Vis filter

Viser alle 40 resultater

Vis filter

Viser alle 40 resultater

En holdbar og modstandsdygtig skærmbeskyttelse til din OnePlus

Om du har en af de første OnePlus mobiltelefoner, eller en af de nyeste fra OnePlus 8 serien, så kan du hos os finde en skærmbeskyttelse der er skræddersyet til den specifikke telefonmodel.

Det er vigtigt at man ikke går på kompromis med sin skærmbeskyttelse, da dette ellers kan ende med en ødelagt telefonskærm. Hvis du investerer i skærmbeskyttelse der er i en rigtig god kvalitet, vil din telefon have de absolut bedste forudsætninger for, at skærmen ikke går i stykker.

Et OnePlus beskyttelsesglas med fokus på designet

En skræddersyet skærmbeskyttelse er meget væsentlig for at din telefon vil opnå den maksimale og ikke mindst, også den helt optimale beskyttelse. Med en full-screen skærmbeskyttelse er din telefon forsikret om at være beskyttet fra kant til kant.

Den helt rette skærmbeskyttelse til din OnePlus

Udover at du får hos PanzerScreen får en skærmbeskyttelse der dækker kant til kant som rent sikkerhedsmæssigt er optimalt, vil en skærmbeskyttelse fra os også yde den bedst mulige designmæssige løsning til din OnePlus telefon.

Med en OnePlus skærmbeskyttelse der er designet specifikt til den enkelte telefonmodel, vil du ikke videre kunne hverken mærke eller se at du har en skærmbeskyttelse monteret. Dette er meget væsentligt for os, da telefonen således kan bibeholde sit flotte og stilrene design.

OnePlus skærmbeskyttelse med en ultimativ stødabsorbering

Som en meget væsentlig faktor når man skal finde den rette skærmbeskyttelsen, skal man være sikker på at man får en beskyttelse der yder en maksimal stødabsorbering. Evnen til at virke stødabsorberende i en skærmbeskyttelse er med til at tage det slag der kan forekomme ved tab af telefonen, så slaget ikke får ud over selve telefonskærmen.

En let montering af din OnePlus skærmbeskyttelse

Med et beskyttelsesglas der har en full coating er du forsikret om at din skærmbeskyttelse vil sidde godt fast på telefonskærmen. Udover dette, vil en full coating også give dig en meget nem og hurtig montering af beskyttelsen. Du vil have de bedste forudsætninger for en 100% fejlfri montering uden nogle gener som luftbobler.

Kombiner din skærmbeskyttelse med et OnePlus cover

Som noget unikt kan du kombinere vores PanzerScreen skærmbeskyttelse til OnePlus med vores OnePlus covers. Med en kombination af både OnePlus cover og en OnePlus skærmbeskyttelse vil du have din telefon beskyttet til det maksimale hele vejen rundt.

Med et stort udvalg af OnePlus mobilcovers kan du med garanti finde et cover der passer til dine ønsker og behov, og dermed sørge for at dine telefon er godt beskyttet imod både ridser, slag og tab.