SKÆRMBESKYTTELSE TIL IPHONE

Vil du gerne have nem skærmbeskyttelse, der passer på din telefon, når du ikke selv kan? Med skærmbeskyttelse til iPhone får du et 9H beskyttelsesglas, der giver dig 9 gange så stærk beskyttelse som ved almindeligt glas.

Nem skærmbeskyttelse til dig med iPhone

Som forhandler af skærmbeskyttelse til iPhone modeller, har vi også nem skærmbeskyttelse til dig. Som noget særligt kan du være helt sikker på, at der ikke går noget af din telefons funktion af ved påføring af glasset. 

iphone pro skærmbeskyttelse

Vælg skærmbeskyttelse til din iPhone telefon

iPhone X/XS/XS MAX/XR skærmbeskyttelse

249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
249,00 DKK
Tilbage til oversigt med iphone skærmbeskyttelse

Undgå skader på din iPhone skærm

Vil du gerne undgå de fleste skader på din telefon for fremtiden? Og vil du gerne slippe for at få ubehagelige ridser, der ødelægger din oplevelse med din telefon? Alle vores glas er testet og designet til at være yderst hårdføre og passe så godt på telefonen som overhovedet mulig. 

Specialdesignet iPhone skærmbeskyttelse – nem skærmbeskyttelse

Hvert skærmbeskyttelse til iPhone modellerne er specialdesignede til hver enkelte model. Der er altså hverken huller eller kanter, der mangler. Glassene passer 100% til den pågældende model. De er ikke mere end 0,33 mm tykke, så de kommer heller ikke til at føles store på selve telefonen.

Vores skærmbeskyttelse er utroligt hårdføre og kan holde til skarpe knive og slag fra spidse genstande. skærmbeskyttelseset vil ikke have synlige mærker herfra. Voldsomme slag kan glasset endda også holde til, men selve iPhone telefonen fra Apple er jo en delikat sag, så noget andet inde i telefonen kan tage skade.

Fordi skærmbeskyttelseset til iPhone er specialdesignet til hver model, er det også super nemt at påføre det. Det er blot et spørgsmål om at ramme rigtigt i forhold til de tilpassede huller til knapper og mikrofoner.

Find dit ultimative skærmbeskyttelse til iPhone

Der er ingen tvivl om, at iPhone stadig er blandt de mest eksklusive telefoner på markedet. Den status har de haft, siden de kom til i midten af 00’erne. Derfor vil det også være synd (og dyrt), hvis den blev tabt eller havnede i den forkerte lomme med nøgler. Giv din telefon de bedste forudsætninger for at bevare sit flotte ydre med et specialdesignet skærmbeskyttelse til iPhone, der giver en optimal og nem skærmbeskyttelse med 9H beskyttelsesglas

Se hele vores udvalg af skærmbeskyttelse til iPhone her på siden og vælg den model, du selv har. Læs også gerne vores guide til, hvordan du monterer glasset. Det tager kun ganske få minutter og så er din mobil sikker. Få 9H beskyttelsesglas fra PanzerScreen her.

skærmbeskyttelse til iPhone 8

Beskyt en af dine vigtigste ejendele med skærmbeskyttelse til iPhone 8. Få maksimal skærm beskyttelse og undgå ødelæggende uheld. Monter mobil beskyttelse nemt og enkelt, og beskyt din telefon mod slag og ridser. Find din telefon beskyttelse her, og få et beskyttelsesglas, der passer perfekt til netop din model. Vores hærdede skærmbeskyttelse er den ultimative beskyttelse til din iPhone 8.

skærmbeskyttelse til iPhone 5s

Vil du være helt sikker på, at din skærm ikke tager skade, første gang den møder et sæt nøgler? Så køb et skærmbeskyttelse til iPhone 5s. Som ekstra hærdet beskyttelsesglas får du fuld sikkerhed til din mobiltelefon. Denne mobil beskyttelse er blandt markedets bedste og er specialdesignet efter hver mobilmodel. Når du køber et skærmbeskyttelse til iPhone 5s, får du altså et beskyttelsesglas, der passer helt perfekt til netop din telefon. Med skærmbeskyttelse til iPhone 5s får du et beskyttelsesglas, der ikke går kompromis med noget. Denne telefon beskyttelse har en transparens på 100% og en touch følsomhed på 100%. Det betyder, at der går 0% af din telefons design eller førlighed tabt med denne mobil beskyttelse i modsætning til andre typer skærm beskyttelse.

skærmbeskyttelse iPhone SE

iPhone SE skærmbeskyttelse er hærdet beskyttelsesglas nøje designet efter målene på din iPhone-model. Glem alt om skærm beskyttelse, der ikke helt passer. Denne telefon beskyttelse passer helt perfekt til målene og passer godt på din telefon. Slip bekymringerne. Med iPhone SE skærmbeskyttelse går der ingen skår af skønheden, næste gang den ryger ned i samme lomme som nøglerne. Glem alt om kikset telefon beskyttelse eller klodset mobil beskyttelse. Hold din telefon beskyttet med denne ekstra hærdet mobil beskyttelse.

skærmbeskyttelse til iPhone 5

Få skærm beskyttelse i høj kvalitet med iPhone 5 skærmbeskyttelse. Dette er et beskyttelsesglas, der tager hånd om din telefon og yder skærm beskyttelse mod ridser og slag. Vil du ikke pakke din nye telefon ind i covers eller anden telefon beskyttelse? Så få en mobil beskyttelse, der viser din telefon fra sin bedste vinkel. Med iPhone 5 skærmbeskyttelse får du et 0,33 mm tyndt beskyttelsesglas, der næsten ikke kan ses. Samtidig får du fuld beskyttelse uden dikkedarer.

skærmbeskyttelse til iPhone 7 Plus

Få førsteklasses skærm beskyttelse til din telefon med skærmbeskyttelse til iPhone 7 Plus. Med denne hærdede telefon beskyttelse får du et hærdet beskyttelsesglas mod ridser og slag. Med den nyeste teknologi inden for mobil beskyttelse får du skærm beskyttelse, der har en fedtafvisende belægning. Så slipper du får fedt og snavs, der konstant afslører dine seneste aktiviteter. Nyd en blank, transparent overflade med iPhone 7 Plus skærmbeskyttelse i høj kvalitet.

iPhone X skærmbeskyttelse

Det er så ærgerligt at gå glip af god telefon beskyttelse, når det kan gøres så nemt. Bevar din skærm og telefons funktion med et ekstra hærdet beskyttelsesglas. skærmbeskyttelse til iPhone X er skærm beskyttelse i høj kvalitet. Slip for forstyrrende ridser og væmmelige hak i skærmen. Med telefon beskyttelse i god kvalitet slipper du for grimme uheld med skærmen. Køb skærm beskyttelse før det er for sent, og nyd synet af din nye telefon og det smukke design i endnu længere tid.

iPhone 8 Plus skærmbeskyttelse

Har du prøvet at begå fejltagelsen? Beskyt din telefon mod uforudsete uheld og slip for skuffelsen, næste gang du samler telefonen op fra et tab. Sig farvel til knuste glas og smadrede skærme. Køb skærmbeskyttelse til iPhone 8 Plus og få telefon beskyttelse, der holder.

Hærdet glas som skærm beskyttelse

Når skærmbeskyttelse bruges som beskyttelsesglas er det blot 0,33 mm tykt og kan via den nyeste teknologi inden for mobil beskyttelse fungere som skærm beskyttelse mod både ridser, slag og stød. Beskyt din nye telefon med et hærdet skærmbeskyttelse til iPhone Plus 8. Så behøver du ikke bekymre dig om uforudsete uheld og udgifter.