forringer sikkerheden for din telefonskærm. Du kan se vores vejledning til at undgå luftboblerne, så du sikre dig, at alt sidder som det skal. Med alt dette in mente, kan du nu finde det skærmbeskyttelse, som passer til din telefonmodel.

Vi testede også vores 360 beskyttelsescover

Vi har testet vores 360 beskyttelsescover for dets hårdhed og modstandsdygtighed overfor slag. Det er et rigtigt håndværkercover, som tåler en del ude at gå på kompromis med dets stilerene design. Hos os har vi et bredt udvalg af 360 beskyttelsescovers, som du kan vælge imellem til din telefonmodel.

360 mobilcover - Se den hårdføre test!

Find et cover til netop dit behov

Find et Mobilcover i rette design til netop dit forbrug. Hvert cover har hver især deres egne unikke egenskaber og stil. Fælles for dem alle er dog kvaliteten, hvorpå de er lavet, samt at de alle funktionelt præsterer på højeste niveau. Din telefon udsættes for mange skrammer og ridser i løbet af dagen. Den ligger på hårde overflader og få rigtigt mange bittesmå ridser, som i starten er svære at se. Telefonen kan ligeledes være glat og smutte en tur ned på gulvet flere gange, og det der er meget værre. Med tiden forringer alt denne slidtage din telefonen betragteligt. Derfor er et solidt cover en god investering og noget, som du ikke bør være foruden. Find det cover, som du vurderer er det bedste match til dig og din telefon.