Xiaomi Mobiltilbehør

Xiaomi er en af de allerstørste elektronikudbydere i Kina, og er ved at skubbe grænserne for, hvad der er muligt at importerer indenfor teknologiens verden. Derfor kan du også finde Xiaomi tilbehør lige her på siden!Læs vores indlæg om hvorfor du skal købe Xiaomi!

XIAOMI Mobilcovers – Vi har et kæmpe udvalg her på siden!

xiaomi

Find dit Xiaomi Mobiltilbehør her

Headsets

-48%
1.249,00 DKK 649,00 DKK
-29%
698,00 DKK 499,00 DKK
-75%
199,00 DKK 49,00 DKK
-70%
399,00 DKK 119,00 DKK
-23%
649,00 DKK 499,00 DKK
-79%
698,00 DKK 149,00 DKK
-29%
699,00 DKK 499,00 DKK
-79%
698,00 DKK 149,00 DKK
-45%
2.199,00 DKK 1.199,00 DKK
Tilbage til oversigt med Xiaomi Mobiltilbehør

Xiaomi Kabler

99,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
149,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
79,00 DKK
Tilbage til oversigt med Xiaomi Mobiltilbehør

Hvem er Xiaomi?

Xiaomi designer, udvikler og sælger smartphones og Androidbaseret OS, samt andet elektronik. Xiaomi sælger blandt andet også fitness trackers, Tv, luftrensere og tablets. Xiaomi sælger primært via lynudsalg i Indien.

Xiaomis seneste lancering er Xiaomi Mi 8 med fingerprint funktion i skærmen. Denne telefon blev lanceret i september 2018. Telefonen har en 6,21 tommer touchskærm med en opløsning på 1080 x 2248 pixels. Tag et kig på vores vores Xiaomi Mi 8 skærmbeskyttelse og Xiaomi Mi 8 TPU Cover.

Xiaomi er klar til at indtage det europæiske marked

Xiaomi er en virksomhed der vokser dag for dag, selvom deres kendskab iblandt forbrugerne ikke er særlig høj udenfor asien. Xiaomi er kendt som Kinas Apple, og er derfor et kæmpe brand på det kinesiske marked for smartphones, og stigende på det europæiske marked.

Xiaomi er den fjerde største udbyder af smartphones vurderet på salg i 2018, lige bag Samsung, Apple, og Huawei. Xiaomi har planer om at komme ind på markedet for smartphones i USA i 2019.

Xіаоmі – Valget er dit

Konklusionen er, selvom en del efterhånden har hørt om Xiaomi, er mærket stadig ret ukendt blandt forbrugerne i vesten. Xiaomi har et ry for at producere elektroniske enheder der har en meget høj værdi, uden at gå på kompromis med noget. Hvis du har interesse i at investere i en Xiaomi telefon, har vi hos PanzerScreen både Xiaomi skærmbeskyttelse og Xiaomi Mobilcovers.

skærmbeskyttelse og tilbehør til Xiaomi

På denne side kan du findes vores store udvalg af skærmbeskyttelse og forskelligt tilbehør til Xiaomi. Vi tror på at du med det rette udstyr kan optimere din oplevelse med din telefon, og få meget mere glæde med den digitale enhed. Vores skærmbeskyttelse er skræddersyet til de forskellige modeller, så du er garanteret en perfect fit til din Xiaomi.

Vores præcisionfremstillede skærmbeskyttelse tilgodeser telefonens design og du får derfor ikke problemer med at bruge frontkameraet, højtalerne eller de eventuelle knapper der sidder på fronten. Vores skærmbeskyttelse sørger for at du let kan betjene din telefon og at telefonen bevarer sin touch-sensitivitet. skærmbeskyttelseset er fremstillet i hærdet glas, som er op til 9 gange stærkere end almindeligt glas. Det betyder at din telefon er utroligt godt beskyttet mod hverdagens slitage. skærmbeskyttelseset er med til at holde din skærm fri for skrammer, ridser og slag. Du har også mulighed for at beskytte din Xiaomi telefon med et fedt mobilcover.

Find det rette Xiaomi tilbehør her hos PanzerScreen

Du kan se hele udvalget af vores Xiaomi mobilcover på denne side. Hos PanzerScreen har du dog også mulighed for at finde en række andre produkter, du kan bruge sammen med din telefon. Vi har samlet et nøje udvalgt sortiment af forskelligt tilbehør til Xiaomi, som kan være med til at optimere din oplevelse af telefonens fantastiske egenskaber. På siden har du bl.a. mulighed for at finde forskellige powerbanks, som sørger for at der altid er strøm på din telefon.

Er du ofte på farten og langt væk fra en stikkontakt? Så er en powerbank et absolut must-have. Det ekstra batteri kan hurtigt og effektivt oplade din mobil på farten. Er du på udkig efter et par fede høretelefoner? Så er du også havnet på den rigtige side. Her kan du finde både headsets og højtalere, der er kompatible med din Xiaomi-telefon. Med gode højtalere eller høretelefoner kan du få den fulde lydoplevelse og nyde musikken på din løbetur eller mens du gør rent i hjemmet.

Du kan finde mange andre fantastiske produkter lige her på siden. Scroll igennem vores sortiment og lad dig inspirere af de mange produkter. Hos PanzerScreen går vi ikke på kompromis med kvaliteten.