Med et cover og PanserGlas undgår du alle slags ridser

Har du brugt alt for mange penge på smartphones og reparation af ridsede skærme? Så gør dit livs bedste investering og giv din smartphone et virkelig robust og holdbart PanserGlas. PanserGlasset er lidt frækt sagt den bedste opfindelse siden hjulet. Det har virkelig glædet rigtig mange forbrugere, som har døjet med smartphones, der nemt får ridser og skrammer. Glem alt om film og etuier. PanserGlas er vejen til sikker beskyttelse af din skærm.

Det kan snildt koste dig 1500,- at få lavet din skærm, hvis den bliver smadret eller ridset. Derfor er det klart i din egen bedste interesse at få den optimale beskyttelse, så du ikke skal smide penge ud af vinduet hele tiden. Med et PanserGlas ovenpå din skærm har du den ultimative beskyttelse, som sikrer, at du ikke får ridser i skærmen.

Nemt, diskret og stilrent

Hvorfor vælge PanserGlas frem for fx film? Svaret er ganske simpelt. PanserGlas beskytter langt bedre, det er nemt at påføre, det er diskret, og så er det elegant og stilrent. En helt almindelig beskyttelsesfilm er ikke resistent over for hårde stød på skærmen og skarpe genstande som for eksempel nøgler, der trykker hårdt mod skærmen. PanserGlas er et stykke robust, hærdet og ufatteligt holdbart stykke glas, som placeres ovenpå din skærm. Det er hverken stort, klodset eller får din smartphone til at se grim ud. Tværtimod.

PanserGlas er hærdet gennem flere forskellige processer under produktionen. Hver og en del af processen er med til at skabe et PanserGlas mod ridser, der beskytter din telefon. I modsætning til beskyttelsesfilm, beskytter PanserGlas ikke kun din telefon mod ridser. Det beskytter også din telefon mod hårde slag og stød. I langt de fleste tilfælde er din telefon faktisk også beskyttet, hvis du taber din telefon på gulvet. Selv mod temmelig hårde slag er telefonen stadig intakt. I værste tilfælde er PanserGlasset gået i stykker. Men hellere at beskyttelsesglasset må lade livet end skærmen, ikke?

Undgå ridser i din smartphone

En god investering mod ridser

Vil du gøre en god investering i beskyttelse til din smartphone? Så er der ingen tvivl om, at PanserGlas er det sikre valg. Det ser godt ud, det beskytter til perfektion, og så er det nemt at sætte på. Du undgår helt de irriterende luftbobler, som man altid kæmper med, når man sætter film på. PanserGlasset har en silikoneunderflade, som klæber sig perfekt til skærmen. Der er med andre ord kun fordele ved at vælge PanserGlas.

Har du alligevel lidt svært ved at få glasset til at sidde, som det skal? Hvis du aldrig har prøvet det før, kan det være en smule udfordrende allerførste gang. Læs vores ofte stillede spørgsmål, som giver dig nemme guides til nogle af de udfordringer, du kunne løbe ind i. Hvis du ønsker den maksimale beskyttelse, er det en god idé at kmbinere vores full-screen PanserGlas sammen med et af vores mobilcovers.