Sony Xperia E5 PanzerScreen

249,00 DKK

Derfor bør du anskaffe skærmbeskyttelse til din Xperia E5 smartphone:

Det absoberer slag, tab og andre uheld
Det er 0.33mm tyndt og diskret – din mobil holder sig pæn og præsentabel
Montering går som en leg og alt medfølger i pakken

 

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Sony Xperia E5 PanzerScreen

Sony Xperia E5 PanzerScreen – Kilder det i fingrene efter at få lov til at bruge din nyindkøbte Sony Xperia E5? Det kan vi på alle tænkelige måder sætte os ind i! Men samtidig vil vi gerne understrege vigtigheden af, at du får beskyttet skærmen på telefonen så hurtigt som muligt – når du først har tabt den én gang, kan det være for sent! Med et Sony Xperia E5 skærmbeskyttelse fra PanzerScreen kan du være helt rolig og nyde din Xperia E5 uden bekymringer – og det koster dig ikke det hvide ud af øjnene!

Et skærmbeskyttelse kan være med til at sikre din skærm den optimale beskyttelse mod slag, stød og uheldige situationer. Denne beskyttelse kan du ellers kun opnå med et telefoncover, der kan være både dyrt og upraktisk, og som ikke lader dig nyde udseendet af den telefon, du har betalt mange penge for. Af netop denne grund er et skærmbeskyttelse at foretrække, hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken udseendet eller beskyttelsen. Du vil kunne nyde en ridse- og støvfri skærm i meget lang tid og sikre, at dit dyre indkøb forbliver en god investering!

Hos PanzerScreen får du ikke blot et skærmbeskyttelse, du kan smække på din telefon. Du får alle de ting, der gør, at en montering bliver succesfuld og sidder lige i skabet! Det drejer sig om følgende:

1x Sony Xperia E5 PanzerScreen
1x Mikrofiber klud
1x Renseserviet
1x Rensefilm for støv

Hvorfor vælge et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen frem for andre firmaers gode tilbud? Det korte svar er, at du får det tyndeste og bedste skærmbeskyttelse, som markedet nogensinde har set, hvis du vælger at købe hos os! skærmbeskyttelseset er specielt designet med udseende og styrke for øje, således at du opnår optimal beskyttelse af din skærm uden at mærke noget til det i hverdagen. skærmbeskyttelseset er ultrahærdet, hvilket garanterer en fantastisk beskyttelse mod de strabadser, som en telefon udsættes for i det daglige, og monteringen er let og ligetil!

Din nye Sony Xperia E5 kan forblive som ny med et Sony Xperia E5 skærmbeskyttelse fra PanzerScreen på skærmen. Du vil hver dag kunne opleve den følelse, som du havde allerførste gang, du åbnede kassen og så din telefon. Den herlige følelse af spænding, forventning og benovelse kan vi fuldt ud forstå, og det er derfor, vi har valgt at designe dette unikke, tynde skærmbeskyttelse – i kærlighed til telefoner og deres betydning for os alle!

Du kan bestille dit Sony Xperia E5 PanzerScreen hos os i ro og mag, og få det leveret lige til dig indenfor 1-3 hverdage. Ingen problemer, ingen ændring i pris – du får et skærmbeskyttelse i høj kvalitet, som vil gå fantastisk i spænd med din Sony Xperia E5!

Se også vores store udvalg af mobiltilbehør

Se også vores Covers til Sony

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Sony-xperia-e5-skærmbeskyttelse
Sony Xperia E5 PanzerScreen
249,00 DKKTilføj til kurv