sony Mobiltilbehør

Hos PanzerScreen har vi et stort udvalg af forskelligt mobiltilbehør til din Sony-mobil. På denne side kan du bl.a. finde skærmbeskyttelse, der er præcisionsfremstillet til de forskellige Sony-modeller. Du kan læse mere om vores skærmbeskyttelse lige her, eller nederst på siden. Dag-dag levering!

sony

Find dit Sony Mobiltilbehør her

Headsets

-48%
1.249,00 DKK 649,00 DKK
-29%
698,00 DKK 499,00 DKK
-75%
199,00 DKK 49,00 DKK
-70%
399,00 DKK 119,00 DKK
-23%
649,00 DKK 499,00 DKK
-79%
698,00 DKK 149,00 DKK
-29%
699,00 DKK 499,00 DKK
-79%
698,00 DKK 149,00 DKK
-45%
2.199,00 DKK 1.199,00 DKK
Tilbage til oversigt med Sony Mobiltilbehør

Sony Kabler

149,00 DKK
89,00 DKK
79,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
99,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
Tilbage til oversigt med Sony Mobiltilbehør

Sony Mobilholder

149,00 DKK
149,00 DKK
-51%
99,00 DKK 49,00 DKK
49,00 DKK149,00 DKK
298,00 DKK
Tilbage til oversigt med Sony Mobiltilbehør

Sony telefonbeskyttelse & mobiltilbehør

Vi forhandler også meget forskelligt tilbehør til din mobil. Du kan bl.a. finde powerbanks, mobilcovers, mobilholdere og meget andet.
Scroll ned over vores side og lad dig inspirere af de forskellige produkter og find frem til præcis det tilbehør du står og mangler.

Sony som international gigant i mobilbranchen

Sony er et japansk elektronikfirma, der bl.a. producderer fjernsyn, kameraer, PlayStation og mobiltelefoner. Sonys international brand er kendt verdenen over, og du har med garanti også hørt, set eller brugt nogle af deres produkter før. Mange er meget skrøbelige, og bliver de udsat for kulde, varme og andet vind og vejr, kan de risikere at gå i stykker. Heldigvis kommer Sony dig til undsætning med deres modeller. Mange af dem er nemlig både vand og støvafvisende, så du sagtens kan bruge din mobil inde såvel som ude.

Desværre kan Sony mobil telefoner ikke gøre for, at den får nogle ridser eller skader, hvis du taber den, da de ligesom alt andet elektronik også kan gå i stykker – men det er her vi hos PanzerScreen kan hjælpe dig!

Sony tilbehør

Hos PanzerScreen har du mulighed for at finde en masse forskelligt tilbehør til din Sony mobil. Vi tror på at det rette tilbehør kan være med til at optimere din oplevelse og give endnu mere glæde mig din mobil – nogen gange skal der ikke så meget til at få den ultimative oplevelse Med tilbehør til dig på farten får du ekstra meget ud af dine digitale enheder. Hvorfor løbe tør for strøm i bussen, toget eller på vandreturen? Med en powerbank har du al den strøm, du skal bruge, lige ved hånden.

Så behøver du ikke at gå og spare på strømmen på telefonen. Hold dig underholdt med film, musik, sociale medier og spil og vid, at du kan give den gas, når du har en powerbank med i tasken. En powerbank fylder ikke ret meget, så hvorfor ikke lige så godt tage den med på turen? Med fede gadgets til telefon har du det, du skal bruge, og mere til. Hvorfor prøve at holde telefonen i lommen på din løbetur, når du lige så godt kan få et løbearmbånd? Med et løbearmbånd er du godt med på vej med din telefon, der er gemt godt af vejen. Den er beskyttet mod fald og ridser, så du kan koncentrere dig om løbeturen. Tag musikken med på farten og hold dig orienteret om din løbestil med apps på telefonen. Så får du det hele med.

Beskyt din Sony-telefon med skærmbeskyttelse

Et absolut-must have til din Sony-telefon: skærmbeskyttelse. skærmbeskyttelseset er med til at beskytte din skærm mod hverdagens slitage. Derudover er din skærm også ekstra beskyttet mod slags, skrammer og ridser – og kan måske i sidste ende spare dig for dyre reperationsudgifter. Vores skærmbeskyttelse er skræddersyet til de forskellige modeller, hvilket giver dig et skærmbeskyttelse med den perfekte pasform. Du får dermed optimal beskyttelse af din skærm, samtidig med at du har mulighed for at bruge telefonens funktion. Er du interesseret i at læse mere om skærmbeskyttelse til Sony? Så læs denne artikel. Du kan også med fordel investere i et cover til din Sony, så mobilen er beskyttet hele vejen rundt. Med covers til din telefoner er du til en start dækket godt ind.

Beskyt kanterne på din telefon med gel overs, der dækker rundt om. Så har du så lidt cover på som muligt, og samtidig er du dækket rimeligt ind mod fald. Coveret går nemlig lidt ud over telefonens skærm og bagkant. Det betyder, at hvis den falder lige ned, vil gel coverets kanter med stor sandsynlighed tage imod slaget. Vi har skærmbeskyttelse og covers til alle modeller, så bestil dem her allerede i dag.