AirPods headset

AirPods – Høretelefoner er generelt en utrolig smart opfindelse. Det er altid rart at kunne lytte til sin yndlingsmusik – og især uden at det generer andre. Kigger man rundt i bybilledet, er der utroligt mange, der bruger deres høretelefoner på løbeturen, på cyklen, i bilen eller i den offentlige transport.

Velegnet i alle situationer

Høretelefoner er dog også populære på arbejdspladsen og på studiet, når man har brug for at koncentrere sig. Generelt er høretelefoner bare den perfekte måde at lukke sig selv inde med sin egen musik, slukke for omverdenen og enten få en pause eller ro til at koncentrere sig om den opgave, der er foran en.

hoco airpods fra panzerscreen
-45%
2.199,00 DKK 1.199,00 DKK
-79%
698,00 DKK 149,00 DKK
-79%
698,00 DKK 149,00 DKK
-48%
1.249,00 DKK 649,00 DKK
-29%
698,00 DKK 499,00 DKK
-29%
699,00 DKK 499,00 DKK
-23%
649,00 DKK 499,00 DKK
-75%
199,00 DKK 49,00 DKK
-70%
399,00 DKK 119,00 DKK

Hvad er det særlige ved AirPods?

AirPods er en helt ny generation af høretelefoner fra Apple. Apple har i mange år gået forrest, hvad angår teknologi inden for især smartphones og andre gadgets. Det er ikke uden årsag, at det var Apple, der tilbage i 2007 lancerede den allerførste smartphone i verden. Og igen har de revolutioneret den teknologiske verden med helt ny og velfungerende teknologi. AirPods er de første trådløse in-ear høretelefoner, der fungerer via Bluetooth. Med et enkelt tryk på en knap er de koblet sammen med alle dine andre Apple-enheder, fx din iPhone, iPad eller Mac. Det gør det hurtigere og nemmere end aldrig nogensinde at få en pause fra omverdenen og lytte til de nyeste hits eller dine gamle favoritter.

headsets bluetooth headset trådløs høretelefoner

Hurtig opladning på farten

AirPods er som sagt defineret af deres mangel på ledninger. Men hvis høretelefonerne ikke får strøm fra telefonen, hvordan kan de så spille? Svaret er, at de bliver opladt på forhånd. Det kan måske virke som et irriterende problem, at man nu ikke kun skal oplade sine enheder, men også sine høretelefoner. Men det behøver det ikke være.

Takket være Apples utrolige teknologi får du med en fuld opladning hele 5 timers afspilning – eller 3 timers tale – hvilket er branchens længste afspilningstid. 5 timer virker måske ikke som det helt store, hvis man fx er på en længere bil- eller flyvetur. Men AirPods’ne kommer med et unikt opladningsetui, som er nemt og bekvemt at have med i lommen.

Det giver mulighed for at oplade dine AirPods flere gange på farten, hvilket sikrer dig op til 24 timers afspilningstid, uden at du behøver en stikkontakt. Går dine AirPods tør for strøm, lader de op på bare 15 minutter, så de igen har 3 timers afspilningstid. Du får altså utroligt meget brugervenlighed og funktionalitet for pengene, når du investerer i de nye AirPods fra Apple. Hvis du sidder med dine høretelefoner, og er i tvivl om, hvor meget strøm der er tilbage, skal du bare holde dine AirPods hen til din iPhone. Du kan dog også bare spørge Siri, hvor meget strøm, der er tilbage på dine AirPods.

Smart teknologi der giver frihed

Det trådløse og utroligt smarte design gør, at du for evigt er fri for at rode med ledninger, vikle dem ud og føle dig begrænset af dem, fx når du træner. Det trådløse design er dog ikke det eneste, der kendetegner AirPods som nogle af de bedste høretelefoner på markedet lige nu. De er utroligt intelligente og avancerede, hvilket er med til at gøre brugeroplevelsen endnu lækrere og mere bekvem. Eksempelvis kan høretelefonerne selv mærke, om de er i dine ører eller ej. Når du tager en eller begge af høretelefonerne ud, vil de automatisk stoppe med at spille. AirPods er også kompatible med Siri.

baseus s headset sort

Lille højtaler med stor lyd

Apples AirPods ser måske ikke ud af meget – men du skal ikke lade dig narre. Du får nemlig utroligt meget lydkvalitet for pengene, selvom AirPods umiddelbart virker for små til at gøre en stor forskel. Igen overrasker Apple med, hvor meget teknologi de kan pakke på ganske lidt plads. AirPods har utroligt stærk og klar lyd, som lader musikken komme til sin ret. De begynder at spille, så snart du tager dem i ørerne.

Du kan også vælge, om du vil bruge begge AirPods på en gang, eller om du kun vil have lyd i det ene øre. Lytter du til musik, kan du nemt spole frem og tilbage med et klik på en lille, usynlig knap. AirPods kan dog også bruges til at foretage opkald. De registrerer selv, når du snakker, og samarbejder med de stråledannende mikrofoner om at filtrere baggrundsstøjen fra. Det giver endnu bedre og klarere lyd, både for dig selv og for modtagerne i den anden ende. Derfor er disse AirPods nogle høretelefoner lidt ud over det sædvanlige, der både egner sig perfekt til dig, der elsker at lytte og dig, der elsker at tale.

Originale Apple AirPods

PanzerScreen leverer originale AirPods til dig til nogle af de billigste priser, du finder online herhjemme. Vi har generelt meget med Apple produkter at gøre, og vi har derfor et stort udvalg at vælge imellem. Apple AirPods figurerer herinde grundet den enorme popularitet men også, fordi AirPods’ne præsterer på et højt niveau. Vi modtager dem direkte fra leverandøren og tilbyder dem i original kvalitet til lave priser, så du kan få glæde af dem hurtigst muligt.

Brug dem overalt

AirPods er på ganske kort tid blevet utroligt populære – og det er ikke uden grund. De er nemlig utroligt alsidige og passer til stort set alle, der normalt bruger høretelefoner. De er oplagte at have med på farten og under træningen, da man slipper for irriterende ledninger, der kommer i vejen.

Dertil kommer også muligheden for at tale i høretelefonerne. De er derfor også et rigtigt godt valg til dig, der gerne vil have ro til at koncentrere dig, men samtidig vil kunne foretage opkald, fx i skolen eller på arbejdspladsen. Apple AirPods koster lidt mere end de gennemsnitlige høretelefoner. Til gengæld er de også niveauer over, hvad vi normalt finder i et par høretelefoner – også fra Apple selv. De holder længe, og skulle de blive væk, kan du nemt lokalisere dem ved hjælp af Find My iPhone.

Originale Hoco AirPods

Hoco er et af de oversete mærker herhjemme, men det er så småt ved at vinde frem. De danske forbrugere er begyndt at få øjnene op for, hvor funktionelt og kompetent Hoco-produkter er. Hoco AirPods ligner da også meget Apples berømte Apple AirPods i etuiets design. Selve AirPods’ne er dog tydeligere at se forskelle i. Hoco AirPods er et fremragende alternativ, hvis du ikke er til Apple produkter eller blot vil spare penge og have et par rigtigt gode AirPods headsets. Vi er blandt de billigste online herhjemme med vores Hoco AirPods. Du får original Hoco-kvalitet, som minder rigtigt meget om Apple men i et lidt billigere format.

Originale Awei Earbuds

Endnu et relativt ukent mærke er det kinesiske Awei, der siden 2003 har leveret elektronik, som på det seneste har fanget flere øjne herhjemme. Vores Earbuds Bluetooth Headset er endnu et alternativ til de populære Apple AirPods. Du ved, hvad du har med dette solide headset, som giver dig op til en timers lytning på 15 minutters ladetid. Du får her et solidt headset, som du kan tage med dig overalt og nyde din musik efter behov.

Vælg det rette headset

Du skal vælge det headset, du allerhelst vil have, men pengepungen kan naturligvis godt være en hindring, hvis du står og skal bruge dem nu og her. vi hjælper dig med din beslutning om, hvilke headsets, der er bedst egnet for dig.

Derfor skal du vælge Apple AirPods

Du skal vælge Apple AirPods, hvis du i forvejen er fan a Apple produkter. I så fald, vil alt andet være utilstrækkeligt for dig. De er til dig, der kender Apples brand og ved, hvilken værdi der er inkarneret deri. Kort sagt, giver Apple AirPods et verdenskendt brand med god support og hjælp at hente samt kvalitet med stor alsidighed. Dette koster dog også, men her får du så, hvad du betaler for. Der er dog også en række tekniske fordele ved Apple AirPods, som er væsentligt overlegent i forhold til de billigere typer headsets og AirPods.

Dette inkluderer bedre og hurtigere Bluetooth forbindelse og mikrofon kvalitet. Du får også en del mere lyttetid, da blot 15 minutters ladetid giver 3 timers lytning eller taletid. Dette er ca. 3 gange så meget som nogle af de billigere konkurrenter. Det kan derfor godt betale sig for dig, der har brug for langvarig brug af dit headset, hvor du ikke har tid eller mulighed for at undvære dem i selv 15 minutter for at lade dem op. Så rent praktisk er Apples varianter bedre.

AirPods 2016 eller AirPods 2019?

De to modeller er faktisk meget ens og i øjeblikket er 2016 varianten mindst ligeså populær som 2019 her hos PanzerScreen. En faktor er, at der ikke er de helt store forskelle i de to headsets. Du får de samme features fra dem begge, men Apple AirPods fra 2019 giver dig dem i en lidt bedre udgave. Dette inkluderer således lidt bedre lyd, lidt bedre Bluetooth forbindelse, lidt bedre mikrofon, lidt hurtigere opladning og lidt mere taletid på en opladning. Dette er små forbedringer, men de kan alligevel være markante for dig, hvis du har fokus på det tekniske og ønsker det absolut bedste.

Apple AirPods fra 2016 er dog stadigvæk solide og et headset, den almene forbruger sagtens kan købe uden at føle, du går glip af noget i forhold til 2019 modellen. Konklusionen vil være, at det afhænger af, hvad du skal bruge dem til, og om hvorvidt du er Apple fan. Uanset hvad, så får du i hvert fald nogle AirPods i fantastisk kvalitet fra begge årgange.

Derfor skal du vælge Earbuds Bluetooth Headset

Earbuds Bluetooth Headset er for dig, der søger et funktionelt alternativ til de dyre Apple AirPods. De er til dig, der kan nøjes med lidt kortere lytning og taletid og som ikke går op i, hvilket brand det er. Disse Earbuds er produceret af kinesiske Awei, og dette er skam ikke noget billig mærke. Det er blot overset i Danmark og langsomt ved at vinde frem grundet dets alsidighed og fornuftige pris. Du får et fornuftigt sæt headsets til under halv pris af AirPods, og de kræver blot lidt ekstra opladning. Forskellen i lydkvalitet er ikke markant, og det kan variere fra person til person i forhold til, hvordan man opfatter det ene som bedre end den andet.

Derfor skal du vælge Hoco AirPods

Hoco AirPods er en prisvenlig variant, som vi tilbyder her hos PanzerScreen. Sammen med Earbuds Bluetooth Headsets oplever vi stor fremgang i efterspørgslen af disse. De fås i en meget fornuftig prisklasse, og de er det perfekte alsidige køb til at tage med på ferien. Hoco AirPods kan på mange måder vælges ud fra samme grundlag som Earbuds Bluetooth Headset. De to er meget end i deres funktionalitet med næsten samme antal timer i lytning og opladning. Hoco AirPods har alt, hvad du skal bruge i et par gode solide AirPods. De er til dig, der bare gerne vil have noget god kvalitet til en fornuftig pris. Det får du her, og så betyder det mindre kendte brand ikke så meget, når blot det hele fungerer som det skal og på tilfredsstillende vis.

Alternativet til dig der ikke ønsker AirPods

Baseus S16 Headset er et alternativ til dig, der ikke ønsker Apple AirPods. Dette er et utroligt behageligt headset at have rundt om nakken, og du får en meget god mikrofon. Dette er blandt de foretrukne headsets i forretningsmiljøet, hvor opkald ofte forekommer, og du bærer headsettet i løbet af hele dagen på kontoret eller på farten. Her er det faktisk en fordel, at der er en ledning, så længe de stadigvæk er Bluetooth-drevne. Bruger du dem ofte og dagligt, ved du, hvor de er, og du kan have dem omkring nakken hele tiden uden at have dem i ørene. Baseus S16 er super praktisk, alsidigt og et stærkt valg til at effektiviserer din kommunikation. Du kan i øjeblikket finde dem her på PanzerScreen til meget konkurrencedygtige priser.

Et In-Ear headset alternativ til AirPods

Vores In-Ear Baseus H02 Headset er en kær favorit hos mange, der holder af et godt In-Ear Headset, hvor du kan lukke af for omverdenen. Du får noise-cancellation, så baggrundsstøj minimeres, og lækker hardware, som er flot at se på. Nok vigtigst af alt er dets funktionalitet, hvor lyden er upåklagelig og dyb. Dette er et perfekt headset at hive frem til video chat og gaming, når du er på farten. Det fylder nærmest ingenting, og du ved, hvad du får for pengene.