skærmbeskyttelse til LG

På denne side kan du findes vores udvalg af skærmbeskyttelse til din LG-mobil. Er du ejeren af en lækker smartphone fra LG, så har vi her på siden samlet en række produkter, som vil passe godt på din mobil fremadrettet.

Nem skærmbeskyttelse til dig med LG

Alle vores produkter er specialdesignet til den enkelte model, så de passer perfekt direkte på mobilen. Find blot din model herunder og vælg det produkt, du kunne tænke dig.

lg v thinq skærmbeskyttelse

Vælg skærmbeskyttelse til din LG telefon

Prøv også vores TPU covers

Få bl.a. den bedste skærmbeskyttelse, der er på markedet med vores skærmbeskyttelse til LG, hvor du får 9H skærmbeskyttelse. Du kan også prøve et af vores TPU-covers, som afværger de værste slag og stød.

lg mobilcover

skærmbeskyttelse til LG: 9H skærmbeskyttelse

Beskyttelse til mobil er ikke noget nyt. Det kom dog først for alvor til at give mening, da de første smartphones, som vi kender dem i dag, så dagens lys. Beskyttelse til mobil kommer i mange former og materialer og hos PanzerScreen har vi gjort det til vores mission at levere den bedste beskyttelse til danskernes mobiler – både skærmbeskyttelse og covers!

Kvalitetsskærmbeskyttelse

Hos PanzerScreen forhandler vi kun 9H skærmbeskyttelse, som også betegnes som skærmbeskyttelse. I stedet for beskyttelsesfilm som beskyttelse til mobil, der ikke kan holde til ret meget, fører vi kun 9H skærmbeskyttelse. Det betyder, at vi blandt andet fører skærmbeskyttelse til LG, der er 9 gange hårdere end almindeligt glas. Det skyldes, at det ikke er helt normalt glas, men et særligt behandlet og tempereret glas, som gør, at det hærder langt ud over det, glas normalt gør. Herved opnår glasset en utrolig styrke og fleksibilitet. På den måde får du beskyttelse til mobil, der går ud over det sædvanlige. Find dit skærmbeskyttelse til LG i 9H skærmbeskyttelse her hos os.

 

skærmbeskyttelse er den bedste skærmbeskyttelse

Vores skærmbeskyttelse skærmbeskyttelse måler kun 0,33 mm i tykkelse. Normalt glas vil i den tykkelse knække med blot et let tryk. Det gør vores skærmbeskyttelse til LG ikke – tværtimod. Vores skærmbeskyttelse til LG har en brudstyrke, der er op mod 100 gange højere end normalt glas i forhold til ridser. Vores 9H skærmbeskyttelse er altså langt stærkere end almindeligt glas. Det betyder også, at vores 9H skærmbeskyttelse er langt stærkere end skærmen på din telefon. Derudover er vores skærmbeskyttelse præcisionsfremstillet til de forskellige modeller, så du får beskyttelse der er udformet efter din skærm. Dette betyder også at du ikke har gener ed brug af skærmbeskyttelseset. Du har rig mulighed for at bruge telefonens funktioner, som eksempelvis frontkamera, højtalere og eventuelle knapper. Derudover garanterer vi også at glasset lader dig bruge touch-skærmen, uden at nedsætte sensitivtieten. Du kan læse mere om hvordan skærmbeskyttelse beskytter her

skærmbeskyttelse og meget andet

Hos PanzerScreen fører vi ikke kun panser til LG. Du kan også finde dit næste cover som mobil beskyttelse på webshoppen. Vi forhandler kun de bedste TPU covers. Det er en helt særlig silikone, der sikrer telefonen mod de værste stød ved tab eller genstande, som lander på den. Samtidig er de gennemsigtige, så coveret ikke ødelægger det flotte design, som man har betalt mange penge for. Det ville vi nemlig synes var en skam. Derfor mener vi, du får det bedste fra de to verdener: et beskyttende cover, som ikke ødelægger designet og som har et godt greb og en god føling over sig. Det betyder, at du får beskyttelse til mobil og et godt greb om telefonen.