Vis filter

Viser alle 70 resultater

Vis filter

Viser alle 70 resultater

En holdbar og modstandsdygtig skærmbeskyttelse til din Samsung

Hvis du ønsker at skabe de bedste forudsætninger for, at din telefon ikke skal ende med en ødelagt skærm, anbefaler vi på det kraftigste at du ikke går på kompromis med din skærmbeskyttelse. Du får med skærmbeskyttelse fra PanzerScreen en maksimal beskyttelse der sørger for at virke stødabsorberende så risikoen for at din telefonskærm ender med hverken ridser, eller i værste fald går i stykker, reduceres meget kraftigt.

Et Samsung beskyttelsesglas med fokus på designet

Da Samsungs telefonskærme kurver ekstra meget sammenlignet med andre mobilbrands på markedet, er det utrolig vigtigt for os, at vores skærmbeskyttelse også har de helt rette kurver, tilpasset til den enkelte telefonmodel, for det bedst mulige resultat. Vores designs af Samsung Skærmbeskyttelse er derfor lavet specifikt med de nødvendige udskæringer og kurver. Således er du forsikret om at du ikke videre vil bemærke at din telefon har en skærmbeskyttelse monteret.

Den helt rette skærmbeskyttelse til din Samsung

Du kan hos PanzerScreen finde Samsung skærmbeskyttelse til både ældre og helt nye Samsung modeller. Vi leverer altid samme høje kvalitet i silicate glass, og med en tyndhed på kun 0,33 mm, får du den ultimative touch sensitivitet med en skærmbeskyttelse fra PanzerScreen. En væsentlig faktor når du skal vælge den rette skærmbeskyttelse, skal du have fokus på hvor god en stødabsorbering der i selve glasset.

Samsung skærmbeskyttelse med en ultimativ stødabsorbering

Det kan være meget svært at se med det blotte øje, om der er forskel på beskyttelsesglas, da en skærmbeskyttelse for mange, kan ligne hinanden. Men med en skærmbeskyttelse fra PanzerScreen er du forsikret sublim kvalitet, og en beskyttelse der yder en maksimal stødabsorbering. Skærmbeskyttelsens stødabsorbering vil sørge for at mindske risikoen for at det er telefonskærmen som går i stykker, hvis uheldet pludselig er ude, og du skulle tabe din telefon.

En let montering af din Samsung skærmbeskyttelse

Udover en sublim holdbarhed ved Samsung skærmbeskyttelse fra PanzerScreen, har vi altid fokus på at give dig som forbruger, den bedst mulige og nemmeste montering af din skærmbeskyttelse. Dette bevirker i, at du vil få en skærmbeskyttelse der er lynhurtig at montere fejlfrit, uden gener som luftbobler eller andet. Med fokus på en let montering, er der også lagt fokus på at levere en skærmbeskyttelse med den maksimale klæbeevne. Med tanke for dette, får du også de bedste forudsætninger for, at telefonens skærmbeskyttelse ikke vil falde af med tiden.

Kombiner din skærmbeskyttelse med et Samsung cover

Udover at du hos os kan finde en skærmbeskyttelse der er skræddersyet 100% til den enkelte Samsung telefonmodel, kan du også kombinere din skærmbeskyttelse med et af vores mange mobilcovers. Med et Samsung cover og en skærmbeskyttelse vil du få skabt de bedste forudsætninger for at din telefon ikke ender med ridser og andre skader. På denne måde får du beskyttet din telefon 360 grader, og vil være forsikret om at den bibeholdes flot og kan fremstå som ny, uden en ødelagt skærm eller bagcover.