Sony XZ2 PanzerScreen 3D

199,00 DKK

✓ Skræddersyet – skærmbeskyttelse til Sony XZ2
✓ Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
✓ Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
 Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb vores Sony XZ2 skærmbeskyttelse

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Sony XZ2 PanzerScreen 3D

Køb dit Sony XZ2 PanzerScreen 3D hos PanzerScreen. Med vores skærmbeskyttelse til Sony XZ2 beskytter du telefonen mod ridser, slag og tab. Hos Panzerscreen.dk er vi eksperter i beskyttelse af smartphones. Derfor har vi gjort det til vores mission at beskytte mobiltelefoner – og det gælder selvfølgelig også Sony XZ2.

Derfor får du her et skræddersyet skærmbeskyttelse der tager højde for telefonens udskæring, former og funktioner. skærmbeskyttelseset beskytter telefonen mod hverdagens slitage, ridser, skrammer og slag. Glasset er op til ni gange stærkere end det almindelig glas, og du er derfor garanteret en sublim beskyttelse. skærmbeskyttelsesets ultratynde design sørger for at du kan bruge funktionerne og touchskærmen optimalt og uden gener.

PanzerScreen til Sony XZ2 i robust og stødabsorberende materiale

Sony XZ2 skærmbeskyttelse fra Panzerscreen.dk er fremstillet i hærdet glas i flere lag. Da glasset er hærdet, vil det være 9 gange stærkere end almindeligt glas. derfor er det også markant stærkere end skærmen på din telefon. De mange lag bevirker til, at beskyttelsesglasset til din Sony XZ2, får en robusthed, der er stødabsorberende. Det vil i mange tilfælde forhindre din telefonskærm i at smadres ved eksempelvis tab af telefonen, da skærmbeskyttelseset kan absorbere det stød, der eller ville have ramt din Sony XZ2.

En stærk Skærmbeskyttelse giver ultimativ beskyttelse

Gør din Sony XZ2 ekstra stærk ved at investere i et slidstærkt og holdbart Sony XZ2 skærmbeskyttelse 3D. Glasset giver dig ekstra beskyttelse, hvis uheldet er ude. skærmbeskyttelse er skærmbeskyttelse i verdensklasse lavet i silicate Glass. Silicate Glass øger skærmens modstandsdygtighed i forhold til regulært skærmbeskyttelse med op til 200%.

Skærmbeskyttelsen er resultatet af en lang og omfattende hærdelsesproces, og forbedringen af sikkerheden er en kæmpe fordel i forhold til at minimere skader ved ridser og tab. skærmbeskyttelseset fastsættes på telefonens eksisterende skærm, og vil efter monteringen ikke være til at bemærke. Det er kendetegnende for skærmbeskyttelse, at produktet er specialdesignet og transparent, så du får et der passer perfekt til din telefon.

 

Se også vores mobilcovers til Sony XZ2

Yderligere information

Model

3D skærmbeskyttelse, 2.5D skærmbeskyttelse

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

sony xz skærmbeskyttelse
Sony XZ2 PanzerScreen 3D
199,00 DKKTilføj til kurv