AirPods Guide – Mine AirPods forbinder ikke – Hvad gør jeg? + Tips & Tricks

Sådan får du styr på forbindelsen med dine trådløse headset

Der kan være tusind ting, som på hver sin vis påvirker forbindelsen mellem dine AirPods og din afspilningsenhed. Du får her hjælp til at løse dette med denne AirPods guide. Hvis du oplever problemer med at forbinde dine trådløse enheder – AirPods/Earbuds/X/Y Pods etc. er der nogle forskellige måde at komme dette til livs på, alt efter din enhedstype.

Hvis dine AirPods har problemer med at forbinde til din afspilningsenhed, læg dem tilbage i opladningsetuiet og vent i ca. 10 sek. Og prøv at forbinde dem igen. Hvis kun denne ene AirPods enhed forbinder, og den anden ikke gør, kan du prøve følgende:

Forbind trådløst i etuiet

For at forbinde dine AirPods trådløst i etuiet, er det vigtigt, at du holder knappen på bagsiden af etuiet inde, åbner lågen på etuiet og holder det hen til telefonen, indtil de forbinder.

AirPods fix- Forbindelse af begge enheder

Placer blot enhederne tæt op ad hinanden, og her er det vigtigt, at enhederne peger i samme retning med hovederne; nøjagtigt som vist på billedet. Hold nu enhederne helt tæt op af hinanden. Du burde nu kunne både se og høre, at begge enheder er forbundet og derfor fuldt funktionelle og klar til brug.

Airpods Guide – Mine Airpods Forbinder Ikke – Hvad Gør Jeg? + Tips & Tricks
Airpods Guide – Mine Airpods Forbinder Ikke – Hvad Gør Jeg? + Tips & Tricks

AirPods Fix – Tjek strømniveau

Hvis dene ene AirPod ikke reagerer, er det i nogle tilfælde blot fordi, at der ikke er strøm nok på enheden, som så enten ikke reagerer, eller blot starter op og lukker ned igen. Tjek derfor strømniveauet på enheden i din telefons indstillinger og sørg for, at de er ladet tilstrækkeligt op.

AirPods Guide- lav batterilevetid [Apple AirPods]

Sørg for at Automatic Ear Detection is aktiveret, således dine AirPods går i batterisparetilstand, som de bør være i, når du ikke bruger dem.

AirPods fix- forbindelsen på ældre Mac Computere og PC’er

Dette gælder mere ældre afspilningsenheder, men det kan være, at du står i den situation, at du har at gøre med en ældre PC eller lign. Er der problemer med forbindelsen, kan du gøre følgende:

 1. Gør ligesom i forrige afsnit. Placer AirPodsne i laderetuiet i 10 sek. Og prøv at forbinde igen.
 2. Afbryd Bluetooth forbindelsen helt på både AirPods og Afspilningsenhed og prøv igen. Du kan evt. bryde forbindelsen til AirPodsne i Bluetooth indstillinger på din PC eller MacBook, hvis dette er et problem.

AirPods fix – opkaldsforbindelsen

Hvis du har problemer med forbindelsen under opkald, kan du forsøge nogle forskellige trin:

 1. Du kan tag dit opkald med kun den ene AirPods enhed i øret i stedet for begge to. Dette skulle være den mest effektive løsning på problemet for mange.
 2. [For iPhones] Åben indstillinger og gå til Bluetooth indstillinger. Ved siden af AirPods enheden på listen, bør du se et infoikon – et ”i”. Tryk på dette og vælg mikrofon og sæt denne til enten venstre eller højre, så du ikke kører forbindelsen igennem begge enheder.
Airpods Guide – Mine Airpods Forbinder Ikke – Hvad Gør Jeg? + Tips & Tricks
Airpods Guide – Mine Airpods Forbinder Ikke – Hvad Gør Jeg? + Tips & Tricks

AirPods Guide – lyd og støj

Der kan være utallige faktorer, der påvirker lyd og giver støj på linjen, når du tager dine opkald eller lytter til musik. Dog kan man lave en generel forebyggelse og slukke for dit Wi-Fi, da dette kan skabe interferens med dine AirPods under brug. Især ved opkald, anbefales det at afbryde din Wi-Fi forbindelse, hvis du har mulighed for det for at undgå opkaldsproblemer.

AirPods Guide – Mine AirPods dræner hurtigt batteriet!

Ved trådløse headsets, er det vigtigt at huske på flere faktorer, som påvirker batterilevetiden. Synes du, at dine AirPods dræner strømmen hurtigt, bør du overveje følgende.

 1. Miljøet: Batteriet drænes langt hurtigere ved udendørs brug end indendørs. Dette skyldes Lithium batteriet, som er standard i AirPods, hvorfor strømmen drænes væsentligt hurtigere ved f.eks. udendørs lytning ved løb etc. end ved indendørs lytning. Den bedste temperatur for batteriet er stuetemperatur.
 2. Lydstyrke: Der er forskel på, om du lytter med høj lydstyrke eller lav lydstyrke. Har du derfor fuld skrald på lydstyrken med musik, vil det dræne hurtigere end med lav lydstyrke.
 3. Typen af musik: Lytter du til musik med mange variationer og kompleksitet, kan dette faktisk også dræne dit batteri hurtigere end ved f.eks. stille og rolig podcast lytning, hvor softwaren ikke skal arbejde særligt hårdt med lydnuancer.

AirPods Guide – justering af lydstyrke

Ved Android enheder er det muligt, at lydstyrken er markant lavere under brugen af dine AirPods sammenlignet med iPhones. Dette skyldes forskellen i kompatibiliteten, hvilket i nogle tilfælde giver lavere lyd ved Androids. Her er der tale om Androids, som skal forbinde til Apple AirPods.

Der bør derfor ikke være problemer heri med XY Pods, Earbuds etc. Problemet skyldes, at lydindstillingerne i henholdsvis din afspilningsenhed og AirPodsne ikke synkroniserer automatisk. Dette løser du således:

For en standard Android enhed trykker du på lydknappen, så lydstyrken kommer frem på skærmen. Tryk på pilen nedad ved siden af lydstyrken, så du får alle tilgængelige lydstyrker frem. Juster Bluetooth lydstyrken op.

Airpods Guide – Mine Airpods Forbinder Ikke – Hvad Gør Jeg? + Tips & Tricks
Airpods Guide – Mine Airpods Forbinder Ikke – Hvad Gør Jeg? + Tips & Tricks

For Samsung enheder

Gå til indstillinger, forbindelser, så Bluetooth. Tryk på de tre prikker i højre hjørne og udvid indstillingerne. Aktiver Media Volume Sync. Nu bør den synkronisere automatisk, og du kan frit bruge knappen til lydstyrke som normalt.

Sådan nulstiller du dine AirPods [SmartPods AirPods]

Du kan fixe en del fejl ved at nulstille dine AirPods.

 1. Læg dine AirPods tilbage i lader etuiet.
 2. Hold knappen bag på etuiet i bund i 15 sekunder, indtil det orange LED lys blinker.
 3. Placer etuiet ved siden af din telefon og åben låget, så dine AirPods forbinder igen. Bruger du iPhone sker dette automatisk, Android og andet skal parres igen manuelt.
Airpods Guide – Mine Airpods Forbinder Ikke – Hvad Gør Jeg? + Tips & Tricks
Airpods Guide – Mine Airpods Forbinder Ikke – Hvad Gør Jeg? + Tips & Tricks

Sådan virker dine SmartPods touch funktioner

Korrekt parring med dit trådløse headset

 1. Tænd for etuiet (tryk på knappen så lampen i etuiet lyser)
 2. Åbn toppen af etuiet og tag høretelefonerne ud. Herefter vil de automatisk blive parret med enheden hvis den har været parret før.
 3. For at parre første gang eller med andre enheder: Gå ind i enhedens bluetooth og søg efter tilgængelige enheder. Åbn låget på enheden og find headsettet i enhedens bluetooth søgning. Finder den ikke headsettet, tryk på etuiets knap så lampen heri slukkes, og tryk igen så lampen tændes. Søg herefter igen på den enhed du ønsker at parre med.
 4. Når høretelefonerne sættes i etuiet, går de automatisk i opladningstilstand.
 5. Høretelefonerne kan tilsluttes enkeltvis eller som én samlet enhed.
 6. Efter 5 minutters inaktivitet hvor headsettet ikke er tilsluttet en Bluetooth enhed, vil de automatisk slukkes. Headsettets touch funktioner Tryk 1 gang på en af høretelefonerne for at tage imod et opkald. Tryk 2 gange på den venstre for at skrue op for lydniveauet. Tryk 2 gange på den højre for at skrue ned for lydniveauet. Tryk 3 gange på den venstre for at skifte sang eller andet der afspilles. Tryk 3 gange på den højre for at skifte til forrige sang eller andet der afspilles.

Har du brug for visuel hjælp, kan du se en komplet guide til at få fuld forbindelse her

6 Fixes Left AirPod not Working or Charging 🔋🔋 [ HOW TO FIX in 2023 !! Complete Guide Like A Pro]

Du kan finde dine Headsets her. Se også en video guide til TWS headset her!

Se også brugsanvisning til SmartPods AirPods her

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

Airpods Cover Hvid

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!