Handelsbetingelser

Betaling

PanzerScreen skærmbeskyttelse modtager betaling med VISA, VISA Dankort, VISA Electron, Mastercard  og JCB.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, dog ikke hvis der betales med mobil betaling

PanzerScreen krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende fx. hackere ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Levering

Bestillinger som modtages på hverdage før kl. 16.00 bliver afsendt samme dag.
PanzerScreen kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos valgte fragtselskab. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender PanzerScreen naturligvis en ny leverance uden beregning.

Ikke afhentede pakker / Afviste pakker

Hvis en pakke ikke afhentes i pakkeshoppen indenfor perioden den er der, sendes den IKKE retur til PanzerScreen, og du skal derfor rettehenvendelse til DAO for videre information om genlevering eller andet.

Reklamationsret

PanzerScreen yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke knust glas, skader eller slitage.

Reklamation skal forgå inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen eller manglen.Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder PanzerScreen returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: [email protected]

Varereturnering foregår til vores adresse som du kan se her – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Ved montage af PanzerScreen er du selvfølgelig ikke garanteret at din skærm ikke kan blive beskadiget, eller ødelagt – Det forbedrer blot din skærms modstands-dygtighed. Herfor kan vi ikke gøres erstatningsansvarlige for eventuelle ødelagte, beskadiget eller andre skader på skærme eller mobiler.

Din reklamationsret frafalder ved ibrugtagelse af produktet, og vi erstatter ikke produkter som er ødelagt eller beskadiget grundet forkert håndtering. Derfor bør du altid følge monterings-vejledningen og håndtere det i rolige og renlig omgivelser for optimal udnyttelse. Er produktet fejlbehæftet skal du omgående kontakte os, og undlade montering af produktet for en evt. ombytning.

Ved køb af produkter der er forseglet / plomberet frafalder enhver fortrydelsesret ved at disse brydes, og derfor forbeholder vi os enhver ret til at afvise en returnering af sådanne varer eller hvis den originale emballage er beskadiget / ødelagt.

Er en ordre helt eller delvist betalt med et tilgodebevis/værdikupon udbetales beløbet ikke, men genudstedes kun mod et gebyr.

Ved returnering, refunderes portoen ikke, og ved ordre med fri fragt vil der blive modregnet 49 kr. i porto i det krediteret beløb.

Udsolgte varer og varer i restordre

Produkter der er udsolgt eller i restordre bestilles umiddelbart direkte fra vores leverandør/fabrik hjem til køber – Hertil kan der forventes ekstraordinær leveringstid og disse ordre kan ikke afbestilles når de først er bestilt.

Kampagner & returnering

Rabatkoder ved eventuelle kampagner som black friday, cyber monday, fødselsdag mf. kan ordre kun returneres hele, ellers vil rabatten ikke blive effektueret.

365 dages returret

Er gældende for alle produkter der ikke er elektronik, samt ydes der ikke 365 dages returret på rabat/udsalgs/tilbudsvarer. Ved brug af vores 365 dages returret udenfor de lovgivningsbestemte 14-dage udstedes værdien i en rabatkode tilsvarende beløbet for de returnerede var i henhold til vores generalle retur betingelser, og udbetales ikke.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid til det betalingskort ordren er foretaget med – Har du betalt din ordre med bank ovf. har vi derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand, og varen må ikke have været monteret. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrolighedspolitik

Panzerscreen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
Enhver tvist mellem PanzerScreen og kunden er underlagt dansk lov.

B2B Handel

Ved brug af B2B rabatkode aftale handles der på B2B vilkår som her er beskrevet.
Ved brug af B2B rabatkode aftale er det ikke muligt at fortryde, reklamere eller returnere køb uden anden foreliggende aftale om dette. Er en ordre bestilt med rest levering eller med varer udenfor sortiment kan handlen ikke fortrydes. Varer der ikke er på lager dvs. rest levering eller andet sortiment leveres typisk indenfor 7-14 dage.

PriceRunner Købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os. Købsgarantien gælder for privatpersoner med adresse i Danmark. Hvis en butik ikke påtager sig sit lovbestemte ansvar og løser problemet relateret til et køb inden for 60 dage, træder garantien i kraft. Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem – du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner koster intet og tager kun et par minutter! Få PriceRunner Købsgaranti i dag Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger. Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. Købsgarantien dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger. Besøg PriceRunner for at se de endelige vilkår samt en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien. Ja tak, send mig til PriceRunner for gratis registrering!

Forbehold

Vi tager forbehold for, at produktbillederne kun er vejledende, udsolgte varer, og forkert opslået priser.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Reklamations afdl. v/ TM Trading ApS. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.