skærmbeskyttelse til smartwatches

skærmbeskyttelse til Smartwatches – Smartwatches er et voksende felt indenfor teknologiens verden. Disse er specielt de seneste år kommet på manges læber i takt med at både indhold og kvalitet har taget store skridt.

Nem skærmbeskyttelse til dig med SmartWatch

De digitale armbåndsure erstatter de traditionelle ure, som vi kender dem fra tidligere. Men selvom formen minder om de klassiske ure, er udfoldelsesmulighederne langt større med et smartwatch. Mangler du det rigtige beksyttelse og tilbehør til dit smartwatch? Se vores store udbud og find det du mangler!

Du kan også læse meget mere om beskyttelse af dit smartwatch.

apple watch skærmbeskyttelse mm

Vælg skærmbeskyttelse til dit SmartWatch

valg af smartwatch læs her før du køber

Smartwatch skærmbeskyttelse

Fra hovedsageligt at orientere sig om klokkeslættet er de digitale ure at betragte som små bærbare enheder i stil med smartphones. Du har mulighed for at foretage opkald, læse og besvare beskeder igennem urets skærm. Det eneste du skal gøre, er at trykke for at tage imod eller starte et opkald.  At foretage sådanne handlinger er super simpelt, eftersom at de fleste smartwatches indeholder touchskærm. Det kræver derfor ikke den store tilvænning at lære.

Du finder hurtigt ud af at navigere direkte fra skærmen på samme måde som du er vant til når du bruger tablet og smartphone. Du kan nu beskytte skærmen på dit smartwatch på samme måde som du kender til skærmbeskyttelse af mobiltelefoner. Nemlig ved, at vælge det helt rigtige Smartwatch skærmbeskyttelse hos os.

smartwatches med blodtryksmåler ekg scan

Et beskyttet Smartwatch holder længere

Der er flere praktiske fordele ved at bære et smartwatch i stedet for andre enheder. For det første betyder placeringen rundt om håndledet, at du uhindret kan forsætte en hvilken som helst aktivitet, imens at du gør brug af uret. Du behøver eksempelvis ikke at afbryde løbeturen og skal ikke rode rundt med hænderne i lommerne, mens du træder på pedalerne i trafikken og så er du også altid kontaktbar, da det digitale ur bogstavelig talt er lige ved hånden. Dog hører det med, at håndleddet er et mere udsat område end ens bukselommer og selvom urene er holdbare, så afhænger holdbarheden naturligvis af det enkelte ur. Hos PanzerScreen synes vi det er vigtigt at du passer på dit smartwatch Derfor leverer vi selvfølgelig også beskyttelse til smartphones, i form af skærmbeskyttelse.

Vær opmærksom på hvordan du beskytter dit Smartwatch

Med et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen er dit smartwatch meget bedre beskyttet mod hverdagens slitage. skærmbeskyttelse til smartwatch sørger for at din skærm ikke lider unødige ridser eller skrammer. Vores skærmbeskyttelse er skræddersyet til forskellige modeller, så du er garanteret et “perfect fit” og fuld udnyttelse af urets skærm.

Sundhed & træning med Smartwatch beskyttelse

Vidste du, at et smartwatches er i stand til at give personspecifikke oplysninger om din sundhedsmæssige tilstand baseret på målinger og andre informationer du deler? Få beskeder om puls, hjerterytme, og andet med et moderne smartwatch, og lad uret blive din nye træningsvejleder eller sundhedsassistent til fysiske udfoldelser. Du kan også bruge dit smartwatch til at måle blodtryk. De mange og præcise informationer som flere smartwatches er i stand til at give er en nem måde at indsamle data og skabe større bevidsthed om kroppens virke samt helbred. Smartwatches ekstraordinære features og måde at afdække personlige forhold, gør uden tvivl produktet til en stor motivationskilde for mange i hverdagen.