Hvordan fjerner jeg glasset fra telefonen igen?

Ønsker du at fjerne glasset fra din telefon igen, så er det nemt, det skal blot gøres lidt varsomt. Brug evt. neglene, som både er flade og ikke ridser, til at få fat under glasset. Gør det i et hjørne og løft det herefter langsomt op ad, så det når at løsne sig stille og roligt. Hvis dette gøres for hurtigt, er det her der er risiko for at det knækker.

Kan PanserGlasset så slet ikke gå i stykker?

Jo, det kan det, og det er som sådan også meningen. Bruddet sker dog ved meget stærke slag, og hvis ikke glasset gik i stykker, så ville skærmen under gøre det. PanserGlasset absorberer med andre ord slaget, som ellers ville have påvirket/ødelagt telefonens skærm nedenunder. Ved ekstra hårde slag, der har ramt et specielt og uheldigt sted, så kan det nogle gange ske, at telefonens skærm under kan ødelægges. PanserGlasset er med andre ord ikke uigennemtrængeligt, men er en ekstra sikkerhedsforanstaltning for at øge telefonens styrke i hverdagen ved almindelige tab og stød. PanserGlasset har en styrke på op til 900% i forhold til normalt glas, hvilket siger lidt om, hvad det kan modstå.

Hvor meget fylder PanserGlasset?

Glasset er kun 0,33 mm. tykt, hvilket er nok til at give det en utrolig styrke. Det er med andre ord ikke noget man bemærker, at man har på skærmen. Samtidig passer hvert enkelt glas perfekt til telefonen, så der ingen kanter forekommer eller er steder, der mangler glas. Glasset er skåret præcist efter hver enkelt telefon-model, så det yder den optimale beskyttelse.

Har du husket at se vores store udvalg af PanserGlasMobilcoversTilbehør?

Hvad er PanserGlas lavet af?

PanserGlas er lavet af normalt glas, som er blevet “hærdet”. Dette betyder, at det har været igennem en særlig proces og behandling, hvilket har givet det de ekstra hårdføre egenskaber. Hærdningen består i, at glasset har været opvarmet ved ca. 500 grader i 5 timer. Dette er en forholdsvis lav temperatur for glas ved normal behandling og samtidig en meget længere behandlings tid end normalt. Det er denne langsomme og blide proces, der giver glasset sin styrke og fleksibilitet. PanserGlas er hele 9 gange stærkere end almindeligt glas. Styrken og fleksibiliteten gør, at glasset kan produceres helt ned til 0,33 mm. i tykkelse og stadig yder stor resistans overfor slag og tab.

Mit PanserGlas falder af?

Hvis PanserGlasset falder af, tyder dette på, at det ikke er monteret korrekt. PanserGlas kan nemt falde af hvis ikke, at skærmen er 100% rengjort fra fedt, skidt og støv, og hvis PanserGlassets monteringside berøres kan dette beskadige den silicone coating, som gør det hæfter til skærmen.

Mit PanserGlas er gået i stykker efter jeg har tabt telefonen 1 gang?

Et PanserGlas er en ekstra sikkerhedsforanstaltning for at skærmen på din telefon ikke går i stykker. Et PanserGlas er fremstillet til at absorbere slag / tab, og sørge for at tage skaden. Således er det PanserGlasset der ødelægges, og dermed reduceres risikoen for en ødelagt skærm. Er uheldet ude, kan PanserGlasset derfor godt gå i stykker, men vil altid være en bedre investering, end en ødelagt skærm.

Hvilke typer PanserGlas findes der?

Der findes efterhånden mange forskellige typer af PanserGlas på markedet. Du kan få PanserGlas helt ned til 29 kr. Der må man bare også konstatere, at pris og kvalitet hænger sammen. De billigere PanserGlas du finder på markedet, er oftest produceret af pulverglas, hvilket ikke er særlig modstandsdygtigt. Hos PanzerScreen forhandles kun de bedste specialproducerede PanserGlas, da vi er af den overbevisning, at et PanserGlas skal kunne beskytte skærmen på din telefon, og ikke kun være en falsk tryghedsfaktor. 

Hvordan adskiller PanzerScreen PanserGlas sig fra de mange andre på markedet?

PanserGlas fra PanzerScreen er lavet af silicate glass som er hele 200% stærkere end regulært PanserGlas. Foruden denne ekstra styrke der er i vores PanserGlas, er den side som skal klæbe sig til telefonens skærm behandlet med en coating således, at den vil klæbe sig perfekt til telefonens skærm. Dette er grundet at hele fladen på denne side af PanzerScreen PanserGlas er behandlet, i modsætning til mange andre PanserGlas på markedet, der kun klæber sig fast langs kanterne.

Kan jeg bruge mit PanserGlas med et cover?

Ja det kan du. PanserGlasset er så tyndt, at det nemt passer under et cover, og ikke går ud over dets design og funktionalitet. Det er dog ikke alle mobilcovers der er kompatible med et PanserGlas. Nogle covers vil i værste tilfælde skubbe dit PanserGlas af, hvis det ikke er kompatibelt med et PanserGlas.

Alle vores TPU Covers er specialfremstillet til at passe 100% med vores PanserGlas. Du vil derfor med sikkerhed kunne kombinere et PanserGlas og TPU Cover fra PanzerScreen.

Hvad er en PanserGlas forsikring, og hvad dækker den?

En PanserGlas forsikring er noget vi helt unikt tilbyder hos PanzerScreen.dk hvor du kan tilkøbe en PanserGlas forsikring, når du køber et PanserGlas. Denne forsikring kan gøre sig gældende fra 1-3 måneder alt efter hvilken af disse 3 forsikringsmuligheder du vælger. Forsikringen er en god idé hvis du er i tvivl om monteringen, da du med en PanserGlas forsikring, kan få tilsendt ét nyt PanserGlas uden beregning, hvis det PanserGlas du har købt, er gået i stykker, eller monteringen fejler.

Min fingeraftryksscanner virker ikke længere på min telefon efter jeg har monteret mit PanserGlas? 

Vi kan desværre ikke garantere at din fingeraftryksscanner virker med et PanserGlas monteret, da dette vil variere alt efter hvilken telefon du har. Det er altid en god idé at øge touch senistiviteten på de telefoner, hvor dette kan lade sig gøre. Ydermere at det meget vigtigt at dit PanserGlas er monteret 100% korrekt, da dette har en stor betydning for hvor følsom din touch registrering vil være. 

Hvordan sidder et PanserGlas fast på skærmen?

Et PanserGlas klæber sig fast til skærmen på din telefon via det materiale, den ene side af PanserGlasset er behandlet med. For at opnå det bedste resultat med at PanserGlasset sidder som det skal på telefonens skærm, følg vores monteringsguide.

Hvad kan jeg gøre for at forsikre mig den bedste montering?

Følg altid vores monteringsguide som du både finder i step by step guide, eller videoguide. Er du i tvivl om din montering, kan du tilkøbe en PanserGlas forsikring der forsikrer dig. Hvis det skulle gå galt ved monteringen, tilsender vi dig ét nyt PanserGlas uden beregning inden for 1-3 måneder alt efter hvilken forsikring du køber.

Har du husket at se vores store udvalg af PanserGlasMobilcoversTilbehør?

dolor Praesent venenatis, neque. id ut