Sony Xperia XZ PanzerScreen

249,00 DKK

Derfor bør du anskaffe skærmbeskyttelse til din Xperia XZ smartphone:

Det absoberer slag, tab og andre uheld
Det er 0.33mm tyndt og diskret – din mobil holder sig pæn og præsentabel
Montering går som en leg og alt medfølger i pakken

 

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Sony Xperia XZ PanzerScreen

Sony Xperia XZ PanzerScreen – Vent et øjeblik! Har du tænkt dig at bruge din spritnye Sony Xperia XZ uden nogen form for beskyttelse i form af et skærmbeskyttelse? Selvom Sonys telefoner er kendt for deres meget høje kvalitet, så er de ligeså udsatte som alle andre smartphones på markedet, Det er derfor en rigtig god ide, at anskaffe dig et Sony Xperia XZ PanzerScreene fra os hos PanzerScreen! Vi har de bedste skærmbeskyttelse på markedet, og vi har netop et, der passer til din elskede Sony Xperia XZ!

Hvorfor investere i et skærmbeskyttelse fremfor et cover, tænker du sikkert? Svaret er helt enkelt, at du med et skærmbeskyttelse stadig kan blive betaget over din smukke telefon, hvor du med et cover gemmer din telefon væk. Og det sidste synes vi i den grad er synd, når du har brugt så mange penge på telefonen! Med et skærmbeskyttelse opnår du fantastisk beskyttelse mod hverdagens udfordringer, og din telefons skærm vil være så god som ny i meget lang tid!

Vælger du at købe dit Sony Xperia XZ PanzerScreen hos os, får du alle de ting, som en montering af glasset kræver. Dette drejer sig om:

1x Sony Xperia XZ PanzerScreen
1x Mikrofiber klud
1x Renseserviet
1x Rensefilm for støv

kvaliteten er i top!

Med et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen er du garanteret den højeste kvalitet af beskyttelse, som din skærm overhovedet kan opnå! Vores skærmbeskyttelse er markedets tyndeste, men det betyder langt fra, at vi har slækket på beskyttelsen. Din skærm vil med det korrekt monterede skærmbeskyttelse kunne modstå meget store belastninger – og det fritager dermed din skærm fra ridser, støv og andre ubehageligheder!

Det tynde glas gør, at du med et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen ikke vil bemærke, at der er noget anderledes ved telefonen – glasset kan hverken ses eller mærkes, når det er monteret.

Det mest væsentlige ved et skærmbeskyttelse til din Sony Xperia XZ er, at du kan bevare følelsen af ny telefon i meget længere tid, end hvis du ikke beskyttede din skærm. Du gemmer ikke telefonen væk, du mærker ikke glasset, og du kan alt i alt nyde den telefon, som du har brug dine surt optjente penge på. Det mener vi helt sikkert er en følelse, der er værd at værne om, og det er med dette for øje, at vi har designet vores skærmbeskyttelse! Vi vil ikke gå på kompromis, så hvorfor skulle du?

Hvis du bestiller et Sony Xperia XZ PanzerScreen hos os, så er du sikret markedets tyndeste glas med den bedste beskyttelse. Og du er garanteret en leveringstid på blot 1-3 hverdage! Tøv derfor endelig ikke med at bestille hos os – har du nogen spørgsmål, så sidder vi klar til at besvare dem!

Se også vores store udvalg af mobiltilbehør

Se hvordan du monterer dit skærmbeskyttelse til Xperia XZ

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

sony xperia xz skærmbeskyttelse
Sony Xperia XZ PanzerScreen
249,00 DKK Tilføj til kurv