iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå

Original price was: 349,00 Kr..Current price is: 261,75 Kr..

Formstøbt til iPhone 12
Privacy protection af skærmen
0.3 mm Silicate Glass forside
0.7 mm Extreme Silicate Glass bagside
Øget styrke op mod 200% front + 800% bag
Magnetisk lukning med smart kliksystem
Kompatibel med Touch & Face ID
Kompatibel med Magsafe & trådløs opladning

iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå er del af vores Privacy Perfect Covers kollektion og et stilrent og moderne cover med privacy protection til gavn for dit privatliv.

Betalingsikoner

2 på lager

Hook Woocommerce_share

iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå – Stilren Beskyttelse

Oplev en ny standard for beskyttelse med vores iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå. Dette cover er ikke blot et praktisk tilbehør, men et stilfuldt udtryk for din personlighed. Den mørke blå farve tilføjer en elegant touch til din iPhone 12, mens det specialdesignede cover beskytter din enhed mod hverdagens ridser og skrammer. Perfekt til den travle hverdag, hvor stil og funktionalitet går hånd i hånd.

Enestående Design og Funktionalitet

Vores iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå er designet med fokus på et stilrent udseende og optimal funktionalitet. Coveret er lavet af kvalitetsglas, hvilket giver et unikt udseende, men vær opmærksom på, at det ikke tåler ekstreme faldskader. Derfor anbefales det at kombinere det med skærmbeskyttelse for maksimal sikkerhed. Utilfredse håndværkere bør se på mere robuste TPU covers som det bedste valg.

Robust Beskyttelse Mod Ridser og Slag

iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå beskytter effektivt din enhed mod dagligdagens slid. Selv efter lang tids brug vil dit cover fortsætte med at præsentere sig selv flot og beskytte mod uundgåelige ridser og skader. Uanset om du er på arbejdspladsen eller på farten, kan du føle dig tryg ved, at din iPhone 12 er beskyttet.

Kombiner Med Funktionelt Tilbehør

Gør din oplevelse endnu bedre ved at overveje at kombinere dette cover med tilbehør som kabler, opladere eller en mobilholder til bilen. Den mørke blå farve passer perfekt til mange af vores produkter, hvilket gør det til en ideel sammensætning for den stilbevidste bruger.

Fordele Ved iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå

  • Høj kvalitet og holdbarhed.
  • Optimal beskyttelse mod ridser og stød.
  • Elegant design, der komplementerer din enhed.

FAQ Om iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå

  • Er iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå modstandsdygtig over for ridser? – Ja, dets højkvalitetsmaterialer beskytter mod ridser og skader.
  • Kan jeg nemt tilgå alle knapper og porte med dette cover på? – Ja, designet sikrer let adgang til alle funktioner.
  • Er det svært at påføre og fjerne coveret? – Nej, det er designet til nem påføring og fjernelse uden at beskadige enheden.
  • Hvilket materiale er coveret lavet af? – Coveret er lavet af glas, hvilket giver et stilrent look.
  • Kan dette cover bruges med skærmbeskyttelse? – Ja, det kan kombineres med skærmbeskyttelse for bedre beskyttelse.
  • Er iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå et godt valg til håndværkere? – Det anbefales at bruge et TPU cover til håndværkere for ekstra beskyttelse.

Dit Ideelle Valg Til Daglig Brug

Med iPhone 12 Privacy Perfect Cover Mørk Blå investerer du ikke kun i en beskyttelse, men i et accessories der vil holde din telefon skarp og moderne. Uanset om du arbejder, rejser eller blot bruger din telefon i hverdagen, vil dette cover beskytte din enhed effektivt og med stil. Opdag kraften i perfekt tilpassede covers og tilbehør, og lad ikke ridser og skader komme i vejen for din livsstil. Tag et kig på vores sortiment af mobilcovers og find den perfekte løsning til din smartphone i dag!

Vægt 0,078 kg
iPhone

iPhone 12

Color

Blå

Type

Magnet Cover, Perfect Cover

Mærke

iPhone, NORTAGG

Farve

Blå

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Test-side
Test-side
Test-side