iPhone 11 Pro Max 360 beskyttelsescover Sort/Rød

Original price was: 239,00 Kr..Current price is: 179,25 Kr..

Formstøbt til iPhone 11 pro max
Letvægtscover i PET (ekstra hårdt plastik)
Nem på- og afmontering
Perfekt til Håndværkeren
Farve: Sort/Rød
Kompatibel med Magsafe & trådløs opladning

Betalingsikoner

24 på lager

Hook Woocommerce_share

iPhone 11 Pro Max 360 Beskyttelsescover Sort/Rød

Udforsk det stilrene og funktionelle iPhone 11 Pro Max 360 beskyttelsescover Sort/Rød, der er skræddersyet til at passe perfekt på din enhed. Dette cover er mere end blot beskyttelse; det er en æstetisk løsning, der kombinerer stor robusthed med et elegant design. Dens unikke 360-graders beskyttelse sikrer, at din iPhone 11 Pro Max forbliver beskyttet mod ridser, stød og hverdagslige skader. Med et fokus på både kvalitet og pasform er dette cover en del af vores populære Perfect Fit-serie.

Optimal Beskyttelse for Din iPhone 11 Pro Max

Med iPhone 11 Pro Max 360 beskyttelsescover Sort/Rød får du en totalbeskyttelse, der dækker din telefon fra alle vinkler. Både forsiden, bagsiden og kanterne er omhyggeligt designet for at sikre, at ingen del af din telefon er blotlagt for potentielle skader. Uanset om det er ridser fra nøgler i lommen eller stød fra fald, vil dette cover give dig ro i sindet.

Slidstærke Materialer for Langvarig Holdbarhed

Denne model er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som giver dine enhed en fremragende beskyttelse. Det lette, men holdbare design sikrer, at du ikke bemærker, at du endda har et cover på. Samtidig opretholder det minimalisme og elegance, så din iPhone 11 Pro Max fortsat kan skinne igennem.

Stilfuldt Design med Farvemix

Det unikke og moderne design med sort og rød farve giver iPhone 11 Pro Max 360 beskyttelsescover Sort/Rød et stilrent udtryk, der gør din telefon til et modeudtryk. Det farverige mix gør det muligt at udtrykke din personlige stil, samtidig med at det giver absolut beskyttelse. Din telefon fortjener at se godt ud, mens den er beskyttet!

Let Adgang til Alle Funktionen

En af de praktiske fordele ved dette cover er, at det giver nem adgang til alle knapper og porte. Uanset om du skal oplade din telefon, hente noget fra headsettet eller justere lydstyrken, kan du gøre det ubesværet uden at tage coveret af. Det sørger for, at du kan bruge din telefon uden problemer.

Kompatibilitet med Funktionelt Tilbehør

Hvorfor ikke kombinere dit iPhone 11 Pro Max 360 beskyttelsescover Sort/Rød med noget funktionelt tilbehør såsom nye kabler eller en ekstra oplader? Vi har et stort udvalg af tilbehør, som vil gøre din oplevelse endnu bedre. Se vores seneste udvalg af mobilcovers, opladere og meget mere!

Fordele ved iPhone 11 Pro Max 360 Beskyttelsescover Sort/Rød

  • Høj kvalitet og holdbarhed
  • Optimal beskyttelse mod ridser og stød
  • Elegante design, der komplementerer din enhed

Ofte Stillede Spørgsmål

1. Er iPhone 11 Pro Max 360 beskyttelsescover Sort/Rød modstandsdygtig over for ridser? – Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader.

2. Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? – Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner.

3. Er det svært at påføre og fjerne coveret? – Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.

4. Vil dette cover gøre min iPhone 11 Pro Max tung? – Nej, coveret vejer næsten ingenting og er super tyndt, hvilket sikrer let transport.

5. Kan jeg bruge trådløs opladning med dette cover? – Ja, coveret er designet så du kan anvende trådløs opladning uden problemer.

6. Sørger dette cover for bedre greb? – Ja, det nemme greb sikrer, at din telefon ikke glider ud af hånden.

Giv Din iPhone Den Beskyttelse, Den Fortjener!

Med iPhone 11 Pro Max 360 beskyttelsescover Sort/Rød får du en kombination af stil, styrke og funktionalitet. Dette cover er det perfekte valg for enhver, der ønsker at beskytte deres smartphone uden at gå på kompromis med designet. Bestil dit nu og oplev det forskel, som den rette beskyttelse kan gøre for din telefon. Dyrk det moderne udtryk og samtidig beskyt dine investeringer — du vil ikke fortryde det!

Vægt 0,05 kg
iPhone

iPhone 11 pro max

Cover kompatibilitet

Color

Sort, Rød

Mærke

Apple, iPhone, NORTAGG

Model

iPhone 11 Pro Max

Farve

Rød, Sort, Sort/Rød

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Test-side
Test-side
Test-side