iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød

Original price was: 299,00 Kr..Current price is: 129,00 Kr..

Formstøbt til iPhone 8 Plus
0.3mm Silicate Glass front
0.7mm Extreme Silicate Glass bagside
Øget styrke op mod 200% front + 800% bag
Magnetisk lukning med kliksystem
Kompatibel med Touch & Face ID

Betalingsikoner

10 på lager

Hook Woocommerce_share

iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød – Stilrent Beskyttelse

iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød er ikke bare en almindelig cover; det er en skræddersyet beskyttelse designet til at fremhæve det elegante ved din smartphone. Med slankt og stilrent design, byder dette cover på glasklart beskyttelsesglas både foran og bagved, hvilket sikrer, at din enhed ser fantastisk ud, mens den bevarer den nødvendige beskyttelse. Det bageste glas er 0,7 mm tykt, mens det forreste glas kun er 0,3 mm – perfekt til at fastholde touch-funktionaliteten på din iPhone 8 Plus. Den metalliske ramme giver et luksuriøst og elegant finish, der komplimenterer enhver stil.

Fuld Beskyttelse 360 Grader Rundt

Med iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød får du en helikopterbeskyttelse, der dækker telefonen 360 grader rundt. Dette design forhindrer irriterende ridser og skrammer, der ofte opstår i dagligdagen. Uanset om du er til dagligdags brug eller udfordrende aktiviteter, så kan du have ro i sindet med dette cover. Det stærke magnetsystem og kliksystem gør det let at montere og fjerne coveret uden besvær. De speciallavede magneter er placeret, så de ikke påvirker din enheds signalstyrke, засть polerne vender væk fra smartphonen.

Det Perfekte Match til Din iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød er designet med det formål at passe perfekt til din enhed. Det skræddersyede design omslutter telefonen tæt, så du vil bemærke en uimodståelig pasform. Uanset om du tager billeder eller spiller spil, vil coveret ikke hindre tykkelsen, da det er lavet med ultratynde materialer, der er bygget til at beskytte, uden at gå på kompromis med brugervenligheden. Dine knapper og porte forbliver tilgængelige og lette at anvende, hvilket gør det nemt at have coveret på alle tidspunkter.

Materialer af Høj Kvalitet

Denne iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød er fremstillet af højkvalitetsglas, der giver en undervurderet elegance. Selvom dette cover er robust, er det ikke designet til at modstå ekstreme faldskader og slag på hårde overflader. Alternativt tilbyder vi et TPU-cover, som er vi kan anbefale til håndværkere og dem, der har brug for yderligere beskyttelse. Du får en perfekt balance mellem stil og funktionalitet med dette cover, der er designet til at være både praktisk og æstetisk tiltalende.

Unikt Design og Funktionalitet

iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød skiller sig ud med sit unikke design. Det er ikke blot et cover, men også et modeudtryk. Den veludformede overflade og den metalliske ramme inviterer til vedholdende opmærksomhed og kommentaren fra dem omkring dig. Det sofistikerede æstetiske aspekt synkroniserer perfekt med din iPhones funktionalitet, hvilket skaber en moderne og elegant kombination.

Fordele ved iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød

  • Høj kvalitet og holdbarhed.
  • Optimal beskyttelse mod ridser og stød.
  • Elegante design, der komplementerer din enhed.

Ofte Stillede Spørgsmål om iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød

1. Er iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød modstandsdygtig over for ridser?

Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader.

2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på?

Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner.

3. Er det svært at påføre og fjerne coveret?

Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

4. Hvilket materiale er coveret lavet af?

Coveret er lavet af højkvalitetsglas med en metallisk ramme.

5. Hvad er tykkelsen på glasset?

Glasset på bagsiden er 0,7 mm, mens glasset på forsiden er 0,3 mm tykt.

6. Hvad skal jeg overveje, hvis jeg er håndværker?

Er du håndværker, anbefales det at vælge et TPU-cover i kombination med skærmbeskyttelse for den stærkeste effekt.

Din Ideelle Beskyttelse til hverdagsbrug

Giv din iPhone 8 Plus den beskyttelse, den fortjener, med iPhone 8 Plus Perfect Cover Rød. Med en kombination af stil, kvalitet og funktionalitet tilbyder dette cover en uovertruffen beskyttelse mod hverdagens slid og stød. Glem bekymringerne om ridser og skader, og fokuser i stedet på at nyde din smartphone fuldt ud. Investér i dit udstyr i dag og opdag, hvordan elegance og bevarelse går hånd i hånd. For mere information, besøg vores mobilcover kategori!

Type

Magnet Cover, Perfect Cover

Model

iPhone 8 Plus

Mærke

Apple, iPhone, NORTAGG

Farve

Rød

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Test-side
Test-side
Test-side