Verdens måske bedste PanserGlas

Vil du passe bedst muligt på din telefon? Den ultimative beskyttelse af din skærms ve og vel foregår med PanserGlas!

Selvom vi alle forsøger at behandle elektronik efter bedste evne, så er muligheden for at uheld kan opstå desværre altid til stede. Vil du gerne slippe for ængsteligt at skulle tage sigte af din skærms tilstand efter ethvert lille tab? Så læs med her.

Hvad er et PanserGlas?

Rigtig mange danskere har allerede indset værdien af at lægge et kvalitets PanserGlas på deres smartphone. Et PanserGlas sikrer din telefon mod at blive knust og at få ridser – i modsætning til et beskyttelsesfilter, da det i større grad dækker mod ridser og skrammer.

At ville beskytte sin telefon er en moden og langsigtet beslutning, der på alle tænkelige parametre er en rigtig god investering. Skriver man ”beskyttelsesglas” på nettet, så vil der dukke et stort udvalg op af forskellige varianter. Derfor ved vi også godt, at det kan være svært at finde rundt i hvad der egentlig er den bedste løsning for dig i din situation.

På PanzerSceen.dk tester vi vores produkter, for at kunne tage stilling til, om produktet lever op til vores krav.

PanserGlas har en hel speciel hærdelsesproces, hvor hvert enkelt glas bliver taget hensynsfuldt om i håndteringen af produktets fabrikation. Forløbet er med til at sørge for, at du får et beskyttelsesglas, som ikke blot tager vare om din skærm, men for eksempel også er ualmindelig tyndt.

For dig som bruger har det den betydning, at din skærm ingen gener lider af at blive tilført PanserGlas og at du dårligt nok vil bemærke dets tilstedeværelse.

verdens måske bedste panserglas

Specialfremstillet PanserGlas

Enhver skærmbeskyttelse er naturligvis specielfremstillet til lige nøjagtig din smartphone eller tablet mode. Det vil sige, at PanserGlasset kommer til at sidde perfekt på skærmen og bevare telefonens trykfølsomhed.

I tilfælde af at din telefon skal til reparation og et værksted har brug for at tage dit PanserGlas for at kunne åbne din mobiltelefon op, så efterlader dit PanserGlas heller ingen limrester eller andre synlige tegn. Overordnet set kommer din brugeroplevelse med andre ord til at være den samme som tidligere, blot med exceptionel beskyttelse.

Montering af PanserGlas

Dit PanserGlas er super nemt at montere! Ja, du hørte rigtigt! Det eneste du skal gøre er, at vaske og afspritte dine hænder. Bruge PanserGlas-kittets medfølgende vaskeklud og derefter mikrofiberklud til at udrydde al snavs og skidt, samt tørre skærmen igen.

Herefter pakker du forsigtigt selve PanserGlasset ud – undgå at sæt dine fingre på glasset under påføring!

Hvis du på trods af dit ihærdige forsøg ikke undgik at få luftbobler, så er et lille trick at bruge sit kreditkort til at langsomt at køre henover glasset. Sidder dit PanserGlas som det skal? Så kan du roligt trykke på skærmen. Først når du presser skærmen med fingrene begynder selve hærdningsprocessen og den effektive lim at klæbe for alvor.

Er du i tvivl om monteringen af PanserGlas har vi en monteringsguide til dette, og er du usikker på din montering, kan du som noget helt unikt, købe en PanserGlas forsikring hos os.

Et stærkt PanserGlas hjælper på sikkerheden og pengepungen 

PanserGlas er for mange mobilbrugere en lifesaver i hverdagen. For selvom de fleste forsøger at passe på deres elektroniske udstyr efter bedste evne, så er det de færreste der kan se sig fri fra at have tabt sin mobil fra tid til anden. Hvis du ikke har nogle erfaringer med PanserGlas og på nuværende tidspunkt og endnu er lidt skeptisk overfor konceptet, så tænke over hvad en skærmreparation koster.

En skærm reparation vil hurtigt kunne løbe op i flere tusinde kroner og samtidig forsat stille dig sårbar overfor fremtidige uheld igen. Alle PanserGlas er transparent, hvilket er en fordel i forhold til mobilcovers hvis ikke du ønsker at bryde din mobiltelefons karakteristiske design.

Smartphones og tablets er kompetente indenfor en lang række områder, men vi må også bare erkende, at når det kommer til beskyttelse, så er de fleste elektroniske produkter endnu meget skrøbelige.

verdens måske bedste panserglas

PanserGlas fra PanzerScreen

På PanzerScreen.dk har vi siden 2014 forhandlet skærmbeskyttelse vi er stolte af. Vi ønsker igennem vores produkter at facilitere dit og din mobils bedste. Vi følger intenst mobilmarkedet og holder os hele tiden up-to-date med alt hvad der rører sig.

Kun på den måde sikrer vi os forsat, at være i stand til at yde en professionel service inden for salg og rådgivning. Vores mission er at udbrede beskyttelsen for vores elskede elektronik, og at blive hele Danmarks foretrukne leverandør af skærmbeskyttelse.

Du får markedets bedste PanserGlas hos os. Alt sammen til konkurrencedygtige priser. Giv din smartphone lidt ekstra kærlighed, og oplev fornyet tryghed så vel som frihed. Invester i verdens bedste skærmbeskyttelse – PanserGlas fra PanzerScreen.dk.

Læs også: Telefonens udvikling