Telefonholder til bilen

På denne side kan du se vores smarte udvalg af telefonholdere til bilen. De smarte holdere kan være med til at optimere din køreoplevelse, og også gøre trafikken mere sikker. Du kan nemt og hurtigt koble din telefon op med din bil via Bluetooth. Ved at gøre dette har du rig mulighed for at bruge telefonens musik, tage opkald og meget andet.

Mange bruger også deres GPS på køretuen. De mange muligheder gør køreturen væsentlig mere behagelig, men betjeningen af din mobil kan gå ud over sikkerheden i trafikken. Derfor har vi her hos PanzerScreen fundet frem til produkter der kan være med til at øge sikkerheden i trafikken, så du ikke kan sidde og rode med telefonen. Med en telefonholder til bilen har du nem adgang til telefonen. Så kan du både få overblik over køreturen med GPS-funktionen og tale i telefon. Find din mobilholder her og få overblik over køreturen med nem navigation.

49,00 DKK149,00 DKK
149,00 DKK
298,00 DKK
-51%
99,00 DKK 49,00 DKK
119,00 DKK
149,00 DKK

Få overblik over køreturen med en mobilholder

Er du typen, der er meget på farten? Så er du nok træt af at have din telefon trillende rundt på sæde eller gulv i din bil. Måske kan du bare ikke få fat i din telefon, fordi den altid er gemt væk i tasken. Er det sådan, du foretrækker at køre, skal vi ikke blande os. Men vi kunne godt forestille os, at du er med på en god opgradering. Få overblik over køreturen med nem navigation med en mobilholder.

Hos PanzerScreen sørger vi altid for at have et bredt sortiment af de mest populære mærker og holder os opdateret på de nyeste modeller. Hos PanzerScreen er vi altid udkig efter de nyeste og fedeste produkter til telefonen. Samtidig går vi ikke med på dillen for enhver pris. Vi vil altid vægte kvalitet over pris. Derfor finder du kun den bedste kvalitet hos os.

Få overblik over køreturen med en telefonholder til bilen – så har du nem navigation lige ved hånden.

cykelholder

Mobilmagnetholder

Alle vores mobilholdere er magnet mobilholdere. De er lette både at montere og afmontere, og gør det let for dig at håndtere mobilen i bilen. Vi har nøje udvalgt vores mobilholdere til bilen, for at sikre dig den allerbedste kvalitet, som passer godt på din telefon, mens du kører. Derfor har vi valgt en magnet mobilholder, som sørger for at telefonen sidder som den skal, og bliver siddende selv ved kraftige bump eller sving. Den gennemgående regel i hele vores sortiment er at tilbyde den allerbedste kvalitet til gode priser. På den måde er du altid garanteret at få lækker kvalitet leveret, som passer ekstra godt på din smartphone.

Mobilholder til bilen

Skal du ud på en længere køretur alene? Eller måske er du pendler, der skal holde gang i energien på vej hjem fra arbejdet? Glem alt om kedelige radioprogrammer eller musik, du ikke gider at lytte til. Med en mobilholder har du altid din telefon lige ved hånden. Det betyder selvfølgelig for det første, at du har nem navigation lige ved hånden. Samtidig kan din telefon jo også bruges til mange andre ting – det samme med din telefonholder til bilen.

Hvorfor ikke finde din yndlingspodcast frem, når du kører hjemad? Eller hvad med den bedste køre-hjem playliste? Skal du holde dig opdateret? Så ring til dine venner. Via Bluetooth i bilen kan din telefon og bil kommunikere. Det betyder, at du kan bruge din bils højtalere i stedet for din telefons. Med en mobilholder til bilen fra PanzerScreen kan du hurtigt og nemt betjene din mobil i bilen. Du har mulighed for at placere holderen der hvor det passer dig bedst, så du stadig har frit udsyn til vejen og trafikken.

mobilholder løb

Bedste mobilholder til bil

Vi har nøje udvalgt de bedste mobilholdere på markedet til en skarp pris. Holderen passer godt på din telefon mens du kører, og sørger for at den er let at håndtere, samt fleksibel til blandt andet håndfri telefoni. En holder til mobil i bil giver dig en utrolig frihed, mens du kører.

Du kan nu anvende telefonens GPS-system til at finde vej, og kan sikkert holde begge hænder på rattet mens du kører. På den måde skal du ikke til at fumle med mobilen mens du kører, og kan bevare din og andres sikkerhed. En håndfri telefon på mobilholder til bilen gør det lettere for dig at skimte telefonens instrukser eller tage et telefonopkald med håndfri, mens du kører, uden at blive distraheret for meget af telefonen.

Stort udvalg af mobilholdere

PanzerScreen giver dig et fornuftigt udvalg af mobilholdere i stærkt design og konkurrencedygtig pris. Vi giver dig muligheden for at vælge magnetholdere, cykelholdere, løbeholdere og dynamiske holdere til bilen med øget justering. Fremtiden er trådløse opladere, hvorfor vi også har disse inkluderede i vores sortiment. Faktum er, at mangler du en solid mobilholder til rimelige penge i kvalitet til cykel, bil eller løb, så har vi den her hos PanzerScreen. Få et overblik og læs mere om de forskellige valgmuligheder.

Hurtig levering af din mobilholder

Vi har dag-dag levering med GLS og 1-4 dages levering med DAO. Dette betyder, at bestiller du med GLS i dag inden kl. 16, kan du have varen allerede i morgen eller efterfølgende dag – alt efter din afstand fra vores varelager. Vi sætter din vare højt på dagsordenen og sikre os, at den kommer frem så hurtigt som muligt ud fra den angivne forventede levering.

Prøv vores Magnet Telefon Holder til bilen

Dette er en flot og minimalistisk løsning til placeringen af din mobiltelefon under kørslen. I modsætning til traditionelle mobilholdere, sidder telefonen ikke fastklemt eller i spænd. Den er derfor supernem at betjene. Placer blot telefonen henover magneten, og når du forlader bilen, tager du bare telefonen fra med en enkelt hånd. Den er også dynamisk idet, at du kan placere telefonen horisontalt eller vertikalt efter behov, uden at bruge begge hænder. Betjen den dog ikke under kørsel! Men har du hænderne fulde, når du sætter dig ind i bilen, er dette en helt essentiel del af dit inventar.

Den passer til alle telefoner, og du kan sagtens anvende den med dit cover, uden at dette forringer magnetholderens effekt. Magnetholderens lille størrelse betyder, at du faktisk ikke kan se den, når telefonen er monteret. Magnetholderen er en super effektiv og meget prisvenlig investering til næsten ingen penge.

Prøv vores Cafele Mobilholder til bilen

Her får du en super nem og stærk mobilholder i sort design med montering i gitteret i din bil. Dette er en fremragende holder til alle typer telefoner, og den er konstrueret til at sidde godt fast i gitteret. Det betyder også, at du kan flytte den rundt fra gitter til gitter efter behag. Din telefon holdes godt på lads med de tre arme, og den er nem at afmontere og skjule i handskerummet indtil næste brug.

Holderen er desuden bygget til, at du kan vælge med rotation, hvilket gør din telefon endnu mere stabil i holderen. Cafele Mobilholder har også en udgang i bunden til din telefons port, så du kan have lade/datakabel i. Dette er en solid mobilholder, der er slidstærk og bygget til at holde længe. Cafele Mobilholder er lavet til t gøre din hverdag nemmere og beskytte din telefon imens.

Prøv vores Trådøs Oplader til bil

Dette er en helt fantastisk innovativ mobilholder, som kombinerer en traditionel stærk mobilholder med trådløs ladeteknologi. Du opnå stabilitet under kørslen og kan samtidigt lade din telefon op trådløst. Slip for et irriterende ladekabel, og du kan sagtens benytte denne lade med dit cover monteret på telefonen. De moderne trådløse ladere kan godt lade igennem coveret, så det giver pludseligt helt nye muligheder. Med denne lade får du en kraftfuld ladning på 10W med Quick Charger.

Den er kompatibel med telefoner, der understøtter Qi opladning, så dette er vigtigt at tjekke inden. Understøtter din telefon trådløs opladning? Monter din lader på gitteret i din bil og lad den beskyttende silikone i polykarbonatet stabilisere din telefon under ujævn kørsel. Denne trådløse oplader kommer i et flot design, der ikke kompromitterer din bils interiør. Med sine subtile sorte og grå nuancer samt let mønster vil den derfor passe ind i langt de fleste biler. Opnå en sublim hurtig opladning, imens du kører længere turer med trådløs opladning. Ved endt brug tager du den blot fra gitteret og pakker den ned i handskerummet.

Prøv vores Cafele Telefon Holder i dynamisk design

Cafele Telefon Holder har sin force i dens alsidighed som en super dynamisk holder med 360 rotation og stabiliserende arme, der holder din telefon sikker under kørslen. Den har justerbare arme, som kan udvides efter behov, og den passer derfor til alle type telefoner. Dens smarte rotation gør den ideel til navigation, hvor du blot placerer den i forruden med sugekoppen.

Den kommer med en mat overflade med arme, der er designet til at forhindre din telefon i at glide under kørsel. Dette er den perfekte navigationsholder, som bare er et must for dig, der ofte har navigation eller fartkontrol tændt under kørsel. Cafele Mobil Holder fås i øjeblikket her hos PanzerScreen til nogle af de laveste priser online herhjemme.

Prøv vores Baseus Cykelholder

Der er tit og ofte, at man ser cyklister rode med telefonen i hånden under kørsel, og vi kender også selv, hvor træls det er, hvis man er nødt til f.eks. at holde telefonen for at følge dens GPS eller styre musik. Det er tilmed farligt for os selv og medtrafikanterne. Med Baseus Cykelholder forebygger du problemet og gør din færden på vejene mere sikker.

Dette er en smart holder, der passer til næsten alle telefoner, grundet dets fleksible silikone design og en spændvidde på op til 15 cm. Den er bygget til at stabilisere din telefon på cyklen under kørslen, hvor du ofte kommer ud for ujævnt terræn. Baseus Cykelholder er ideel til dig, der kører på cykel til dagligt og som føler du har brug for din mobil undervejs til GPS, musik eller noget helt andet. Gør din tur mere sikker for dig og for andre ved at investere i denne hjælpemekanisme.

Prøv vores Baseus 360 Graders Mobilholder

En 360 grader mobilholder er en ekstra luksus, som gør din hverdag lidt nemmere, hvis du ofte har din telefon sat til tjenester under kørslen, heriblandt GPS, Musik, fartkontrol og andet. Monteringen er super nem, og holderen placeres lige ud for dig i instrumentbrætskurven lige over rattet. Telefonen holdes på plads af to stærke arme, som også er justerbare til alle typer telefoner.

Det interessante ved rotationen er, at du under kørsel kan lade din passager betjene din telefon ift. GPS og musik, uden at du tager øjnene fra vejen. Drej blot telefonen til siden, og når passageren er færdig – dette bør naturligvis kun være meget kort! – drejes telefonen blot tilbage igen ud fra dig. Endnu mere smart er, at du faktisk også kan anvende holderen på bordkanter og faktisk alle steder, hvor du kan komme ind under en kant. Brug den evt. på kontoret som del af dit set up og hav den til ladning imens.

Prøv vores Hoco Fast-Charge Trådløs Oplader

Dette er den eksklusive variant af trådløse opladere og telefonholdere samlet i et. Hoco Fast-Charge Trådløs Oplader gør hvad den skal til perfektion. Den er lynhurtig i sin trådløse opladning, og den kommer i et utroligt flot og stilrent design. Dette er helt klart et ideelt tilbehør til dit set up på kontoret, hvor du gerne vil undgå flere ledninger. Du får en meget dynamisk og alsidig mobilholder, hvor du kan placere telefonen horisontalt eller vertikalt efter behov.

Den er kompatibel med alle enheder der understøtter trådløs opladning (Qi). Placer blot din telefon på holderens overflade, og den vil påbegynde ladningen. Dette kan også lade sig gøre, selvom du har monteret dit cover. Som en moderne oplader vil dette ikke have indflydelse på din ladning. Du får derfor en stilren, funktionel og meget effektiv trådløs lader til kontoret, til dit hjem m.m. Den er tilmed lille og kompakt, hvorfor du kan have den med dig på farten og fra lokale til lokale.

Prøv vores Løbearmbånd eller Mobilholder Løb

Vi har holdere til din bil, din cykel og til din færden som løber, hvorfor vi tilbyder dig et løbearmbånd, der effektivt gør, hvad det skal for dig under din tur. Du får her et smart løbearmbånd i læder og velcro design og med flere udgange til ledninger til headset m.m. Størrelsen er op til 5,1 tommer, og den passer derfor til langt de fleste telefoner. Løbeholderen kommer også med en separat holder til dine nøgler. Noget af det vigtigste er komfort, og det har man også lagt vægt på her.

Dette er et behageligt løbearmbånd at have siddende på armen, og du kan derfor koncentrere dig om din træning uden at spekulere på dårligt komfort i form af kradsen og dele, der ’skaver’ og kniber huden. Dette er et fornuftigt valg til dig, der er aktiv og genre vil have telefonen og naturligvis husnøglen med på tur men vil undgå at brokke det hele ned i lommerne på shortsene. Især løbeshorts og strømlinet løbetøj præsenterer en væsentlig udfordring, når man skal have telefon og nøgler og andet med på turen. Derfor er dette en solid investering, som gør det hele lidt lettere for dig.

Mobilholder Løb er endnu en variant af Løbearmbånd og kommer i henholdsvis sort og assorteret farve med samme egenskaber som Løbearmbånd. Mobilholder Løb er vandtæt og flot designet med god komfort og plads til både headset ledninger og nøgler. Disse to typer armbånd til mobiltelefoner er velegnede til motionisten såvel som den gængse løber, der af og til træder udendørs til en tur og vil nyde musik imens.

Hjælp til at vælge telefonholder

Vi kan give dig nogle fingerpeg i retning af, hvilken mobilholder, du skal købe, om end det i sidste ende er ned til din personlige præference at vælge. Alt afhænger af dit behov. Måske har du behov for 360 graders justering, måske ikke. Passer den perfekt i bilen eller gør den ikke?

Telefonholder til bilen til solokørsel

Til dig der altid er på farten alene og hyppig bruger af GPS, fartkontrol m.m. er det rette valg muligvis enten en Cafele Mobilholder eller en Trådløs Oplader til bil. Den trådløse oplader er essentiel, hvis du tilbringer meget tid i bilen, hvor du altid har brug for en fuldt opladet telefon, uden dit ladekabel til mobilen. Da du ikke har passager med, er din brug af roationsjustering måske mindre nødvendig. Den skal sidde fast og være let tilgængelig for dig, når du holder stille og skal betjene den.

Telefonholder til bilen til samkørsel

Har du passager med, kan du have god brug for 360 graders justering, hvor din passager kan betjene din telefon under kørslen – i korte stunder! – imens du har begge hænder på rettet og øjnene på vejen. Her anbefaler vi at tage et kig på enten en Baseus 360 Graders Mobilholder eller en Cafele Telefon Holder. Fælles for disse er, at de giver passageren mulighed for som sagt at betjene telefonen, så du ikke behøver gøre det. De er ligeledes små og foldbare, så du nemt kan pakke de væk i handskerummet efter endt brug.

Telefonholder til brug på kontoret

Mangler du et effektivt telefontilbehør til dit kontor set up, er det oplagte valg vores Hoco Fast-Charge Trådløs Oplader. Du får super hurtig opladning af din telefon samt dynamisk brug, hvor du kan placere telefonen enten horisontalt eller vertikalt og anvende den i dit set up. En anden mulighed er vores Baseus 360 Graders Mobilholder. Man kan tro at denne er forbeholdt biler, men den kan faktisk bruges på alle kanter, hvor du kan få fat med dens låsearm. Roter den 360 grader alt efter, hvilken vinkel, du ønsker eller har til rådighed i dit kontor set up.

Telefonholder til motionisten

Her er det oplagte valg vores to løbearmbånd. De er ideelle til din løbetur, og du får det maksimale ud af dine anstrengelser på ruten ved ikke at skulle fifle med hverken justeringen af armbåndet eller din telefon undervejs. Fælles for disse er deres komfort og slidstærke design. De er behagelige at have på armen, og så er de lavet i slidstærkt hårdt læder, som er lavet til at holde. De er desuden hurtige at montere og afmontere, så du kan nemt smide dem på i en fart, når du har travlt. Løbearmbånd er utroligt praktisk anlagt i design og funktionalitet og komfort.

En mere almen motionist skal findes i cyklisten. Gør vejene mere sikker for dig selv og andre ved at have en Baseus Cykelholder på under hele kørslen. Brug den til at holde din telefon, imens du lytter til musik via Bluetooth eller anvender GPS. Det er dog ikke meningen, at du skal kigge i skærmen ret længe ad gangen men blot have muligheden for hurtigt og nemt at kunne stoppe op og betjene din telefon på stedet. Du anede ikke, at du har brug for en cykelholder, før du har erhvervet dig en. Panzerscreen giver dig cykelholdere i holdbar kvalitet, så du får glæde af dem længe fremover.