Kurv

✓ Gratis fragt fra 319 Kr | ✓ 24 timers 365 levering

Bestil inden 15.30 & modtag pakken dagen efter!

Brug for hjælp?
Salgssupport: 09-15:30
71 74 76 10
mandag-fredag

Ellers kan du skrive til os

Brug for hjælp?

Få her hjælp til en bred række områder såsom at tjekke din ordrestatus og tracke dens færden, få svar på de gængse spørgsmål, få hjælp til returnering og reklamation og find guides til at løse problemer samt tips og tricks, så du får mest muligt ud af dit produkt.

Drejer din henvendelse sig om reklamation eller returnering, bedes du tage kontakt via dette link.  Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Bemærk, at der kan gå op til 5 hverdage før, du får svar i travle perioder. Reklamationstiden vil varierer fra 1 uge til 3 uger i særligt travle perioder samt afhængigt af sagen.

Husk også at se vores Guides, som har mange tekniske/praktiske løsninger.

returnering reklamation

Varelager i Aalborg

Produktstatus

Levering & bestilling

Betaling & finansiering

Returnering & reklamation

Mere hjælp – Salg

Gratis fragt over 319 kr.

Du får gratis fragt over 319 kr!

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers leveringstid på alle lagervarer!

Sikker nethandel

Hos os handler du sikkert!

Thanks!

Bæredygtighed i fokus

Vi går meget op i bæredygtighed, og forsøger at gøre hele vores værdikæde så bæredygtig og klimavenlig som mulig. Det kommer både dig, os og kloden til gode!

Her er nogle af de procedurer vi aktivt gør brug af hver dag!:

Høj standard & kvalitetsgodkendt

Når du køber tilbehør og elektronik hos os, så er du sikret at de er produceret bæredygtigt, i overensstemmelse med europæiske standarter og CSR.

Vi har høje kvalitetskrav til materialerne der anvendes i vores produkter, og at forholdene på fabrikkerne er gode – Både for miljøet, og for fabriksmedarbejderne – Såsom sikkerheden er i orden, ingen brug af børnearbejde, og forholdene er gode.

Du er blandt andet sikret følgende:

Ingen af vores produkter indeholder: bly, nikkel (over grænseværdien - REACH),

Overholder: REACH

Elektronik er: CE-godkendt

Indeholder ikke, eller under grænseværdier for: ftalater, ftalaterne DEHP (Bis(2-ethylhexyl)ftalat), DBP (Dibuthylftalat),BBP (Butylbenzylftalat) og/eller DIBP (Diisobutylftalat), DINP (Diisononylftalat), DIDP (Diisodecylftalat) og DNOP (di-n-octylftalat).

Herudover, så er vores produkter i det omfang det er muligt produceret helt eller delvist af genbrugsmaterialer. Du kan også læse mere om hvordan du med et bæredygtigt køb hjælper miljøet ved at investere i vores mobilbeskyttelse så din elektronik holder længere.

Vis alle resultater