Væske til fjernelse af hvide kanter på PanserGlas

Du har nu investeret i et PanserGlas til din nye telefon. PanserGlasset er monteret, men du er ikke helt tilfreds. Du har prøvet at tage det af og på et par gange, men de hvide striber rundt i kanterne vil bare ikke gå væk. Øv! Hvad kan man så gøre? Som noget helt nyt fører vi et produkt til netop dette problem: væske til fjernelse af hvide kanter.

Hvordan opstår de hvide kanter?

Når du skal påføre PanserGlas skal glas og skærm være fuldstændig rene. Det kan være svært at sikre, at alt snavs og fedt er væk, og ofte er der noget tilbage, som øjet ikke opfanger. Når glas og skærm mødes, er det dog vigtigt, at der ikke er fedt eller snavs, der kan forstyrre kontakten mellem de to elementer. Ellers risikerer du netop disse hvide kanter.

Du er nok også vant til at se hvide bobler, når du forsøger at påsætte dit PanserGlas. Disse er typisk tegn på enten snavs eller luftbobler. Er det luftbobler, kan du i visse tilfælde skubbe luften ud. Er det snavs, må du starte forfra og rense både skærm og glas.

Væske til fjernelse af hvide kanter

Hvis du gerne vil komme de hvide kanter til livs, så køb væske til fjernelse af hvide kanter. Du får væsken i en lille tube. Ved hjælp af tuben sprøjter du væsken ind i den hvide kant mellem skærm og PanserGlas. Når du er nået hele vejen rundt, bruger du den medfølgende klud til at gnubbe den overskydende væske af. Efter blot en times tid vil du se, hvordan den hvide kant er væk. Væsken sørger for den sidste gennemtrængende rensning og får ved tørring dit PanserGlas til at binde sig til skærmen akkurat som det sker, når du påfører glasset normalt. Slip for generne – brug væske til fjernelse af hvide kanter.

Husk at se vores store udvalg af PanserGlasMobilcoversTilbehør til telefoner og tablets

Ghost lines PanserGlas