Telefon & tablet kabler

Her finder du et bredt udvalg af telefon & tablet kabler til mange forskellige mærker. Vi tilbyder originale kabler direkte fra forhandleren. Dette sikrer dig at kablerne giver dig effektiv og hurtig opladning, og at de holder længere end kopiversioner af kablerne. Hos Panzerscreen går vi op i høj kvalitet til solide priser. Derfor ønsker vi kun at tilbyde originale kabler til dig.

 

Kabler & Stik

Se vores udvalg her!

Macbook ladere

Se vores udvalg her!

Mobil ladere

Se vores udvalg her!

Billadere

Se vores udvalg her!

Lightning kabel

Hos os finder du effektive lightning kabler til iPhone, iPad og Mac, som med deres magnetiske effekt, sikkert bliver siddende og ikke bliver rykket på.

Apple oplader kabel til Macbook er typisk af højere prisklasse, men her finder du den til markedets bedste pris, stadig fra den originale forhandler. Derudover har vi et solidt udvalg af USB-C kabler og micro USB kabler til enhver telefon.

Disse kan både bruges til at koble telefonen til computeren, til en powerbank eller til en oplader i stikkontakt.

iPhone kabel

Vi tilbyder originale iPhone kabler direkte fra forhandleren. Du kan her finde både kablet til de helt nye modeller, men også til de ældre modeller. Du kan bruge kablerne både til at koble til din computer, din powerbank eller direkte til stikket til stikkontakten.

På den måde har du et fleksibelt kabel, så du altid kan få strøm på mobilen. Du finder også et stort udvalg af kabler til næsten alle smartphones. Vi går op i at dække enhver smartphone og tablet med originale kabler. På den måde er du dækket ind hele vejen rundt, lige meget hvilken telefon model du har. Vi dækker stort set alle modeller.

Hvis du har særlige behov, er du altid velkommen til at kontakte os, og så søger vi at finde en løsning til dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge de rette kabler til din teknologi. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Apple oplader kabel

Her kan du finde dit Apple oplader kabel, både til din iPad eller iPhone. Du finder her en effektivt iPhone lader til din telefon, og kan vælge både mellem almindelig længde og ekstra lang længde iPhone kabel.

Prisen holdes lav og giver plads til at du snildt kan købe to. På den måde har du altid en iPhone lader ved hånden, selv hvis den ene bliver væk eller går i stykker. Du kan for eksempel fast have en iPhone lader med i tasken, så du ikke glemmer den, og så et iPhone kabel til powerbanken med, så du ved du aldrig går ned på mobilenergi og ikke bliver bremset i løbet af dagen, fordi telefonen løber tør for strøm.