Sony Mobilcovers

På denne side kan du finde vores store udvalg af Sony mobilcovers. Hos PanzerScreen lægger vi stor vægt på kvalitet. Derfor gør vi os hver dag umage med at finde de bedste covers og produkter inden for telefonbeskyttelse.

Mobilcovers i kvalitet til din Sony Xperia telefon

Med et stærkt mobilcover kan du nemlig føle dig mere tryg ved at bruge din telefon alle steder. Få grundig beskyttelse mod ridser til telefonen med Sony mobilcovers her hos PanzerScreen.

Vælg Mobilcovers til din Sony Xperia telefon

Sony Xperia XZ1/XZ1 Compact Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

Tilbage til oversigt med Sony Xperia Mobilcovers

Sony Xperia XZ2/XZ2 3D/XZ2 Compact Mobilcovers

99,00 DKK
Tilbage til oversigt med Sony Xperia Mobilcovers

Sony Xperia XA/XA1/XA Ultra Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

Tilbage til oversigt med Sony Xperia Mobilcovers

Sony Xperia X Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

249,00 DKK
Tilbage til oversigt med Sony Xperia Mobilcovers

Sony Xperia XZ Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

Tilbage til oversigt med Sony Xperia Mobilcovers

Sony Xperia E5 Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

Tilbage til oversigt med Sony Xperia Mobilcovers

Sony Xperia M5 Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

Tilbage til oversigt med Sony Xperia Mobilcovers

Sony Xperia Z5/Z5 Compact/Z5 Premium Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

Tilbage til oversigt med Sony Xperia Mobilcovers

derfor skal du vælge kvalitetsglas

sony xz compact tpu cover

Telefonbeskyttelse: beskyttelse mod ridser til telefonen

Det er så hamrende surt at få en skade på sin nye telefon. Der er ingen tvivl om, at den første er den værste. Med tiden kan man lidt bedre håndtere, at den får nye ridser eller småskader. Men der er langt fra en lille ridse eller et lille slag i hjørnet til en flænge henover hele skærmen. Normalt ser folk sig først efter telefonbeskyttelse, når det er for sent. Men hvorfor egentligt vente?

Med Sony mobilcovers behøver du ikke at bekymre dig. Med en god beskyttelse mod ridser til telefonen kan du holde din telefon ny langt længere. Vores telefon covers er robuste og beskytter mod slag og ridser der, hvor de dækker. Vi fører naturligvis Sony mobilcovers til alle modeller, og der er flere forskellige designs at vælge imellem.

sony mobilcovers

Sony mobilcovers og skærmbeskyttelse

Hos PanzerScreen fører vi flere forskellige typer af Sony mobilcovers. TPU covers til dig, der er glad for et fleksibelt mobilcover. Telefon covers i PU læder til dig, der er glad for et stilrent design. Gennemsigtige covers til dig, der er glad for det diskrete look. Men har du tænkt over, at du med et mobilcover ikke nødvendigvis får skærmbeskyttelse med i pakken? Dit mobilcover kan trods alt kun beskytte den del, som det dækker. Vil du gerne optimere din skærmbeskyttelse? Hos PanzerScreen har vi flere løsninger. Vi fører eksempelvis flip covers i PU læder. Her får du beskyttelse mod ridser til telefonen, hvor både bagside, kanter og skærm er dækket ind. Vores flip covers fås i PU læder i høj kvalitet, der leverer skærmbeskyttelse i høj kvalitet.

Få ekstra beskyttelse med skærmbeskyttelse

Du kan læse meget mere om vores skærmbeskyttelse på denne side. Med et skærmbeskyttelse er du bedre beskyttet mod herdagens slitage. Vores skærmbeskyttelse er op til 9 gange stærkere end almindeligt glad og med sådan et skal du altså ikke bekymre dig om ridser, skrammer eller slag. Er du ikke ret meget for telefonbeskyttelse, der bemærkes? Men kunne du alligevel godt tænke dig at få beskyttet telefonen? Så tag et kig på vores skærmbeskyttelse til Sony. Her får du nemlig beskyttelse mod ridser til telefonen, der også dækker det vigtigste på din telefon – nemlig skærmen.