Bedst til prisen: 5 budgettelefoner i 2021

Bedst Til Prisen: 5 Budgettelefoner I 2021

I sidste uge gik vi i dybden med de allerkraftigste telefoner, du kan få i almindelige butikker i Danmark og derfor synes vi, at I skal have en liste af 5 budgettelefoner, som vi synes er helt fantastiske til prisen. Disse 5 budgettelefoner er ikke highend og de er heller ikke de kraftigste på markedet, men de kan stadigt klare det, som de fleste mennesker har brug for i hverdagen. Men det bedste ved disse telefoner er, at du ikke behøver at smide de 8.000 kr. – 12.000 kr., som de helt nye highend telefoner koster. Ligesom med den første liste, så er disse alle rigtig gode, om det er nummer 1 eller nummer 5 på listen.

Hvordan vælger man den rette budgettelefon?

Sidste uge stillede vi det næsten samme spørgsmål: “Hvordan vælger man den rette telefon?” Denne gang er det lidt sværere, for i sidste uge var der i bund og grund ikke så stor forskel på dem, da de alle er ekstremt gode på stort set alle punkter. Denne gang handler det om at gå efter de features, som man vægter højest, da alt ikke kan være perfekt ved disse 5 budgettelefoner. Til trods for, at disse telefoner langt fra lige så dyre som de 10 bedste telefoner på markedet, så anbefaler vi naturligvis stadigvæk, at du passer på den og får et cover med noget skærmbeskyttelse.

5 budgettelefoner du bør overveje

Her præsenterer vi de 5 budgettelefoner, som vi synes, er bedst til prisen. Vi har som udgangspunkt valgt de nyeste på markedet, men vi har dog også kigget på nogle af sidste års modeller, da de stadigt holder i kvalitet og power, men derimod er faldet meget i pris. Det skal desuden igen noteres, at nummer 1 ikke nødvendigvis er bedre end nummer 5. Without further ado:

  • Samsung Galaxy A72
  • Xiaomi Poco X3 NFC
  • Samsung Galaxy S21 FE 5G
  • OnePlus Nord N10 5G
  • Huawei P Smart 2021

Samsung Galaxy A72

Denne nye telefon fra Samsung udkom i marts i år, 2021, og vi er allerede meget begejstret! Først og fremmest har vi en ganske fordelagtig pris på 3.399 kr., som ligger væsentligt under Samsungs S-serie. Derudover kommer den med enten 6 eller 8 GB RAM, en Snapdragon Octa-Core processor og en lagerplads på op til 256 GB. Allerede nu lyder det næsten for godt til at være sandt. Derudover kommer den med 4 bagkameraer, hvor det ene er på hele 64 megapixel og frontkameraet er på hele 32 MP. Skærmen er 6,7″ og har en opdateringshastighed på 90 Hz. Derudover kommer den med et stort batteri på 5000 mAh.

Xiaomi Poco X3 NFC

Kinesiske Xiaomi er forholdsvis nye på det danske marked, men de har bevist at de kan lave telefoner. Det er dog ikke kun highend de begiver sig i. Denne Poco X3, der udkom i september 2020, kommer ligesom A72’eren med 6 eller 8 GB RAM og en Snapdragon Octa-Core processor. Processoren er dog ikke lige så god som den i A72’eren, men den holder stadigt. Derudover har den lagerplads på op til 128 GB og en opdateringshastighed i skærmen på 120 Hz! Det vigtigste ved denne telefon er dog prisen, som ved flere forhandlere ligger på omkring 1.700 kr. Du får vanvittig meget telefon for et meget lille beløb.

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Først og fremmest, ja det er en S-serie, så den er lidt dyrere end mange af de andre billige telefoner, men FE-versionen er stadigt væsentligt billigere end standardmodellen. Det andet ved denne er, at den først udkommer til august, men vi har fået specifikationerne.

Skærmen er 6,4″, 1080 x 2400 pixel med en opdateringshastighed på 120Hz. Den kommer med op til 8 GB RAM og 256 GB lagerplads, samt den bedste processor på markedet, som også sidder i de bedste telefoner. Der, hvor der er blevet skåret lidt ned, er på bagsidekameraerne. Der er 3 stk. og den vildeste kommer med 12 MP. Derudover kommer den med et 4500 mAh batteri. Dette er helt klart den kraftigste af de 5 budgettelefoner.

OnePlus Nord N10 5G

Den 4. af vores 5 budgettelefoner kom ud i oktober 2020 og er skabt af kinesiske OnePlus. OnePlus har længe været kendt for at lave highend telefoner til billigere penge og nu har de taget skridtet videre med deres Nord-serie, som er endnu billigere. Denne telefon kan du nemlig få for lige godt 2.000 kr.

For så billig en pris får du stadigt en stærk processor, 6 GB og 128 GB lagerplads. Skærmen er 6,5″ og har en opdateringshastighed på 90 Hz. Den har 4 bagkameraer, det bedste værende på 64 MP og et frontkamera på 16 MP.

Huawei P Smart 2021

Den sidste af vores 5 budgettelefoner er også den billigste, men det er stadigvæk en god telefon. Kinesiske Huawei udgav denne P Smart 2021 i september 2020 og du kan i dag få den til ca. 1.350 kr. Den kommer med 4 GB RAM, 128 GB lager og et batteri på 5000 mAh. Man skal dog være lidt varsom med Huawei, da den ikke understøtter Google Play, til trods for at styresystemet er Android 10, så skal du have apps til den, skal du udenom Google, hvilket bestemt også er muligt, men lidt besværligt.

Kan det betale sig?

Vi skrev i vores sidste artikel, at highend telefoner er en god investering, da de forholder sig kraftige i lang tid. Med det sagt, så er de stadigt meget dyre og disse 5 budgettelefoner, som vi har snakket om her, kommer stadigvæk med godt hardware, der kan klare næsten alt, der bliver smidt efter dem. Derfor mener vi, at de bestemt er gode køb og vi forventer også, at de forbliver anstændige i et godt stykke tid endnu. Til sidst bliver vi naturligvis nødt til at nævne, at selvom disse er 5 budgettelefoner, så er det stadigvæk værd at passe godt på dem med noget godt skærmbeskyttelse!