Xiaomi Mobilcovers

Smartphonen Xiaomi benytter vi både til forbindelser og underholdning, og skal derfor også holdes godt beskyttet. En telefons funktioner kan godt fungere optimalt uden et mobilcover, men når du har mobilen med over alt efterhånden, er det bestemt en god idé at investere i et mobilcover. På den måde er din Xiaomi telefon er beskyttet imod de ridser, slag og tab der kan forekomme undervejs.

Nem skærmbeskyttelse til dig med Xiaomi

Vi har nøje udvalgt vores produkter, og du kan derfor kun finde covers i den absolut bedste kvalitet, som ikke går på kompromis med telefonens design eller funktion.

 

Vælg Mobilcovers til din Xiaomi telefon

Xiaomi Pocophone F1 Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

Tilbage til oversigt med Xiaomi Mobilcovers

derfor skal du vælge kvalitetsglas

Xiaomi TPU Covers

Der er ultratynde, gennemsigtige og stilrene covers til din Xiaomi, der sørger for, at telefonen får den bedste beskyttelse, samtidig med at det flotte design bibeholdes. Med et Xiaomi TPU Cover skal du ikke længere være nervøs for ridser, slag og tab. Ydermere holder et Xiaomi TPU Cover din telefon beskyttet hvis uheldet er ude og du skulle spilde noget væske på din telefon.

Specialdesignet med præcise udskæringer

Disse covers er super nemme at sætte på din telefon, og designet til den specifikke model, med præcise udskæringer til knapper, porte, mikrofon, højtaler, og kameraet. Det er vigtigt at du beskytter din Xiaomi telefon med et mobilcover i høj kvalitet. Et Xiaomi TPU Cover er fremstillet i et unikt hårdt plastik materiale af høj kvalitet, der samtidig er meget fleksibelt. Overfladen på et Xiaomi TPU Cover Giver dig et skridsikkert og meget komfortabelt greb om din telefon, hvilket også er med til at reducere risikoen for at din Xiaomi telefon skulle glide ud af din hånd.

Letvægtsmateriale med fokus på stødabsorbering

Et telefoncover som dette er både kompakt, elegant, stilrent, og fremstillet i et letvægtsmateriale så du ikke bemærker nogen ekstra vægt tilføjet til din Xiaomi telefon. Dette telefoncover er med sine kulstoffibre fremstillet med ekstra fokus på at yde den ultimative stødabsorbering, hvilket betyder at din telefon får en øget sikkerhed, hvis du skulle være uheldig at tabe den.

Få den ultimative beskyttelse

For at sikre den bedste beskyttelse af din Xiaomi-mobil, kan det være en klar fordel at investere i et skærmbeskyttelse også. Hos PanserScreen forhandler vi verdens måske bedste skærmbeskyttelse til dine digitale enheder. Vores skærmbeskyttelse er op til 9 gange stærkere end almindeligt glas og er derfor et absolut must-have hvis du leder efter en ultimative beskyttelse af telefonen og dens skærm. Alle vores produkter er specialdesignet, så du kan finde et skærmbeskyttelse der passer præcist til din telefon. Du kan se hele vores udvalg af skærmbeskyttelse til Xiaomi lige her.