iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv

Original price was: 349,00 Kr..Current price is: 261,75 Kr..

Formstøbt til iPhone X
Privacy protection af skærmen
0.3 mm Silicate Glass forside
0.7 mm Extreme Silicate Glass bagside
Øget styrke op mod 200% front + 800% bag
Magnetisk lukning med smart kliksystem
Kompatibel med Touch & Face ID
Kompatibel med Magsafe & trådløs opladning

iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv er del af vores Privacy Perfect Covers kollektion og et stilrent og moderne cover med privacy protection til gavn for dit privatliv.

Betalingsikoner

9 på lager

Hook Woocommerce_share

iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv – Den ultimative beskyttelse til din smartphone

Er du på udkig efter et stilfuldt og funktionelt cover til din iPhone X? Så er iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv det ideelle valg for dig. Dette innovative cover kombinerer elegant design med overlegen beskyttelse, hvilket gør det til et must-have for enhver iPhone-ejer. Med magneter, der holder coveret sikkert sammen, og en innovativ privatlivsbeskyttelse, kan du være sikker på, at din skærm forbliver skjult for uvedkommende.

De førsteklasses materialer gør en forskel

iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv er fremstillet af førsteklasses glasmateriale med en tykkelse på 0,7 mm bagtil og 0,3 mm på forsiden. Dette giver ikke blot en visuel appel, men tilbyder også en forebyggende effekt, der beskytter din telefon mod hverdagens slid og skader. Vælg dette cover for at sikre maksimal brug af berøring uden at gå på kompromis med beskyttelsen.

Smart design, der tiltrækker opmærksomhed

Med en smuk metalramme fremhæver iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv den naturlige skønhed af din enhed. Den polerede overflade har en flot finish, der gør det let og behageligt at holde om. Mekanismen til åbning og lukning er intuitiv, hvilket gør det nemt for dig at tage din telefon ud, når der er behov for rengøring. Det er en kombination af skønhed og funktionalitet, der garanterer, at din iPhone X fremstår stilfuld og velbeskyttet.

Privatsfære, når du har brug for det

Med den indbyggede Privacy Protection-funktion beskytter iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv din skærm ved at skjule indholdet fra nysgerrige, der sidder tættere på dig. Dette er ideelt til offentlig transport eller travle cafeer, hvor du ønsker at beskytte dit privatliv. Dette cover giver dig ikke blot tryghed, men giver også et moderne udtryk, der passer til enhver stil.

Flexibel beskyttelse til din iPhone

Det elegante design kombineret med robustheden i iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv sikrer, at din telefon er beskyttet mod almindelige hverdagsskader såsom ridser og stød. Dets high-end design minder os om, at skønhed også kan være funktionel. Overfladen er let at rengøre, hvilket yderligere forbedrer din oplevelse som bruger.

Specifikationer for iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv

– Materiale: Glas
– Bagstykkets tykkelse: 0,7 mm
– Forsidens tykkelse: 0,3 mm
– Magneter, der ikke påvirker signalstyrken
– Styret separat skærmbeskyttelse for nem rengøring

Hvorfor vælge iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv?

Dette cover er ikke blot en beskyttelse, men også et statement. Med dette cover kan du vise din stil og sikre, at din iPhone X ser godt ud, uanset hvor du tager den med dig. Det er en kombination af design og beskyttelse, som enhver smartphone-ejer fortjener.

Kombiner det med kvalitets tilbehør

Når du anskaffer dig iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv, kan du også overveje at kombinere det med funktionelt tilbehør som et nyt kabel, oplader til farten eller en smart mobilholder til bilen. Dette tilbehør kan hjælpe med at forbedre din oplevelse og værdien af din smartphone. Besøg vores udvalg af [mobilcovers](https://panzerscreen.dk/kategori/mobilcovers/) og [tilbehør](https://panzerscreen.dk/kategori/mobilcovers/) for at finde det perfekte produkt til din iPhone.

FAQ

Hvor god beskyttelse giver iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv?
– Den tilbyder optimal beskyttelse mod ridser og skrammer.

Tåler coveret faldskader?
– Coveret er lavet af glas og tåler ikke ekstreme fald, så vær opmærksom på dette.

Kan jeg bruge min telefon med coveret på?
– Ja, coveret er designet til at give sædvanlig brug og adgang til knapper og porte.

Vil magneterne påvirke min iPhone’s signal?
– Nej, magneterne er designet, så de ikke påvirker signalstyrken.

Hvordan rengør jeg coveret?
– Det kan nemt rengøres med en blød klud for at fjerne fingeraftryk og snavs.

Er det let at sætte coveret på telefonen?
– Ja, det er meget nemt at montere og afmontere.

Tag skridtet mod stil og beskyttelse

Overvej iPhone X Privacy Perfect Cover Sølv som din næste investering i både stil og sikkerhed. Dets unikke design og beskyttelse gør det til det perfekte valg for enhver bruger, der ønsker at fremhæve sin iPhone X med både elegance og funktionalitet. Gør din iPhone uforglemmelig med dette fantastiske cover!

Vægt 0,105 kg
Model

iPhone X

Type

Magnet Cover, Perfect Cover

Mærke

Apple, iPhone, NORTAGG

Farve

Sølv

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Test-side
Test-side
Test-side