SKÆRMBESKYTTELSE TIL samsung

På denne side kan du finde vores store udvalg af skærmbeskyttelse til din Samsung. Få ekstra beskyttelse til din telefon med skærmbeskyttelse mod slag og ridser. Alle vores modeller er skræddersyede og specialdesignet til hver enkel model, så du får et skærmbeskyttelse, der passer helt perfekt til din Samsung-mobil.

Nem skærmbeskyttelse til dig med Galaxy

Med skærmbeskyttelse til Samsung fra PanzerScreen får telefonen et ekstra lag ovenpå skærmen i et materiale, som kan modstå selv meget skarpe genstande. Beskyt din telefon mod ubehagelige overraskelser med et af vores fantastiske beskyttelsesglas.

xiaomi mi note pro skærmbeskyttelse transparent

vælg skærmbeskyttelse til din Samsung telefon

Hærdet glas med skærmbeskyttelse mod slag

Denne ekstra beskyttelse til din telefon har fået en ganske særlig behandling, hvoraf det har opnået en utrolig styrke og fleksibilitet. Det betyder, at denne skærmbeskyttelse mod slag kan laves i en tykkelse på kun 0,33 mm og alligevel være modstandsdygtig overfor skarpe genstande og hårde slag. Glasset er op mod 9 gange stærkere end normalt glas, og det overrasker de fleste.

Overfladen er helt glat, også selvom du kører med en saks eller kniv hen over det. Har du derfor investeret i en lækker ny telefon, så er det her et tilbehør, som sætter den sidste prik over i’et. Vores skærmbeskyttelse er designet til at beskytte din mobil mod slag, skrammer og ridser. Det betyder du ikke længere skal bekymre dig om hvorvidt din Samsung ligger for tæt på nøglerne i tasken, eller om du har andre genstande dernede, der kan slide på skærmen.

skærmbeskyttelseset beskytter telefonerne i disse situationer og sørger for at din skærm ikke tager skade af hverdagens slitage. Du kan læse meget mere om hvordan skærmbeskyttelse beskytter.