skærmbeskyttelse TIL OnePlus

På denne side kan du finde vores store udvalg af skærmbeskyttelse til dine OnePlus. OnePlus laver nogle af de mest elegante telefoner, og her på siden har vi samlet hele vores udvalg af skærmbeskyttelse der holder til netop disse telefoner.

Nem skærmbeskyttelse til dig med OnePlus

Herved har du mulighed for at give telefonen de bedste forudsætninger for et langt liv med minimalt af ridser og mærker. Find skærmbeskyttelse til OnePlus her, der passer nøjagtigt til din model, og undgå ridser og skrammer. Så får du skærmbeskyttelse der holder.

oneplus pro skærmbeskyttelse

Vælg skærmbeskyttelse til din OnePlus telefon

Undgå ridser med skærmbeskyttelse til OnePlus

skærmbeskyttelse til OnePlus er alternativet til beskyttelsesfilm, hvor du som regel får 2-5 stk. i en pakke. Disse film-beskyttelser yder også en udmærket beskyttelse mod de værste ridser, men har ingen styrke i sig i forhold til slag og stød. Undgå ridser med en skærmbeskyttelse der holder fra PanzerScreen.

skærmbeskyttelse til OnePlus er hærdet glas, hvor styrken af overfladen overrasker de fleste. Overfladen er nemlig super glat, hvor ingen skarpe genstande kan få fat. Samtidig har skærmbeskyttelseset en styrke i sig selv. Den særlige styrke hjælper med at afstive telefonen og fordeler noget af energien til glassets overflade, mens det holder på formen for telefonens egen skærm. Det betyder altså, at OnePlus skærmbeskyttelseset har svært ved at knække, og samtidig bliver det altså svært at forvolde skade på telefonskærmen herunder.

Du får altså en beskyttelse, som kan klare langt mere end blot de mest almindelige ridser på skærmen. Undgå ridser og skader med skærmbeskyttelse, der holder. Så sparer du nemlig mange penge på sigt på reparationer og lignende.

skærmbeskyttelse i en fantastisk kvalitet

Vores skærmbeskyttelse er fremstillet i en fantastisk og hårdfør kvalitet. Glasset er op til 9 gange stærkere end almindeligt glas, og er derfor den perfekte beskyttelse til din skærm. Med vores skærmbeskyttelse undgår du ridser, skrammer og slag fra hverdagens slitage.

Du skal altså ikke bekymre dig om hvorvidt telefonen ligger for tæt på dine nøgler, eller andre skarpe genstande. skærmbeskyttelseset er designet til at beskytte din mobil mod disse genstande og skulle uheldet alligevel være ude, vil skærmbeskyttelseset flækker før skærmen.

Den molekylære struktur gør således også at skærmbeskyttelseset knækker i større stykker, hvor almindeligt glas splintres i mange små stykker. Derfor er skærmbeskyttelse også meget mere sikkert.  

OnePlus 6 skærmbeskyttelse

Beskyttelsesglas fås til alle mobilmodeller. Så find skærmbeskyttelse til OnePlus 6 her. Du får beskyttelsesglas, der er nøje designet efter din telefonmodel, så der ikke er nogle gener. Med en tykkelse på blot 0,33 mm mærker du stort set ingen forskel på din telefon med eller uden beskyttelsesglas. Få optimal skærm beskyttelse til din telefon med et tyndt lag hærdet glas.

Så er sker der ingenting, næste gang telefonen lander i tasken med skarpe genstande eller falder ud af lommen. Slip for de dyre regninger for skærmskift med hærdet telefon beskyttelse, der rent faktisk gør en forskel.  

Fuld skærmkvalitet med OnePlus 6 skærmbeskyttelse

Mobil beskyttelse, der ikke kan ses? Det får du her. Ikke nok med at du undgår at slag og ridser påvirker telefonens originale skærm, så er der ingen konsekvenser ved at bruge skærmbeskyttelse til OnePlus 6. Du får fuld skærmkvalitet. Det betyder altså, at du ingen forskel mærker med eller uden skærm beskyttelse.

Touch-skærmens følsomhed er nøjagtig den samme. Derudover er panserglaaset til OnePlus 6 helt gennemsigtigt, så du oplever stadig skærmens lækre visuelle kvalitet. Få telefon beskyttelse, der ikke går på kompromis. Nyd din telefons smukke design med mobil beskyttelse, der ikke lader sig vise. Det har tilmed et anti-fedt lag, så glasset er nemt at rengøre og mindsker tegn fra fedtede fingrer.