Gratis Fragt fra 299 kr. ellers 19 kr.

Bestil inden 15.30 i hverdagen & modtag pakken dagen efter!

Airpods hvilke skal jeg vælge?

Hjælp mig – Airpods hvilke skal jeg vælge?

Kan du heller ikke bestemme dig for hvilke Airpods du skal vælge, så frygt ej, vi hjælper dig på vej, så du kan få den rigtige løsning til dit behov. Airpods markedet bliver større og større og der kommer flere og flere muligheder, derfor er det vigtigt man undersøger sit behov inden man køber.

Udvalget er stort

Der er masser af muligheder, når det kommer til høretelefoner. Der er efterhånden kommet mange forskellige modeller på markedet, og hvis det er de trådløse salgs du er ude efter, skal du være på vagt, der er nemlig stor forskel på de enkelte modeller. Derfor er det vigtigt et bevarer et overblik når du skal vælge imellem det er store udvalg. En vigtig ting at have med i bagtankerne er, hvad skal du bruge dine høretelefoner til, musik, arbejde eller noget helt tredje?

Blackpods, Redpods & Greenpods

Vi start ud i den lidt lave ende hvis man kan sige det. Det er de lidt billigere modeller til dem som gerne bare vil have noget som virker, men i går så hårdt op i kvaliteten. De her forskellige Pods gør deres arbejder og man får, hvad man betaler for, derfor er vi nød til at give dem en score der hedder 2,5/5 Stjerner. Se alle vores headsets.

[ux_image id=”67586″]

Lydkvalitet er der forskel?

Hvis det til gengæld er mere til noget ordentlig lyd som du kan fortsætte med at bruge i flere timer. Der er nemlig stor forskel på de forskellige modeller på markedet. Vil du have en god lydkvalitet uden at gå på kompromis med designet? Så er SmartPods det helt rigtige til dig. Du får en lydkvalitet som er i den høje ende, samtidig med at du har en meget længere batterilevetid, end de andre billige modeller. Det lækre design du kender, er bevaret så du for det bedste fra begge verdener og så til en overkommelig pris. Derfor runder vi også af med at sige, hvis man vil have mest muligt for pengene, så er SmartPods en mere fuldkommenløsning. SmartPods har alle de gode kvaliteter som man får brug for, samtidig er det den billigst model på markedet i den kvalitets kategori. Der er altså rigtig meget kvalitet at hente hjem for pengene, derfor får SmartPods som den eneste 5/5 Stjerner. Tjek vores SmartPods og SmartPods Pro

Fragt fra 19 kr.

Eller Gratis for ordre over 299 kr.

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers leveringstid på alle lagervarer!

E-mærket webshop

Hos os handler du sikkert!