TPU Covers til Mobil

På denne side kan du finde vores brede udvalg af TPU covers til forskellige modeller. Et TPU cover er nemlig en tynd og gennemsigtig mobilbeskyttelse til dig, der er modebevidst.

Stærke & skærmbeskyttelse-kompatible TPU Covers

Få lækker, gennemsigtig mobilbeskyttelse med et gummicover, der står godt imod fald og ridser. Vores TPU Covers er fuldt compatible med vores skærmbeskyttelse.

Find TPU Covers til din telefon her

derfor skal du vælge kvalitetscovers

Mindsk risikoen for en ødelagt skærm med et Flipcover

Lad dig inspirere af vores udvalg af optimal telefon beskyttelse her fra PanzerScreen. Vi har bl.a. flipcovers i PU læder, som er med til at give din telefon et eksklusivt og tidløst design. Det smarte ved et flipcover til telefonen er desuden, at den også fungerer som kreditkortholder. På den måde får du altså nogle af dine vigtigste ting med dig nemt og hurtigt. Med blot et snuptag har du altså både dankort og telefon med dig på farten. Endelig har coveret et magnetisk lukkesystem, hvilket er med til at øge brugsoplevelsen markant.

Nem brugervenlighed med Flipcovers

Det betyder, at du ultra nemt kan åbne og lukke coveret og dermed super let få adgang til telefonen. Dermed får du optimal telefon beskyttelse med flere funktioner. Alle vores flipcovers ligger utroligt godt i hånden. Det gør de for det første, fordi det kan skal føles rart at have telefonen i hånden. Derudover er der en bonus effekt ved en telefon og et cover, der ligger godt i hånden. Du får nemlig mindsket risikoen for at tabe den på jorden.

Få sikker betaling samt hurtig levering på dit Flipcover

Invester i dit nye flip cover hos PanzerScreen.dk og få sikker betaling og lynhurtig levering lige til hoveddøren. Hos PanzerScreen ser vi det som vores største og vigtigste opgave at sikre din smartphone mod at få en ødelagt skærm.

Vi består af et team, der på forskellige felter sammenlagt har masser af erfaring inden for mobilbeskyttelse. Derfor er vi er i stand til at tilbyde gode og solide løsninger til samtlige af vores kunder. Hos PanzerScreen går vi nemlig højt op i kvalitet, optimal telefon beskyttelse og en god handel inden for mobilbeskyttelse.

Køber du derfor et produkt hos os, kan du være sikker på at få høj kvalitet til en fordelagtig pris. Ydermere sørger vi for at opdatere vores sortiment løbende, så du altid vil kunne finde lige akkurat det flipcover, der passer til netop din telefon.

Find Flipcovers til forskellige telefonmodeller

Vi ved hvor vigtigt det er at beskytte din telefon mod hverdagens slitage. Uanset hvilket mærke eller model du har, så er et flipcover en rigtig god mulighed for at undgå unødige ridser og skrammer. Vores sortiment og udvalg af denne type mobilcover er utroligt bredt og kommer til en række forskellige modeller og brands. Leder du efter et cover til din iPhone, Samsung eller måske Huawei? Så tag et kig på denne side!