Effektiv skærmbeskyttelse til din mobil

Smadret skærm, ridset bagside, hakker og bøjede kanter. Vi har alle prøvet at tabe vores telefon og resultatet er ikke kønt. Er man endda så uheldig, at telefonen helt går i stykker, ja så ærger man sig virkelig!

I dette blogpost kan du læse mere om, hvordan du kan passe godt på din smartphone og hvad god skræmbeskyttelse er samt hvordan det virker. Vi giver også nogle tips til dig, hvis uheldet skulle være ude inden.

 

Har du også brugt flere tusinde kroner på en lækker smartphone, men alligevel endnu ikke investeret i god skærmbeskyttelse eller cover til den? Så har vi her et par gode råd til, hvordan du passer på den og kommer udenom de værste faldgruber.

Mobiltelefonen er med os overalt i dag og den er blevet et værktøj som de færreste efterhånden kan undvære. For de fleste mennesker er telefonen det første de kigger på når de vågner, og det sidste de kigger på når de går i seng. Derfor vil vi også gerne betale lidt ekstra for en god telefon når vi nu bruger den så meget.

Derfor er det også ekstra ærgerligt når den så smutter ud af hånden på os eller ryger ud af baglommen når vi sætter os ned. Fik hunden fat i den? Eller lille junior? Mulighederne er mange og de er ofte svære at forudse.

Stilrene alternativer

Selvom uheldene kan lure lige rundt om hjørnet, så har mange det med skærmbeskyttelse og covers til mobilen som med en cykelhjelm – De er ikke kønne og man satser på at der ikke kommer til at ske noget.

Det er en usikker strategi.

Men det virker naturligvis også som en skam at betale mange penge for et lækkert produkt og et flot design, og så efterfølgende pakke det ind i et billigt plastic-cover. Det er næsten synd for designeren bag.

Kunne man så bare få et cover, som både beskyttede og samtidig ikke ødelagde designet?

Hvis du er nysgerrig om det findes, så tag lige at kigge på vores covers her.

Covers og skærmbeskyttelse som passer på designet

Det går vi meget op i, og klikke du ikke på linket over, så kunne du have fundet vores udvalg af covers – Og alle gennemsigtige! Samtidig lavet i en silikone, som ligger godt i hånden og har en perfekt tykkelse i forhold til ikke at gøre telefonen større end den er.

Samtidig sikrer alle coverne mod ridser som ville opstå på kanter og flader – men altså uden at stjæle det flotte design.

Et gennemsigtigt cover er løsningen til dig, der netop undlader at købe ét fordi det ser dumt ud og næsten råber, at man er klodset.

Men nu kan du le sidst, når du sparer mange penge efterfølgende på at have passet godt på telefonen fra start af. Vil du efterfølgende sælge telefonen, så står den tilmed næsten som ny og har også her ”sparet” dig penge, da den har holdt sin værdi mere end den ellers ville.

Beskyttelse til din skærm

Skærmen er også altid noget af det man ser folk har fået ødelagt, og tit flere steder af flere fald. Og det kan være så lidt som fra et bord, hvor telefonen lander uheldigt eller på et hårdt gulv. Det kan være på vej ud af bilen, hvor den ryger ud af forlommen på bukserne, hvor asfalten også her hurtigt er hårdt ved det delikate design og materiale.

Hvad kan vi gøre her så?

Vi har hos Panzerscreen også her lagt vægt på et produkt, som heller ikke her ødelægger designet eller oplevelsen med telefonen. Vores løsning på det problem:

Giv din skærm en førsteklasses behandling med et af vores PanserGlas.

Vores PanserGlas yder en uovertruffen beskyttelse og lægger sig nærmest usynligt over skærmen, som uden brug af lim sidder 100% tæt og nul reduktion af følsomheden på skærmen.

Samtidig giver det ekstra glas en ekstra styrke til skærmen da det bliver yderligere afstivet og naturligvis resistent overfor selv meget kraftige ridser.

Tager PanserGlasset alligevel nogle slag, så har det netop ydet en god skærmbeskyttelse og når man på et tidspunkt fjerner glasset, så er telefonens eget glas ridsefrit og står som nyt.

Enkel og elegant skærmbeskyttelse

PanserGlasset er kun 1 mm. Tykt, hvilket ikke lyder af meget. Og det skal det heller ikke, for det vil være synd at lægget et stort tykt glas hen over skærmen og påvirke funktionaliteten.

Glasset er hærdet og ekstra hårdført overfor slag og ridser, og det er designet til at passe netop på din telefon uden at det går på kompromis med nogen funktionaliteter.

Den ekstra skærmbeskyttelse påvirker hverken skærmens farver, lys eller touch-følsomhed, hvilket er et helt igennem afgørende krav for os.

 

Monteringen af glasset kan heller ikke være nemmere og er klaret på et ganske kort øjeblik. Du kan læse vores guide til at montere glasset på denne side.

Kort opridset, så fjernes det beskyttende folie fra glasset selv og din egen telefon pudses af, så skærmen er så ren som muligt.

Herefter lægges glasset på telefonen, så højtalerhuller og home-knap passer med telefonen, og så er du kørende: Din skærm har nu et førsteklasses produkt til at passe på den vigtigste del af din telefon – nemlig skærmen.

Skærmbeskyttelse er præventivt

Har telefonen allerede fået et par ridser, så har vores skærmbeskyttelse desværre ikke reparerende effekt.

Til gengæld vil det nye glas ovenpå få det til at syne, at de gamle ridser er væk, eller i hvert fald reduceret i synlighed. Skærmens glas vil se helt nyt ud igen, og samtidig beskytte telefonen mod slag og ridser derfra. Der er med andre ord gode grunde til at passe på telefonen med en god skærmbeskyttelse.

Forskellige former for beskyttelse til din skærm

Der findes flere produkter på markedet, som alle er lavet til at beskytte skærmen på din telefon.

Af de mest gængse er mobilcovers med låg/klap, klar skærmbeskyttelse i film samt i glas.

De store mobilcovers med låg har flere funktioner, og kan bl.a. og tjene det formål at være kortholder samt ”flip”-stand til hvis man vil se film eller video fra sin telefon. Disse covers er i sagens natur lidt større end ”det traditionelle” cover og er en smagssag.

Dernæst har vi de to former for beskyttelse, som kun dækker skærmen. Film og glas.

De to har hver deres fordele og ulemper, men minder om hinanden i udseende og funktionalitet. ”Filmen” er en speciel plastic, som også yder skærmen beskyttelse mod fx nøgler og andre skarpe genstande. Den er tilmed meget tynd på ca. en halv mm. og vejer næsten ingenting. Plasticen er lidt mere ”klæbende” end fx glas er, hvoraf det kan føles som en smule mere modstand at bruge telefonen med denne film på.

Filmen yder ikke telefonen nogen ekstra styrke i form af fleksibilitet og hårdhed. Til gengæld fås de fleste typer af film i 3 eller 5-pak fordi de slides hurtigere op og lettere tager et par ridser.

Den tredje er glasbeskyttelsen, og her på Panzerscreen, PanserGlas. Som forhandler af disse glas er vi overbeviste om, at denne skærmbeskyttelse er den bedste vurderet ud fra kvaliteten af produktet og den funktionalitet de yder. Dette er nøje testet og udvalgt på baggrund af. Se overblikket over alle mobiler og deres glas her.

Sådan undgår du at få ridser på din skærm

Den bedste skærmbeskyttelse er den man ikke behøver. Hører du til blandt dem, som bare altid er uheldig, så kan disse ”fif” og gode råd sikkert bruges, og kan med fordel skrives ned.

Klassikeren er nøglerne eller mønter i samme lomme eller taskerum som mobilen er i. Af åbenlyse årsager er skærmen og skarpe nøgler ikke et godt match. Samtidig er aluminiummet, som telefonen er lavet af, også et blødt materiale, som hurtigt tager i mod ridser. Væn dig evt. til at have nøglerne i én lomme og telefonen i en anden. På samme måde med tasken eller jakken.

Tag telefonen op af lommen inden du sætter dig ned. Der er nemlig en vis risiko for, at den falder ud af lommen enten når du sætter dig ned eller når du rejser dig op. Det vil dog kun være i de tilfælde, hvor du sidder lavere med ”bagenden” end med benene, da lommen da hælder med den åbne ende nedad. Hvis du vænner dig til at tage telefonen op inden, så glemmer du det heller ikke til de tidspunkter, hvor der er risiko for at den falder ud.

Her er bilen fx et klassisk eksempel, hvor man har telefonen i lommen, og da man stiger ud, har man ikke lagt mærke til, at telefonen er gledet ud og ligge ved siden af benet, hvoraf den falder på asfalten når man svinger benene ud. Her er asfalten ikke godt ved telefonen og fra en halv meters højde.

Pas på telefonen – det er lidt sjovere

Vi håber, at dette indlæg gav lidt input til hvorfor en god skærmbeskyttelse er vigtig, og meget vidste du naturligvis godt i forvejen. Vi er blot begejstrede for vores produkter og vil gerne dele dem alle andre.

Har du spørgsmål eller andet til vores glas eller covers, så send os en besked her på siden 🙂