skærmbeskyttelse til Sony xperia

På denne side kan du finde vores store udvalg af forskelligt skærmbeskyttelse til din Xperia telefon. Xperia er en af Sonys absolut bedst solgte produkter og her får du virkelig en helt fantastisk telefon – det ville være ærgerligt at ridse eller på anden vis skramme den.

Nem skærmbeskyttelse til dig med Xperia

Vi har gjort det til vores mission hos PanzerScreen at føre de bedste beskyttelsesglas til skærm til din telefon. Find skærmbeskyttelse til Sony Xperia hos PanzerScreen. Så får du et hærdet beskyttelsesglas, der er lavet nøje efter formålet om at beskytte din telefon mod slag og ridser.

sony xperia xz

Vælg skærmbeskyttelse til din Sony Xperia telefon

Sony Xperia XZ1/XZ1 Compact skærmbeskyttelse (udsolgt)

Tilbage til oversigt med Sony Xperia skærmbeskyttelse

Sony Xperia XZ2/XZ2 3D/XZ2 Compact skærmbeskyttelse

249,00 DKK
249,00 DKK
Tilbage til oversigt med Sony Xperia skærmbeskyttelse

Sony Xperia Z5/Z5 Compact/Z5 Premium skærmbeskyttelse

Tilbage til oversigt med Sony Xperia skærmbeskyttelse

Du ved du får kvalitetsskærmbeskyttelse med PanzerScreen

Når du køber en ny telefon fra Sony, er der ingen tvivl om, at du får en telefon i lækker kvalitet. Derfor ved vi, at du også vil gøre dit bedste for at passe på din telefon.

skærmbeskyttelse beskytter din Sony Xperia

Flere og flere telefoner bliver i dag lavet i et vandafvisende design. Det er super fedt. Det gør nemlig telefonerne mere resistente, når vi skal finde vej i regnvejret, eller vi vil tage selfies under vandet. Men det løser ikke alle problemer med vores telefoner. Telefoner bliver hver dag tabt, ridset eller kommer på anden vis til skade. Med hærdet glas til telefon får du et beskyttelsesglas til skærm, der kan holde sig til lidt af hvert.

Derfor har vi her hos PanzerScreen fundet et af de bedste produkter på markedet, når det kommer til skærmbeskyttelse. Vores skærmbeskyttelse er op til 9 gange stærkere end almindeligt glas, og kan derfor være med til at beskytte din mobil mod hverdagens slitage.

Du kan se vores udvalg til din Sony Xperia lige her på siden.

skærmbeskyttelseset er et must-have

Vores hærdet beskyttelsesglas til skærm i en klasse for sig. Få et hærdet glas til telefon med vores skærmbeskyttelse til Sony Xperia. Vores skærmbeskyttelse til Sony Xperia er kommet igennem en opvarmningsproces, hvor det er blevet det hærdet glas til telefon, som vi hos PanzerScreen hylder. Det er nemlig 9 gange hårdere end almindeligt glas og kan modstå ridser og slag. Derfor kan de produceret helt ned til 0,33 mm i tykkelsen, hvilket gør, at man knap tænker over, at man har det på. Det er først, når der sker noget, at man husker, det er på. Glæd dig over et hærdet beskyttelsesglas til telefon med skærmbeskyttelse til Sony Xperia.

skærmbeskyttelse til Sony Xperia: hærdet beskyttelsesglas til skærm

Selvom telefonerne fra Sony Xperia bliver solgt på deres vandsikre egenskaber, så har Sony altid været kendt for deres elegante og stilrene design. Det har de stadig formået at bibeholde. Derfor ser også telefonerne rigtig godt ud. Netop derfor ved vi også, hvor ærgerligt det er at pakke telefonen ind i et cover, som gemmer de flotte design væk. Du har trods alt også betalt penge for designet. Derfor sælger vi hos PanzerScreen beskyttelse til din telefon, der stadig respekterer og viser det flotte design på telefonen. Vores skærmbeskyttelse er præcisionsfremstillet og specialdesignet, så du kan få et skærmbeskyttelse der komplimenterer designet på din Xperia. Derudover får du ingen gener ved brug af skærmbeskyttelseset: det tager nemlig højde for telefonens forskellige funktioner, så du nemt kan betjene frontkameraet, højtalerne eller de eventuelle knapper der er på skærmen. Derudover nedsætter skærmbeskyttelseset ikke sensitiviteten på skærmen, så du kan med lethed bruge telefonen.