SKÆRMBESKYTTELSE TIL iPad

Hvis du er ejer af en iPad, så ønsker du garanteret også, at den holdes fri for ridser og diverse skader, så længe som overhovedet muligt, ikke? Med vores skærmbeskyttelse til iPad vil din iPad være rigtig godt beskyttet imod de ridser, slag og tab, som kan forekomme i dagligdagens brug.

Nem skærmbeskyttelse til dig med iPad

Med vores store udvalg af både billadere og lader og kabler, får du mulighed for at have iPads i bilen, som er fuldt opladet under hele køreturen. 

ipad air skærmbeskyttelse

Vælg skærmbeskyttelse til din iPad tablet

iPad Pro 2018 skærmbeskyttelse

249,00 DKK
Tilbage til oversigt med iPad skærmbeskyttelse

iPad Pro 12.9 (2017) skærmbeskyttelse

Tilbage til oversigt med iPad skærmbeskyttelse

skærmbeskyttelse til iPad

iPad skærmbeskyttelse – Hvis du er ejer af en iPad, så ønsker du garanteret også, at den holdes fri for ridser og diverse skader, så længe som overhovedet muligt, ikke? Med vores skærmbeskyttelse til iPad vil din iPad være rigtig godt beskyttet imod de ridser, slag og tab, som kan forekomme i dagligdagens brug. Det kan være at du tit overlader din iPad til dit barn? Hvis dette er tilfældet, så kan vi på det kraftigste, råde dig til at få investeret i et skærmbeskyttelse til din iPad. Undgå at have uro i maven, over en eventuel dyr skærm reparation, som tit er resultatet, når en iPad benyttes uden skærmbeskyttelse, og uheldet er ude.

Holdbart skærmbeskyttelse til iPad

Med et skærmbeskyttelse på din iPad, vil den være godt beskyttet imod alle de risikofaktorer, som en iPad ellers tit udsættes for. Det vil lynhurtigt vise sig at være en af de bedste investeringer du kan foretage dig inden for beskyttelse af din elektronik. Udover det økonomiske aspekt, vil et skærmbeskyttelse på din iPad også reducerer aftryk fra fedtede fingre, så du altid har en flot og ubeskadiget skærm, uden ridser og fedtede fingeraftryk. Med et skærmbeskyttelse til iPad vil du kunne have din iPad med dig over alt, benytte den til fulde, og lade børnene streame eller spille løs på den, uden usikkerheden om den skulle ende op med en ødelagt skærm, inden dagen er omme.

skærmbeskyttelse og iPad tilbehør der skaber en god køretur for alle

Benytter du din iPad, eller benytter dine børn ofte en iPad på køreturen? Så vil de garanteret værdsætte, hvis deres iPads er fuldt opladet, under hele køreturen. Med vores store udvalg af både billadere og lader og kabler, får du mulighed for at have iPads i bilen, som er fuldt opladet under hele køreturen. Med muligheden for at oplade flere enheder på samme tid fra vores billadere eller Powerbanks, vil du kunne undgå diskussioner i bilen, om enheder der skulle mangle strøm.