Effektiv skærmbeskyttelse til din mobil

Smadret skærm, ridset bagside, hakker og bøjede kanter. Vi har alle prøvet at tabe vores telefon og resultatet er ikke kønt. Er man endda så uheldig, at telefonen helt går i stykker, ja så ærgre man sig virkelig! I dette blogpost kan du læse mere om, hvordan du kan passe godt på din smartphone. Læs om god skærmbeskyttelse er, samt hvordan det virker. Vi giver også nogle tips til dig, hvis uheldet skulle være ude, inden du fik købt skærmbeskyttelse.

skærmbeskyttelse

Mobiltelefonen er med os overalt i dag. Den er blevet et værktøj, som de færreste efterhånden kan undvære. For de fleste mennesker er telefonen det første, de kigger på, når de vågner, og det sidste de kigger på, når de går i seng. Derfor vil vi også gerne betale lidt ekstra for en god telefon, når vi nu bruger den så meget. Derfor er det også ekstra ærgerligt, når den så smutter ud af hånden på os eller ryger ud af baglommen, når vi sætter os ned. Fik hunden fat i den? Eller måske junior? Mulighederne er mange, og de er ofte svære at forudse.

Stilrene alternativer

Selvom uheldene kan lure lige rundt om hjørnet, så har mange det med skærmbeskyttelse og covers til mobilen som med en cykelhjelm. De er ikke kønne, og man satser på, at der ikke kommer til at ske noget. Det er en ret usikker strategi. Men det er naturligvis også en skam at betale mange penge for et lækkert produkt og et flot design, også efterfølgende pakke det ind i et billigt plastic-cover. Det er næsten synd for designeren bag og ikke mindst for forbrugeren, der nu skal kigge på et cover, der er langt mindre ophidsende end telefonen. Kunne man så bare få en skærmbeskyttelse, som både beskyttede og samtidig ikke ødelagde designet? Hvis du er nysgerrig om det findes, så tag lige et kig på vores mobilcovers.

Skærmbeskyttelse til din telefon

Skærmen er noget af det, man ser, folk typisk har fået ødelagt. Tit forårsages det af flere fald. Det kan være så lidt som fra et bord, hvor telefonen lander uheldigt eller på et hårdt gulv. Det kan være på vej ud af bilen, hvor den ryger ud af forlommen på bukserne. Hvad kan vi gøre her så?

Vi har hos Panzerscreen lagt vægt på et produkt, som ikke ødelægger designet eller oplevelsen med telefonen. Vores løsning på det problem er skærmbeskyttelse med PanserGlas. Vores PanserGlas yder en uovertruffen beskyttelse og lægger sig nærmest usynligt over skærmen. Uden brug af lim sidder denne skærmbeskyttelse 100% tæt uden at påvirke følsomheden på skærmen. Samtidig giver det ekstra glas en ekstra styrke til skærmen, da det bliver yderligere afstivet og resistent overfor selv de kraftige ridser og slag. Tager PanserGlasset alligevel nogle slag, så har det netop ydet en god skærmbeskyttelse. Når du så fjerner det ridsede eller skrammede glas, så er telefonens eget glas ridsefrit og står som nyt.

Enkel og elegant PanserGlas

PanserGlasset er blot 0,33 mm tykt, hvilket ikke lyder af meget. Og det skal det heller ikke være. Det skal nemlig stort set ikke kunne mærkes eller ses. Glasset er hærdet og ekstra hårdført overfor slag og ridser. Det er desuden designet til at passe netop til din telefon, uden at det går på kompromis med nogen funktionaliteter. Den ekstra skærmbeskyttelse påvirker hverken skærmens farver, lys eller touch-følsomhed, hvilket er et helt igennem afgørende krav for os.

Monteringen af glasset kan heller ikke være nemmere og er klaret på et ganske kort øjeblik. Du kan læse vores guide til at montere glasset på denne side. Kort opridset, så fjernes det beskyttende folie fra glasset selv og din egen telefon pudses af, så skærmen er så ren som muligt. Herefter lægges glasset på telefonen, så højtalerhuller og home-knap passer med telefonen, og så er du kørende: Din skærm har nu et førsteklasses produkt til at passe på den vigtigste del af din telefon – nemlig skærmen.

Skærmbeskyttelse er præventivt

Har telefonen allerede fået et par ridser, så har vores skærmbeskyttelse desværre ikke reparerende effekt. Til gengæld vil det nye glas ovenpå få det til at syne, at de gamle ridser er væk, eller i hvert fald reduceret i synlighed. Skærmens glas vil se helt nyt ud igen, og samtidig beskytte telefonen mod slag og ridser derfra. Der er med andre ord gode grunde til at passe på telefonen med en god skærmbeskyttelse.

Forskellige former for beskyttelse til din skærm

Der findes flere produkter på markedet, som alle er lavet til at beskytte skærmen på din telefon. Af de mest gængse er mobilcovers med låg/klap, klar skærmbeskyttelse i film samt i glas. De store mobilcovers med låg har flere funktioner og kan bl.a. tjene det formål at være kortholder.

Skærmbeskyttelse

Dernæst har vi de to former for beskyttelse, som kun dækker skærmen: Film og glas. De to har hver deres fordele og ulemper, men minder om hinanden i udseende og funktionalitet. ”Filmen” er en speciel plastic, som også yder skærmen beskyttelse mod fx nøgler og andre skarpe genstande. Den er tilmed meget tynd på ca. en halv mm. og vejer næsten ingenting. Plastikken er lidt mere ”klæbende,” end fx glas er, hvoraf det kan føles som en smule mere modstand at bruge telefonen med denne film på.

Filmen yder ikke telefonen nogen ekstra styrke i form af fleksibilitet og hårdhed. Til gengæld fås de fleste typer af film i 3 eller 5-pak, fordi de slider hurtigere op og lettere tager et par ridser.

Den tredje er glasbeskyttelsen, og her på Panzerscreen, PanserGlas. Som forhandler af disse glas er vi overbeviste om, at denne skærmbeskyttelse er den bedste. Det vurderer vi på baggrund af kvaliteten af produktet og den funktionalitet de yder. Dette er nøje testet og udvalgt på baggrund af disse faktorer.

Sådan undgår du at få ridser på din skærm

Den bedste skærmbeskyttelse er den, man ikke behøver. Hører du til blandt dem, som bare altid er uheldig, så kan disse ”fif” og gode råd sikkert bruges, og kan med fordel skrives ned.

Klassikeren er nøglerne eller mønter i samme lomme eller taskerum som mobilen er i. Af åbenlyse årsager er skærmen og skarpe nøgler ikke et godt match. Samtidig er aluminiummet, som telefonen er lavet af, også et blødt materiale, som hurtigt tager i mod ridser. Væn dig evt. til at have nøglerne i én lomme og telefonen i en anden. På samme måde med tasken eller jakken.

Tag telefonen op af lommen, inden du sætter dig ned. Der er nemlig en vis risiko for, at den falder ud af lommen, enten når du sætter dig ned, eller når du rejser dig op. Det vil dog kun være i de tilfælde, hvor du sidder lavere med ”bagenden” end med benene, da lommen hælder med den åbne ende nedad. Hvis du vænner dig til at tage telefonen op inden, så glemmer du det heller ikke til de tidspunkter, hvor der er risiko for at den falder ud.

Læs også: Guiden til høretelefoner